Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
To ma doświadzcenie,to zle:shake: Będzie większej gaży żądał:evil_lol:

Niech żąda ;) Będzie na karmę :)

Posted

globalnydog193 napisał(a):
Przepiekny:loveu:

Nie zastanawialas sie nad forami dla krolikow?? Ja jestem na paru i sie bardzo duzo dowiedzialam;)

W życiu nie widziałam forum dla królików ;) Zresztą o forum psiarzy też się niedawno dowiedziałam, chociaż psy mam różne od dziecka :)

Bursztynka13 napisał(a):
Witanko w ten jakże upirny dzień-gożej będzie wieczorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A królicek jest świetny, wygląda jak...hmm...szynszyl!:eviltong:

Dlaczego upiorny dzień? Przecież u nas nie ma Hallowena?

Posted

[quote name='Juszes']Ale cudne króliczątko:loveu:

Dzięki :)

[quote name='lolka75']czesc bialasy:loveu::multi:

A gdzie Twoje białasy?

[quote name='deer_1987']Od kiedy go masz? nie wiedzialam ze masz krolisia..

Skończył trzy lata przed wakacjami :)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images31.fotosik.pl/386/07e2a3716c50de4e.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]co zrobiłaś temu biednemu piesku :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]też miałam króliczka Maxa ... musze poszukać i Qba zeskanuje i wstawię :multi::multi::multi:[/FONT]

Piesku musiał być wyprany ;) Pokaż królika :)

Posted

Gratulacje osiągnięć Vadirka a króliś śliczny :loveu::loveu: też kiedyś u nas był królik ale musieliśmy go oddać bo Barti mu żyć nie dał (nie mogliśmy go wypuścić bo Barti wspoczynał gonitwę :shake:)

Posted

witam :p

w galerii deer tak zawsze patrzyl na mnie taki slicznie usmiechniety Samoyed z avatarka, wiec postanowilam Was poznac ;) od kilku dni udalo mi sie przejrzec 90stron i po pierwsze jestem pod wrazeniem, ze macie juz takiego duzego syna :cool3: normalnie szok, absolutnie nie wygladacie :lol: (notabene pozdrowienia dla Niego takze)

pieski cudowne i ten ich rozbrajajacy usmiech, zakochac sie mozna :loveu: przy nich chyba nie mozecie miec zlego humoru:eviltong:

a wiec jeszcze raz bardzo mi milo - jestem Karolina :) pozdrawiam serdecznie :p

Posted

gartulacje ! :multi::multi:
ale Vadir wyrósł ! już prawie dorosły chłop:loveu::loveu:
króliczek cudny ;) z tego co się orientuję to zwykła miniaturka, ewentualnie można go pod mieszankę angora podciągnąć :eviltong: ale śliczny jest ^^

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Gratulacje osiągnięć Vadirka a króliś śliczny :loveu: też kiedyś u nas był królik ale musieliśmy go oddać bo Barti mu żyć nie dał (nie mogliśmy go wypuścić bo Barti wspoczynał gonitwę :shake:)

My wypuszczamy królika jedynie w zamkniętym pokoju młodego, chociaż kiedyś sobie latał swobodniej, bo Samki kochają gryzonie.... jeść :)

[quote name='Cosmo']witam

w galerii deer tak zawsze patrzyl na mnie taki slicznie usmiechniety Samoyed z avatarka, wiec postanowilam Was poznac ;) od kilku dni udalo mi sie przejrzec 90stron i po pierwsze jestem pod wrazeniem, ze macie juz takiego duzego syna :cool3: normalnie szok, absolutnie nie wygladacie :lol: (notabene pozdrowienia dla Niego takze)

pieski cudowne i ten ich rozbrajajacy usmiech, zakochac sie mozna :loveu: przy nich chyba nie mozecie miec zlego humoru

a wiec jeszcze raz bardzo mi milo - jestem Karolina :) pozdrawiam serdecznie :p

Szybko się postaraliśmy o syna, może temu nie wyglądamy ;) Przy psach rzeczywiście nie można mieć złego humoru, myślę, że przy żadnych ;) Zakochani jesteśmy po uszy :)

Asia - również bardzo mi miło :)

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam po cukierki !! :eviltong:[/FONT]

Żonkilcia, piwa to ja Ci mogę dać, ale skąd pomysł, że tu znajdziesz cukierki??

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zaraz idę szukać fotek i jutro Qba poskanuje :p[/FONT]

Już jest jutro :)

[quote name='deer_1987']Cudny krolis!! wiecej sie domagam jak wiem e masz!!

Poszukam w wolnej chwili :)

[quote name='Anka_ZG']czesc:)
Gratulujemy osiągnięć Vadirkowi!!! Normalnie zuch się spisał:loveu:
A króliś jest przesłodziutki:loveu:
Pozdrawiam!

Dziękuję :) Buziaki :)

[quote name='Juszes']Też chcę więcej królisia!:loveu:

Przy mojej manii pstrykania mam sporo do przejrzenia, żeby go znaleźć ;)

[quote name='Isia & Chester']gartulacje ! :multi:
ale Vadir wyrósł ! już prawie dorosły chłop:loveu:
króliczek cudny ;) z tego co się orientuję to zwykła miniaturka, ewentualnie można go pod mieszankę angora podciągnąć :eviltong: ale śliczny jest ^^

Weszliśmy do sklepu, młodemu się spodobał, wzięliśmy :) Rasy królików to dla mnie magia, więc chętnie zgodzę się na każdą wersję ;)