Alicja Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='jbk']Wystawa w końcu w Rybniku była ;) [FONT=Arial] dość często jeździliśmy tam na psacerki w niedzielne przedpołudnia[/FONT] U nas też leje i na dodatek zimno jak piorun :( [FONT=Arial] przestało lać i zapowiadają fajną pogodę na jutro ;)[/FONT] Quote
pusia2405 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie ma to jak asysta kuchenna;). Miło jest wracać do domu jak takie dwa pluszaki już przy drzwiach merdają... Quote
Klaudysiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 W ogóle miło jest wracać do domu jak ktoś na ciebie czeka i cieszy się na twój widok... Witamy wieczorem :lol:. Quote
bonsai_88 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Byłam, zdjęcia zobaczyłam :loveu:.. A teraz bardzo ładnie proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-husky-czas-do-poniedzalku-potem-pseudohodowla-122693/ Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:czy u was też taka straszna mgła za oknem :roll: miłego dzionka życzę :calus:[/FONT] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Witam z mroźnego Jaworzna:multi:................brrrrrrr:roll:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witamy ciepłym uściskiem[/FONT][/CENTER] Quote
ewatr Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witam z mroźnego Jaworzna:multi:................brrrrrrr:roll:[/FONT] oj to to u nas tez mrozem zaciąga :eviltong: toby dla ocieplenia sytuacji jakies białe pluszowe sie przydały :loveu::loveu::eviltong: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='ewatr']oj to to u nas tez mrozem zaciąga :eviltong: toby dla ocieplenia sytuacji jakies białe pluszowe sie przydały :loveu::loveu::eviltong: [FONT=Century Gothic]Ojjjjj tak.....stanowczo tak:p[/FONT] Quote
bonsai_88 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A u mnie dzisiaj lodowato... i w ogóle paskudnie :placz:. Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hejka:multi: no w końcu miałam czas żeby zdjęcia w spokoju przeglądnąć-sesja kanapowo przytulankowa jest przesłodka;) Na stronke też zajrzałam:cool1: Quote
jbk Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Dzień dobry Cioteczki :) Mam nadzieję, że wybaczycie mi, że nie będę odpowiadać na trzy strony Waszych postów każdej z osobna? Więc tak - białaski zaraz wrzucam :) Co do witania się - oczywiście szkoły na ten temat są różne, a każdy sobie wypracowuje własny sposób, taki, żeby mu pasował. Nasz poprzedni pies, Yoshi, skakał, szczekał, bardzo intensywnie demonstrował swoją radość, jak ktoś przychodził do domu, co było szczególnie męczące, jak się działo w nocy. Dlatego też Samków nie uczymy takiego zachowania. Witamy się bardzo spokojnie, nie ma skakania i szczekania, tylko przytulanki i mizianki. To, że najczęściej powitanie odbywa się, zanim się porozbieramy, wynika głównie stąd, że po prostu sami tego chcemy, jak człowiek wchodzi do domu, a tu przy drzwiach takie cuda czekają, to buty czy kurtka stają się nieważne ;) A poza tym - nie jest łatwo przebić się przez te dwie białe kule w wąskim przedpokoju ;) W kwestii pogody - szlag mnie trafia. W całym tygodniu pięknego słońca akurat wczorajszy dzień był taki wredny mokry, jak musiałam być na pogrzebie. Nie było miło stać w tej ulewie, po kolana w błocie. Ech. A ten mróz, który mnie rano powitał, jak wyszłam z Vadirem.... katastrofa. Trawa psu pod nogami skrzypiała! Zima idzie! A co tam, niech przyjdzie, białaski lubią śnieg ;) Ale niech zima będzie biała i słoneczna, nie ciemna i mokra.... No dobra, wrzucam foty ;) Quote
jbk Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 A tutaj zza krzaków wyłonił się ONek jakiś na spacerze, więc żeby psy się nim nie zainteresowały latając luzem bez kontroli, wezwałam je na kolacyjkę ;) Fialusia biegnie na widok miski ;) Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 E? mroz i trawa skrzypiaca? ja mieszkam w Szwecji - poludniowej czyli cos jak polska - a nie mam jeszcze tego :P Przywitania.. no wlasnie ciezko sie nie przywitac jak sie tak psiaki stesknily.. Quote
jbk Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Vadir biegnie do miski :) I kolacyjka :) Quote
groszek83 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jbk napisał(a): A ten mróz, który mnie rano powitał, jak wyszłam z Vadirem.... katastrofa. Trawa psu pod nogami skrzypiała! Zima idzie! A co tam, niech przyjdzie, białaski lubią śnieg ;) Ale niech zima będzie biała i słoneczna, nie ciemna i mokra.... Takie rzeczy to tylko w erze:eviltong::evil_lol::evil_lol: u mnie już był pierwszy śnieg;) Quote
jbk Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 W międzyczasie ONek przeszedł bezboleśnie i możemy kontunuować spacerek :) Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://images27.fotosik.pl/285/17d363fe589a5109.jpg ale cudnie pozuje! Quote
Recommended Posts