jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]eee no co ty jak pisze że brudno to absolutnie .... tylko ze ogólnie ...są to miejsca niestrzeżone więc zakazane :p... w syfie to psiakom w życiu :shake:[/FONT] No bo już się bałam ;) Quote
jbk Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Trochę fotek na dziś :) Dziudziuś dostał nową zabawkę :) W międzyczasie królewna przyjmuje należne hołdy :) Quote
jbk Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Maleństwo bardzo szybko rozprawiło się z drewienkiem ;) Quote
jbk Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Kawałek po kawałku... A jak się znudziło, to pora na pudełko po soku ;) A królewna wymyśla coraz to nowe pozycje ;) Głową w dół też jest wygodnie ;) Quote
jbk Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Tyle na dziś :) Jadę za chwilę pomagać na festynie w Żywcu, festynie, z którego dochód będzie przeznaczony na schronisko w Żywcu. Może ktoś ma ochotę wpaść? Zapraszam serdecznie, każda złotówka się przyda, będzie można zapoznać się z pieskami, posłuchać muzyki, przewidziane jest sporo atrakcji :)) Quote
Alicja Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Arial]aaaa to było szybciej napisać że w Żywcu festyn ... ja muszę zawsze kilka dni wcześniej TZta urabiać żeby go gdzieś wyciągnąć :razz::razz: miłego dzioneczka :multi::multi:[/FONT] Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Dług nie nacieszył sie nową zabawką http://images33.fotosik.pl/390/b7f41ba82b8a5ce3.jpg jakieś mordercze instynkty w nim siedzą :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ale załatwił tą zabawkę. Fialka ślicznie drzemie :loveu: Quote
Cockermaniaczka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 witamy w piekny dzien:loveu:Co tam u sniezynkow slychac:cool3::loveu: Quote
groszek83 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Królewna przyjmuje należne hołdy:evil_lol:dobre:evil_lol: Udanego dnia;) Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Każdy ma swoje ulubione zajęcie:evil_lol:. Ja bym może i miała ochotę wpaść na nie dosyć, że super festyn, to jeszcze w Żywcu.:razz: Tylko truszkę za daleko:-(. Quote
jonQuilla Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: tyle fotek a mnie najbardziej urzekła ta gdzie Vadir wali klotza :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
crazydaisy Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Witamy :) Jak festyn? Czekam na relacje :) Quote
Avaloth Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jakie Fialka ma fajne pozycje :D o skąd ja takie rozwalanie zabawek znam.. :diabloti: ale sznureczek jeszcze Vadirowi został :D:loveu: Quote
jbk Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]aaaa to było szybciej napisać że w Żywcu festyn ... ja muszę zawsze kilka dni wcześniej TZta urabiać żeby go gdzieś wyciągnąć :razz:[/FONT] [FONT=Arial]miłego dzioneczka :multi:[/FONT] Następnym razem będę pamiętać :) [quote name='jamnicze']Dług nie nacieszył sie nową zabawką http://images33.fotosik.pl/390/b7f41ba82b8a5ce3.jpg jakieś mordercze instynkty w nim siedzą :evil_lol: No wiesz, jakie mordercze, dziąsełka swędzą dzidziusia ;P [quote name='Juszes']Ale załatwił tą zabawkę. Fialka ślicznie drzemie :loveu: I tak warto było kupić, taki był szczęśliwy ;) A Fialka zawsze jest śliczna :) [quote name='Cockermaniaczka']witamy w piekny dzien:loveu:Co tam u sniezynkow slychac:cool3: Śnieżynki próbują nas zamrozić, na balkonie leżą, a my marzniemy ;) [quote name='groszek83']Królewna przyjmuje należne hołdy:evil_lol:dobre Udanego dnia;) Wzajemnie ;) [quote name='AngelsDream']Milej i owocnej zabawy. Dzięki, wszystko się udało ;) [quote name='pusia2405']Każdy ma swoje ulubione zajęcie:evil_lol:. Ja bym może i miała ochotę wpaść na nie dosyć, że super festyn, to jeszcze w Żywcu.:razz: Tylko truszkę za daleko:-(. Niestety :( [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć :multi:[/FONT] [FONT=Georgia]tyle fotek a mnie najbardziej urzekła ta gdzie Vadir wali klotza :evil_lol:[/FONT] Chcesz o tym porozmawiać? [quote name='crazydaisy']Witamy :) Jak festyn? Czekam na relacje :) Było super. Sprzedawałam na bazarku, Ania - akzs - śpiewała i zbierała owacje na stojąco, zespół Pogotowie pojechał z ostrzejszą muzyką, dzieciaki miały milion konkursów z nagrodami, jedzenie przygotowane przez dziewczyny było pyszne, a najważniejsze, że do puszeczek wpadło nieco pieniędzy dla psiaków ze schroniska :) [quote name='deer_1987']Prosze: Solankers Primrose Dziękuję :) [quote name='Isia & Chester']Jakie Fialka ma fajne pozycje :D o skąd ja takie rozwalanie zabawek znam.. :diabloti: ale sznureczek jeszcze Vadirowi został :D Jakoś sznureczków nie rozwala, poza jednym, wyciągniętym z naszego dywanu ;) [quote name='deer_1987']Witamy sie ;) Milego dnia!!! Znowu byłaś w nocy na kompie? Dzień dobry :) Quote
jbk Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 I znowu byliśmy na spacerze na Kapie ;) Quote
bonsai_88 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej hej... Pomóż Jadze.... zbieramy kasę na przejazd suńki do mnie :cool3:. Liczy się każda załotówka http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-minal-potrzebne-wsparcie-na-transport-122693/ Quote
Recommended Posts