Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 http://images35.fotosik.pl/24/e878f16b9bf3dc91.jpg piękna Vadirkowa mordunia :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Łołłłłłł :loveu: http://images46.fotosik.pl/24/f54463306b237a46.jpg Quote
akzs Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fajnie było na wystawie tylko szkoda że cocker spanielków moich kochanych mało było i tylko czarne, no ale Vadir to śliczności jest trzecie najlepszy szczeniak:):) A tak żeby nie było to trzebaby Fialce zrobić kiedy sesję żeby nie była stratna:):) Quote
jbk Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Cosmo']ale sie do mnie ladnie usmiecha z tych zdjec :loveu: Słynny uśmiech Samoyeda :) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no czekam :grins:[/FONT] U mnie już płonie, nie widać? [quote name='deer_1987']Napraw.. slonce swieci a ja musze siedziec i sie uczyc :( Ja specjalnie uciekłam z pracy, żeby sesyjkę ciachnąć :) Quote
jbk Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']http://images35.fotosik.pl/24/e878f16b9bf3dc91.jpg piękna Vadirkowa mordunia :loveu::loveu: No cóż mogę powiedzieć :) [quote name='jamnicze']Łołłłłłł :loveu: http://images46.fotosik.pl/24/f54463306b237a46.jpg W sumie też tak myślę :) [quote name='akzs']Fajnie było na wystawie tylko szkoda że cocker spanielków moich kochanych mało było i tylko czarne, no ale Vadir to śliczności jest trzecie najlepszy szczeniak:):) A tak żeby nie było to trzebaby Fialce zrobić kiedy sesję żeby nie była stratna:):) Trzeba, tylko kiedy? A jak się umówię z Jajem i Sandrą oraz Frodziem i Kilusiem, to pójdziesz z nami? Quote
Alicja Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='jbk'] U mnie już płonie, nie widać? [FONT=Arial] :cool1: mgła jest ....to jak ma być widać :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:cool1: mgła jest ....to jak ma być widać :diabloti::evil_lol:[/FONT] No właśnie, mleko się zrobiło ;) Quote
akzs Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nom jasne że pójdę :) wezmę sprzęt bo psiaka nie posiadam niestety i możemy iśc :):) Quote
pusia2405 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dobry wieczór poniedziałkowy:loveu:! Ja jak zwykle we wszystkim opóźniona:angryy:. Quote
jbk Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 akzs napisał(a):Nom jasne że pójdę :) wezmę sprzęt bo psiaka nie posiadam niestety i możemy iśc :):) To dam Ci znać, kiedy się umówimy :) pusia2405 napisał(a):Dobry wieczór poniedziałkowy:loveu:! Ja jak zwykle we wszystkim opóźniona:angryy:. Niczym się nie przejmuj :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Jutro beda zdjecia? Jasne :) Zaraz wrzucam :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 I przytulanki :) I inne ;) I znowu my :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Jeszcze inne :) A tu już my szykujemy się do demonstracji :) Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']No właśnie, mleko się zrobiło ;) [FONT=Arial]czy mleczko do kawy :razz::razz: cześć fotaski widziałam [/FONT] Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czy mleczko do kawy :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]cześć [/FONT] [FONT=Arial]fotaski widziałam [/FONT] Do kawy to lepiej prądu :) Witanko :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Te z bliska sa po prostu cudowne! Ania ma prawdziwy talent :) Quote
crazydaisy Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Tak patrzę na te fotki z wystawy i te "na pastwisku" i... kurcze on zawsze wygląda na takiego czyściutkiego i zadbanego :crazyeye: Dałabyś jakieś foty, gdzie ma, choćby łapki upapaprane w błocie :) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 crazydaisy napisał(a):Tak patrzę na te fotki z wystawy i te "na pastwisku" i... kurcze on zawsze wygląda na takiego czyściutkiego i zadbanego :crazyeye: Dałabyś jakieś foty, gdzie ma, choćby łapki upapaprane w błocie :) Były już takie, i będą jeszcze, bo Vadir uwielbia harce w błocie ;) Quote
Recommended Posts