dog193 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Przepiekny:loveu: Nie zastanawialas sie nad forami dla krolikow?? Ja jestem na paru i sie bardzo duzo dowiedzialam;) Quote
Bursztynka13 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Witanko w ten jakże upirny dzień-gożej będzie wieczorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A królicek jest świetny, wygląda jak...hmm...szynszyl!:eviltong: Quote
taxelina Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Od kiedy go masz? nie wiedzialam ze masz krolisia.. Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Arial]http://images31.fotosik.pl/386/07e2a3716c50de4e.jpg co zrobiłaś temu biednemu piesku :razz::razz: też miałam króliczka Maxa ... musze poszukać i Qba zeskanuje i wstawię :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 groszek83 napisał(a):To ma doświadzcenie,to zle:shake: Będzie większej gaży żądał:evil_lol: Niech żąda ;) Będzie na karmę :) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 globalnydog193 napisał(a):Przepiekny:loveu: Nie zastanawialas sie nad forami dla krolikow?? Ja jestem na paru i sie bardzo duzo dowiedzialam;) W życiu nie widziałam forum dla królików ;) Zresztą o forum psiarzy też się niedawno dowiedziałam, chociaż psy mam różne od dziecka :) Bursztynka13 napisał(a):Witanko w ten jakże upirny dzień-gożej będzie wieczorem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A królicek jest świetny, wygląda jak...hmm...szynszyl!:eviltong: Dlaczego upiorny dzień? Przecież u nas nie ma Hallowena? Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Juszes']Ale cudne króliczątko:loveu: Dzięki :) [quote name='lolka75']czesc bialasy:loveu::multi: A gdzie Twoje białasy? [quote name='deer_1987']Od kiedy go masz? nie wiedzialam ze masz krolisia.. Skończył trzy lata przed wakacjami :) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://images31.fotosik.pl/386/07e2a3716c50de4e.jpg[/FONT] [FONT=Arial]co zrobiłaś temu biednemu piesku :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]też miałam króliczka Maxa ... musze poszukać i Qba zeskanuje i wstawię :multi::multi::multi:[/FONT] Piesku musiał być wyprany ;) Pokaż królika :) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gratulacje osiągnięć Vadirka a króliś śliczny :loveu::loveu: też kiedyś u nas był królik ale musieliśmy go oddać bo Barti mu żyć nie dał (nie mogliśmy go wypuścić bo Barti wspoczynał gonitwę :shake:) Quote
Cosmo Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 witam :p w galerii deer tak zawsze patrzyl na mnie taki slicznie usmiechniety Samoyed z avatarka, wiec postanowilam Was poznac ;) od kilku dni udalo mi sie przejrzec 90stron i po pierwsze jestem pod wrazeniem, ze macie juz takiego duzego syna :cool3: normalnie szok, absolutnie nie wygladacie :lol: (notabene pozdrowienia dla Niego takze) pieski cudowne i ten ich rozbrajajacy usmiech, zakochac sie mozna :loveu: przy nich chyba nie mozecie miec zlego humoru:eviltong: a wiec jeszcze raz bardzo mi milo - jestem Karolina :) pozdrawiam serdecznie :p Quote
jonQuilla Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Georgia]przyszłam po cukierki !! :):) :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Arial]Zaraz idę szukać fotek i jutro Qba poskanuje :p[/FONT] Quote
taxelina Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Cudny krolis!! wiecej sie domagam jak wiem e masz!! Quote
Anka_ZG Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 czesc:) Gratulujemy osiągnięć Vadirkowi!!! Normalnie zuch się spisał:loveu::loveu: A króliś jest przesłodziutki:loveu::loveu: Pozdrawiam! Quote
