jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jamnicze napisał(a):W końcu to niezłe sierściuchy są ;), ale faktycznie do zimowych zdjęć przydałyby się jakieś kolorowe bandanki albo coś :razz: Użyjemy najpierw trybu "beach-snow" i zobaczymy, co z tego wyniknie ;) deer_1987 napisał(a):Maja dlugie futro to nie beda marznac! Pewnie, że nie :) kadziumia napisał(a): pozdrawiam Witaj Kasiu :)) Ucałuj ode mnie całą gromadkę :) Quote
Cockermaniaczka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kadziumia napisał(a):tak, tak ... SAMOYEDY to napewno szpice, a bynajmniej jedna z ras grupy "szpice". Sam opis wzorca ujmuje to tak a nie inaczej - " .. elegancki arktyczny szpic ..." :p. A cechami tego dowodzącymi są miedzy innymi: - szpiczaste uszy średniej wielkości - szpiczasta kufa (czy też pysk, jak kto woli) - oko w kształcie migdała - ogon noszony na grzbiecie ... - itp itd :) Ja spojrzeć na dzisiejszego Chow Chow to czasami trudno uwierzyć, że to też szpic .... a jednak. Jeszcze jakieś 60 lat temu Chwo Chow miał uszy szpiczaste i zdecydowanie bliżej osadzone, a kufa była dużo dłuższa i bez zmarszczek. pozdrawiam :lol::oops:Ja w tej rasie nie siedze to nie wiem:eviltong: No to Pan sie duzo nie pomylil:evil_lol: Z tyum chow chowem to mnie zaskoczylo,a teraz co z nich zrobili:cool1: Wszystko zafutrzone,pychol krotki:cool1: To samo z shar pei sie dzieje:roll: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Cockermaniaczka napisał(a)::lol::oops:Ja w tej rasie nie siedze to nie wiem:eviltong: No to Pan sie duzo nie pomylil:evil_lol: Z tyum chow chowem to mnie zaskoczylo,a teraz co z nich zrobili:cool1: Wszystko zafutrzone,pychol krotki:cool1: To samo z shar pei sie dzieje:roll: Pan się bardzo pomylił, bo MOJE PSY CHCIAŁ KUPIĆ!! Hehe :diabloti: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czesc:) Witamy się w szare popoludnie;) Co niektorzy niestety musza teraz siedziec w pracy:razz: no ale coz, kto powiedzial ze zycie jest lekkie:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ja jestem w domu i sie wkurzam na Sherry.. Quote
Cockermaniaczka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):Pan się bardzo pomylił, bo MOJE PSY CHCIAŁ KUPIĆ!! Hehe :diabloti: hahah tez tak kiedys mialam:angryy::roll::evil_lol: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Anka_ZG napisał(a):czesc:) Witamy się w szare popoludnie;) Co niektorzy niestety musza teraz siedziec w pracy:razz: no ale coz, kto powiedzial ze zycie jest lekkie:evil_lol: Ja też w pracy jestem :( deer_1987 napisał(a):ja jestem w domu i sie wkurzam na Sherry.. Nie wkurzaj się, to nie jej wina..... Cockermaniaczka napisał(a):hahah tez tak kiedys mialam:angryy::roll::evil_lol: I co zrobiłaś? Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie rozumiem tylko jednego.. nikt inny nie zadzownil do nas, nik teraz nie przyszedl a juz od 11 jestesy w domu. wola pp sasiadach dzownic i opowiadac patrzcie tam na 7b pies wyje juz godzine.. Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 deer_1987 napisał(a):nie rozumiem tylko jednego.. nikt inny nie zadzownil do nas, nik teraz nie przyszedl a juz od 11 jestesy w domu. wola pp sasiadach dzownic i opowiadac patrzcie tam na 7b pies wyje juz godzine.. To jest akurat normalne, jak u nas Fialka na balkonie szczekała, a nas nie było, to sąsiadka nie zadzwoniła do naszych dziadków, chociaż wie, że mają klucze, tylko po wszystkim zrobiła nam awanturę na klatce schodowej. Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):To jest akurat normalne, jak u nas Fialka na balkonie szczekała, a nas nie było, to sąsiadka nie zadzwoniła do naszych dziadków, chociaż wie, że mają klucze, tylko po wszystkim zrobiła nam awanturę na klatce schodowej. tia.. sasiedzi..:angryy: az sie chce mieszkac na wsi z dala od innych :P Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 oj zebyscie wiedzieli, mi tez marzy sie mieszkac na wsi,a przynajmniej nie w bloku:roll: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 deer_1987 napisał(a):tia.. sasiedzi..:angryy: az sie chce mieszkac na wsi z dala od innych :P Anka_ZG napisał(a):oj zebyscie wiedzieli, mi tez marzy sie mieszkac na wsi,a przynajmniej nie w bloku:roll: Domek.... trawka..... miejsce dla psiaków.... Marzenie :) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://images29.fotosik.pl/286/2cbe05b6d4473945.jpg świetne :loveu: Zdjęcia na tle jesiennych drzew przepiękne :multi: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://images29.fotosik.pl/286/2cbe05b6d4473945.jpg świetne :loveu: Zdjęcia na tle jesiennych drzew przepiękne :multi: No cóż, kochają się chłopaki :) Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dokladnie tak.. wies cisza spokoj tylko ze wtedy inaczej jest bo dom wymaga wiecej pracy niz mieszkanie.. Quote
pusia2405 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dlaczego mnie tu jeszcze dzisiaj nie było:razz:? http://images50.fotosik.pl/22/fc61acbe67b5db82.jpg Żebrzemy na ulicy?:evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):Domek.... trawka..... miejsce dla psiaków.... Marzenie :) niestety drogie marzenie :shake: Quote
Alicja Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Arial]Surowe daję 2-3 razy w tygodniu , najczęściej filecik indyczy , kurczaczek , skrzydła kurczakowe uwielbia , korpusiki ... poza tym raz na 2 tygodnie dostaje wędzony ogonek swiński .... no 2 :roll:.... wołowinką też by nie pogardził ale raczej nie dostaje ...chętnie też rybkę zje [/FONT] Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tym razem sobie pospalam od 17 do teraz :D Quote
jbk Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='deer_1987']Dokladnie tak.. wies cisza spokoj tylko ze wtedy inaczej jest bo dom wymaga wiecej pracy niz mieszkanie.. E, to też zależy, jakbym miała w domku taki sam metraż, co w bloku, to co jest więcej do robienia? Trawkę skosić przed domem i tyle ;) [quote name='pusia2405']Dlaczego mnie tu jeszcze dzisiaj nie było:razz:? http://images50.fotosik.pl/22/fc61acbe67b5db82.jpg Żebrzemy na ulicy?:evil_lol: Kurde, zapomniałam mu dać karteczki, na co zbiera ;) [quote name='jamnicze']niestety drogie marzenie :shake: Totolotek? [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Surowe daję 2-3 razy w tygodniu , najczęściej filecik indyczy , kurczaczek , skrzydła kurczakowe uwielbia , korpusiki ... poza tym raz na 2 tygodnie dostaje wędzony ogonek swiński .... no 2 :roll:.... wołowinką też by nie pogardził ale raczej nie dostaje ...chętnie też rybkę zje [/FONT] To coś jak nasze :) I jeszcze kochają marchewki i jabłka :) [quote name='deer_1987']tym razem sobie pospalam od 17 do teraz :D I wyspałaś się? [quote name='anitaaa i bartis']Witankko wieczorne ;) I poranne :) Quote
jbk Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 A teraz historyjka obrazkowa o tym, jak psy lubią drewienka :) Quote
jbk Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Tyle na razie ;) Powiem Wam, że dziś czuję, że w górach mieszkam. Halny za oknem, w związku z tym ciepło bardzo. Rano się ubawiłam na spacerze z Vadirem, ptaki nam szalały nad głowami, chmarami, a pies większość spaceru spędził gapiąc się w górę na ptaki. Pogoniłby za nimi, gdyby nie były wysoko :) Quote
Recommended Posts