Weronikaa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 No rewelacja !!!!!!!!! :loveu: PS. Bobiczku, fajnie się podsikuje krzaczki, no nie ??? :D:D:D Quote
Ulaa Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Wczoraj po raz pierwszy puściłam Bobika ze smyczy na spacerku. Wzięliśmy ze sobą "zabezpieczenie" czyli piszczącą kiełbaskę (ostatnią jaka się uchowała). Jeśli jest piszcząca zabawka, to cały świat nieważny. Mogą koło niego granaty wybuchać, a on będzie mordował swoją ofiarę bez względu na wszystko - cały szczęśliwy :) Olewa mnie i wszystko inne. Działa to też w drugą stronę: kiedy to ja mam kiełbaskę, świata nie widzi poza "mną" ;) Cały foksterier. Na szczęście robi ogromne postępy. Nie rzuca się przy zabawce i przy jedzeniu, można go pogłaskać, odebrać mu rzecz. Kosztowało go to wiele pracy i powinna być ona kontynuowana w nowym domu, bo się cofnie. No i do stawku wchodził chyba po raz pierwszy w życiu. Słodkie ma łapeczki jak są mokre :loveu: Bobiczek jest przyjazny do ludzi, każdego zaczepia jak szczeniak. Kiedy jest puszczony luzem, trzeba uważać na niego, bo jak się zagapi to radośnie pójdzie za byle kim. Quote
Weronikaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ulaa, wieści wprost wyborne ! :multi: :loveu: Ale nurtujące pytanie : czemu nikt nie chce tak cudownego i mądrego pieska ???????? :shake: Quote
Ruth Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :crazyeye: jestem w szoku - wspaniałe wieści :loveu:. A temu krzaczkowi to już chyba obojętne kto na niego sika i ile razy ;). Quote
Weronikaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Baaaardzo kochanym ! :loveu: Ciotka Ulaa i jej siostra to dosłownie cudotwórczynie ! Bobik jest cudowny !!! :cool3::cool3::cool3: Quote
Jade_Natalia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A jak fajnie Bobik wyszedł na fotce w Przełomie:cool3: Quote
gonia1985 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 również czytałam o nim w przełomie, popieram- wyszedł super. W ogóle pies jest nie do poznania- piękny:loveu: Quote
Ulaa Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Czy mogę iśc zaszczepic Bobaska i zrobic mu książeczkę? Quote
Ada-jeje Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No Bobik to akurat nie byl biedny, wiec nie ma sie co zastanawiac nad jego wydatkiem na szczepienie. Quote
Ulaa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Bobik jest obiektem sexualnych zalotów Abry i Megi, ale zupełnie nie wie o co chodzi tym wielkim napalonym babom :cool1: Quote
gonia1985 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ulaa napisał(a):Bobik jest obiektem sexualnych zalotów Abry i Megi, ale zupełnie nie wie o co chodzi tym wielkim napalonym babom :cool1: :crazyeye: hahahaha !!! Quote
Ulaa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Bobiczek został zaszczepiony wczoraj szczepionką łączoną :cool3: W lecznicy zastaliśmy cały personel i kierownictwo i Bobiczek zrobił ogromną furorę!!! Wetka Ania chciała go dać swojej mamie, niestety jest tam stary niewidomy kotek, z którego Bobik bankowo zrobiłby sobie zabawkę... Gdyby nie był takim zapalonym myśliwym miałby domek prawie "w rodzinie" :loveu: Tak czy inaczej, mamy książeczkę. I allegro http://www.allegro.pl/item424237831_foxterier_2_letni.html I od razu obserwatora :cool3: Quote
Ada-jeje Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Tak Bobisiu tobie czas w droge, :mad: dosc juz przebywasz na tymczasie :angryy: Quote
Ulaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Bobiczek chciałby byc dla kogoś ważny i kochany... To wspaniały piesek, zrobił ogromne postępy i będzie wspaniałym przyjacielem, jeśli ktoś zechce dac mu szansę. Jest już w pełni gotowy do adopcji zarówno pod względem zachowania jak i zdrowia: potrafi chodzic na smyczce, ładnie się bawi, nie rzuca się na ludzi i nie broni jedzenia ani zabawek, da się go opanowac przy innych psach i jest usłuchany. Zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany, ostrzyżony. Ma książeczkę zdrowia. Nie wybrzydza (za bardzo ;) ) przy jedzeniu. Potrafi rozbawic i nie można się z nim nudzic. Nie potrzebuje już tymczasu i zwyczajnie marnuje się... Quote
Ada-jeje Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Mam na jutro juz gotowy plan, lecznica, prokuratura, lapanie Mufinki, bo p. Kasia wytlumaczy nam gdzie mieszkaja ci panstwo ktorzy reflektowali na Bobisia mozemy do nich wstapic w drodze powrotnej i moze sie uda :crazyeye: Quote
Ulaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Właśnie odebrałam baaardzo ciekawy telefon :loveu: od miłośników foksiów!! Czekam na wynik rodzinnej narady i jeśli ponownie zadzwonią, będzie to jak gwiazdka z nieba dla Bobiczka!!!!! Quote
haneczka Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Trzymam kciuki!!!!Bobiczek zasługuje na najlepszy domek na świecie! Quote
Ulaa Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Dziękujemy Haneczko :) Ty także czekasz na swojego foksia :loveu: Quote
Weronikaa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Baaardzo mocno 3mamy kciukasy :multi: Oby się udało ! :lol: Quote
Recommended Posts