Juszes Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 deer_1987 napisał(a):Cudny krolis!! wiecej sie domagam jak wiem e masz!! Też chcę więcej królisia!:loveu: Quote
Avaloth Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 gartulacje ! :multi::multi: ale Vadir wyrósł ! już prawie dorosły chłop:loveu::loveu: króliczek cudny ;) z tego co się orientuję to zwykła miniaturka, ewentualnie można go pod mieszankę angora podciągnąć :eviltong: ale śliczny jest ^^ Quote
jbk Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Gratulacje osiągnięć Vadirka a króliś śliczny :loveu: też kiedyś u nas był królik ale musieliśmy go oddać bo Barti mu żyć nie dał (nie mogliśmy go wypuścić bo Barti wspoczynał gonitwę :shake:) My wypuszczamy królika jedynie w zamkniętym pokoju młodego, chociaż kiedyś sobie latał swobodniej, bo Samki kochają gryzonie.... jeść :) [quote name='Cosmo']witam w galerii deer tak zawsze patrzyl na mnie taki slicznie usmiechniety Samoyed z avatarka, wiec postanowilam Was poznac ;) od kilku dni udalo mi sie przejrzec 90stron i po pierwsze jestem pod wrazeniem, ze macie juz takiego duzego syna :cool3: normalnie szok, absolutnie nie wygladacie :lol: (notabene pozdrowienia dla Niego takze) pieski cudowne i ten ich rozbrajajacy usmiech, zakochac sie mozna :loveu: przy nich chyba nie mozecie miec zlego humoru a wiec jeszcze raz bardzo mi milo - jestem Karolina :) pozdrawiam serdecznie :p Szybko się postaraliśmy o syna, może temu nie wyglądamy ;) Przy psach rzeczywiście nie można mieć złego humoru, myślę, że przy żadnych ;) Zakochani jesteśmy po uszy :) Asia - również bardzo mi miło :) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]przyszłam po cukierki !! :eviltong:[/FONT] Żonkilcia, piwa to ja Ci mogę dać, ale skąd pomysł, że tu znajdziesz cukierki?? [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Zaraz idę szukać fotek i jutro Qba poskanuje :p[/FONT] Już jest jutro :) [quote name='deer_1987']Cudny krolis!! wiecej sie domagam jak wiem e masz!! Poszukam w wolnej chwili :) [quote name='Anka_ZG']czesc:) Gratulujemy osiągnięć Vadirkowi!!! Normalnie zuch się spisał:loveu: A króliś jest przesłodziutki:loveu: Pozdrawiam! Dziękuję :) Buziaki :) [quote name='Juszes']Też chcę więcej królisia!:loveu: Przy mojej manii pstrykania mam sporo do przejrzenia, żeby go znaleźć ;) [quote name='Isia & Chester']gartulacje ! :multi: ale Vadir wyrósł ! już prawie dorosły chłop:loveu: króliczek cudny ;) z tego co się orientuję to zwykła miniaturka, ewentualnie można go pod mieszankę angora podciągnąć :eviltong: ale śliczny jest ^^ Weszliśmy do sklepu, młodemu się spodobał, wzięliśmy :) Rasy królików to dla mnie magia, więc chętnie zgodzę się na każdą wersję ;) Quote
jbk Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Trochę fotek ;) Dzidziuś spał z podwiniętą łapką ;) I spacerek, tym razem fotki akzs :) Quote
jbk Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Oczywiście ja też z aparatem ;) Z mojego już fotki tu były ;) Quote
jbk Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Wystarczy chyba :) Rzucę okiem u Was i pójdę spać z powrotem, bo to jednak zbrodnia, żeby w weekend wstawać tak wcześnie ;) Quote
AngelsDream Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Oj można mieć zły humor, oj można... :/ Quote
Juszes Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ale ślicznie spał z tą łapcią:loveu: PS:To poszukaj królisia :D Quote
Alicja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Arial]http://images33.fotosik.pl/393/bb37db12596ae1f0.jpg ale fajniuśko :loveu::loveu::loveu: czy ty nawet w wolne spać nie możesz :hmmmm: doberek :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts