jbk Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Piękne te Twoje psiaki! I taaaaaaakie puchowe! Mmmmmmmmmmmmm :loveu: A teraz to mam pytania natury goopiej: 1. Jak często je pierzesz? 2. Czy się kołtunią? 3. Ile godzin dziennie szlejesz ze szczotką? 4. ile kudeł spada na Twoje dywany*, ubrania*, kanapy*, itd (niepotrzebne skreślić) 5. Czy są na BARF'ie (widziałam zdjęcie, jak mały zajadał się surowizną) Na raazie to tyle.... Jak se coś przypomnę, to zapytam :evil_lol: To po kolei: 1. Piorę je, jak się zbrudzą bardzo, albo przed wystawami ;) 2. Kołtuny robią się przy uszach (pewnie od miziania) i pod pachami, ale jak się czesze regularnie, to nie ma problemu :) 3. Dziennie nie, raz w tygodniu, w zależności od potrzeby ;) 4. Kudłów jest jak z dwóch psów, ale są o wiele łatwiejsze do sprzątnięcia, niż z szorstkowłosych ;) 5. Nie są na BARFie, jedzą owszem surowe mięso i ryby, ale nie stale, tylko na zmianę z suchą karmą ;) Jak se przypomnisz, to Ci odpowiem ;) Quote
jbk Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dobcia napisał(a):Witamy:) Nie mogłam nie przyjśc obejrzec Twoich śliczności:) Przepiękne psiaki, a ostatnie zdjęcia na tle błękitnego nieba są niesamowite:loveu: Pozdrawiam!:) Ja już też byłam u Ciebie, ale jeszcze nie komentowałam, bo wszystkiego jeszcze nie widziałam ;) Quote
jbk Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):świetne foty :loveu::loveu: Jak dumnie stoją Dziękujemy :) Quote
jbk Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 deer_1987 napisał(a):W deszczu tez fajne wychodza :D Tylko musiałabym mieć parasol :) A strasznie tego nie lubię :) Quote
jbk Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 deer_1987 napisał(a):Haha przyszlas :P Nie wytrzymałam ;) Nałóg to nałóg ;) Quote
Alicja Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Arial]Ozzulek też lubi surowe ale też je suchą no i zawsze jakiś dodatek :p[/FONT] Quote
Juszes Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Dzieńdobrywieczór!:multi: Co porabiają białaski? :loveu: Quote
togaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nie ma to jak szpice!!!!! Myslałam,że mój "wilczy" to szczyt psiej urody i elegancji ...ale widzę że Twoje są jeszcze bardziej zjawiskowe!!! A jak z edukacją ? Czy u Was też tak bywa..? poproszona o coś moja 'kudłata"..patrzy na mnie uważnie...patrzy..patrzy...i wykonuje odwrotnie to o co ją prosiłam..!!! Jest absolutnie nieprzewidywalna w reakcjach... Quote
jbk Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='deer_1987']Tia.. tez go znam.. Pocieszam się tym, że pieski to zdrowy hysio, i że to nie netomaniactwo, tylko właśnie dogomaniactwo ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ozzulek też lubi surowe ale też je suchą no i zawsze jakiś dodatek :p[/FONT] A często mu dajesz surowe? I co? [quote name='Juszes']Dzieńdobrywieczór!:multi: Co porabiają białaski? :loveu: Buźka :buzi: W tej chwili prawdopodobnie odpoczywają na balkonie ;) [quote name='anitaaa i bartis']Witamy :cool3: Hejka :) [quote name='togaa']Nie ma to jak szpice!!!!! Myslałam,że mój "wilczy" to szczyt psiej urody i elegancji ...ale widzę że Twoje są jeszcze bardziej zjawiskowe!!! A jak z edukacją ? Czy u Was też tak bywa..? poproszona o coś moja 'kudłata"..patrzy na mnie uważnie...patrzy..patrzy...i wykonuje odwrotnie to o co ją prosiłam..!!! Jest absolutnie nieprzewidywalna w reakcjach... Wszystkie z piątej grupy są świetne :) Mężu chciał kiedyś wilczego, ale w końcu był niemiecki, a po jednym białasku jakoś naturalnie przyszły następne białaski ;) Co do słuchania - jak mają ochotę - słuchają ;) Albo dla smakołyka ;) 10 minut nauki i już Fialka wiedziała, jak się buzi daje ;) [quote name='deer_1987']jeszcze Was tu nie ma? Jesteśmy :) Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pieknie wygladaja na tle jesiennych drzew ;) Quote
Recommended Posts