jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Cockermaniaczka napisał(a)::loveu:piekny puchatek:loveu: I jak wyniki wystawy bo gdzies nie doczytalam:oops: Trzecie miejsce w Puppy BIS :) A ocena wybitnie obiecująca :) Quote
Cockermaniaczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :loveu:piekny puchatek:loveu: I jak wyniki wystawy bo gdzies nie doczytalam:oops: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='crazydaisy']Jaki biedny, nieszczęśliwy Vadirek http://images31.fotosik.pl/386/07e2a3716c50de4e.jpg :evil_lol: Nie przepada za tym, rzeczywiście ;) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='ewatr']I jaki chudziutki :roll: to pewnie dlatego że zre tylko patyki :evil_lol:;) witanko :loveu: Pilnujemy wagi :) Quote
ewatr Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='crazydaisy']Jaki biedny, nieszczęśliwy Vadirek http://images31.fotosik.pl/386/07e2a3716c50de4e.jpg :evil_lol: I jaki chudziutki :roll: to pewnie dlatego że zre tylko patyki :evil_lol:;) witanko :loveu: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Ciągle się posty przestawiają, czyżby przez halny? Ciąg dalszy :) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 I na podium :) I po wszystkim :) Mamy puchar, spadamy do domu! Quote
Cockermaniaczka Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 :loveu:gratulacje:multi::multi: A kto zajal pierwsze miejsce? Quote
Pandisia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jbk napisał(a): Cześć Pandisia, a dlaczego w Twojej galerii pusto? Czemu pusto? Bo ja nie mam galerii, a to co jest w gr VIII to pocięty wątek ogólny :angryy: w dodatku zupełnie bez ładu i składu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Doberek! Piękne wystawowe fotki! :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='jbk'] My mamy królika w pokoju, do którego psy nie wchodzą, bo widząc, jak traktują krety, boimy się o niego ;) Nie mogłaś dać wyżej klatki na przykład? [FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia]klatka stała na szafie, szczury wcześniej biegały po kilka godzin dziennie po pokoju a później godzina była maxem bo Salsa stała za drzwiami zamknietymi na klucz i piszczała...[/FONT] [FONT=Georgia]chciałam jeszcze mieć szczury ale to bez sensu byłoby bo nie miałam dla nich tyle czasu ile chciałam, niedawno zdechł ostatni z moim ogoniastych i od tamtej pory klatka stoi pusta :roll: gratuluję podium :multi::multi: Vadir ślicznie się prezentował :loveu::loveu: [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A ja przyłączam się do pytania - kto był na 1 miejscu :cool3: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek! Piękne wystawowe fotki! :loveu: Dzięki :) [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]klatka stała na szafie, szczury wcześniej biegały po kilka godzin dziennie po pokoju a później godzina była maxem bo Salsa stała za drzwiami zamknietymi na klucz i piszczała...[/FONT] [FONT=Georgia]chciałam jeszcze mieć szczury ale to bez sensu byłoby bo nie miałam dla nich tyle czasu ile chciałam, niedawno zdechł ostatni z moim ogoniastych i od tamtej pory klatka stoi pusta :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]gratuluję podium :multi::multi:[/FONT] [FONT=Georgia]Vadir ślicznie się prezentował :loveu::loveu:[/FONT] No tak, nie ma co robić psu koło pióra i denerwować niepotrzebnie :) Vadir się kręcił, wybrałam spokojniejsze fotki ;P [quote name='Cockermaniaczka']:loveu:gratulacje:multi::multi: A kto zajal pierwsze miejsce? [quote name='bonsai_88']A ja przyłączam się do pytania - kto był na 1 miejscu :cool3: Pierwsze miejsce miał Pudel :) Nie widać go, bo fotograf zasłania :) [quote name='Pandisia']Czemu pusto? Bo ja nie mam galerii, a to co jest w gr VIII to pocięty wątek ogólny :angryy: w dodatku zupełnie bez ładu i składu :evil_lol: To załóż galerię! Przecież masz psa? [quote name='deer_1987']Lubie ogladac foty z wystaw!! A ja wolę biegać z psem po ringu ;) Quote
AngelsDream Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jeszcze się troszkę przestawiają te posty, czyli wieje ;) Fajne fotki - widać, że młody wystawy przyjmuje na luzie :) Quote
dog193 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jbk napisał(a):No tak, nie ma co robić psu koło pióra i denerwować niepotrzebnie :)A ja wolę biegać z psem po ringu ;) I szczurom tez nie;) P.S - tez mam krolika:lol: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 AngelsDream napisał(a):Jeszcze się troszkę przestawiają te posty, czyli wieje ;) Fajne fotki - widać, że młody wystawy przyjmuje na luzie :) Rasa taka zrównoważona dosyć ;) A serio, to miałam spore problemy, żeby go powstrzymać od zaczepiania wszystkich psów wokoło, jest baaardzo towarzyski ;) globalnydog193 napisał(a):I szczurom tez nie;) P.S - tez mam krolika:lol: To załóż galerię królikowi ;) Jak u nas był szczur w domu, to pies już był za stary, żeby zwracać na niego uwagę.... Quote
dog193 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No juz:diabloti: To ty moze daj tutaj zdjecie swojego;) Quote
groszek83 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://images50.fotosik.pl/22/cd8a1052b06df052.jpg nieszczęście z oczu aż bije:shake::evil_lol: Witanko;) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='globalnydog193']No juz:diabloti: To ty moze daj tutaj zdjecie swojego;) Poszukam i wsadzę ;) [quote name='groszek83']http://images50.fotosik.pl/22/cd8a1052b06df052.jpg nieszczęście z oczu aż bije:shake::evil_lol: Witanko;) Za szczęśliwy to nie był, fakt ;) Hejka :) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Ciekawe, kiedy mnie przerzucą do innego działu, hehe, galeria Samoyedów, a tu proszę: Oto Dusty, nasz królik ;) Zwiedzanie oparcia sofy :) Spacer na świeżym powietrzu :) Grzebanko w kocyku :) Quote
AngelsDream Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fajny jest! To jakś konkretna odmiana/rasa? Quote
groszek83 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Fajny kłólik:loveu: http://images43.fotosik.pl/25/b2937557dd398dae.jpg z tym kolorem oka to do horroru-"Krwiożercza bestaia 4":evil_lol: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='AngelsDream']Fajny jest! To jakś konkretna odmiana/rasa? Obawiam się, że nie mam pojęcia... Mały jest, w każdym razie, miniaturka jakaś :) [quote name='groszek83']Fajny kłólik:loveu: http://images43.fotosik.pl/25/b2937557dd398dae.jpg z tym kolorem oka to do horroru-"Krwiożercza bestaia 4":evil_lol: Już występował w horrorze, pt. "Wściekły Dusty na tropie szpica" :) Łaził naszemu poprzedniemu psu po głowie :) Quote
groszek83 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 To ma doświadzcenie,to zle:shake: Będzie większej gaży żądał:evil_lol: Quote
Recommended Posts