Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]no muszę przyznać że warto było pomęczyć go żeby taki był czyściutki na wystawie :loveu::cool3:

jestem pod wrażeniem masowego jedzenia trawy na filmikach :evil_lol::evil_lol:
jeszcze troche i polana będzie goła :eviltong::eviltong:

witam :multi::loveu:
[/FONT]

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='crazydaisy']chcący czy nie jest rewelacyjna :evil_lol:

On uwielbia miny robić, my staramy się ich nie uwieczniać ;)

[quote name='bonsai_88']Niestety Birmę też trzeba suszyć, na szczęście rzadko... młoda ma taką sierść, że sama z siebie schła by cało dzień :roll:.

Jeszcze jak jest lato, to powiedzmy, pół biedy, można wyjść i wylatać, aż sucha będzie ;)

[quote name='deer_1987']A juz sie mialam ucieszyc ze zdazylam ci napisac dzien dobry zanim ty wejdziesz na dogo, ale nie udalo sie.. ty juz przed 8 bylas

no dzis doszlo, moze nie jest duzo slonka ale juz jasniej niz wczoraj

A tak jakoś wyszło, że zaczęłam dzień od wstawiania fotek ;)

Boję się, że jak jeszcze trochę słonka wyślę, to u nas się straci... :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no muszę przyznać że warto było pomęczyć go żeby taki był czyściutki na wystawie :loveu::cool3:[/FONT]

[FONT=Georgia]jestem pod wrażeniem masowego jedzenia trawy na filmikach :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Georgia]jeszcze troche i polana będzie goła :eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Georgia]witam :multi::loveu:[/FONT]

A ja się zastanawiam, co będą żarły w zimie, jak śnieg będzie ;)

[quote name='WinterGirl']

[FONT=Comic Sans MS]dziękujemy za ciepłe powitanko, zagrzejemy tu miejsce [/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]na dłużej...[/FONT]

Zaraz idę do Ciebie zobaczyć Twoje skarby :) Zapraszamy na zawsze :)

[quote name='jamnicze']Ależ jej dobrze :), zresztą po minie widać, że jemu też ;)
http://images27.fotosik.pl/285/69c261bb4782928a.jpg

Co do zdjęć na wystawach, to też mieliśmy ten problem, Krzysiek nie lubi się przepychać, a ludzi nie obchodzi, że ktoś chce ładna fotkę swojego psa :angryy:. No i potem same tyczki, albo plecy pańci wychodzą :diabloti:

To był nasz pierwszy raz, za drugim już było lepiej ;) Mężu zajął lepsze miejsce ;) i jeszcze mieliśmy kuzynkę z aparatem :)

[quote name='AngelsDream']Mina młodego rewelacyjna!

A ja się przyznam, że jakoś nie przepadam za zdjęciami z wystaw... Czasami są super, a czasami u niektórych widać, że pies wcale nie chciał być tam, gdzie był.

Na szczęście Vadir nie ma problemu, podobało mu się, że tak wiele psów, a i pobiegać sobie lubi ;) Tylko stać jeszcze się nie nauczył, zbyt niecierpliwy jest :)

Posted

Ogłaszam wszem i wobec, że właśnie założyłam stronę Vadirowi, serdecznie zapraszam :)

Oczywiście to dopiero początek, więc nie spodziewajcie się cudów :)

Posted

Cześć :0

Świetne zdjęcia! :multi: Ale jestem z Was dumna, Vadirek wygląda na ringu tak dostojnie! :)

A Fialka... nie przypuszczałam, że taka pieszczocha z niej! :) No i nie dziwię się Wam - nie mogłabym przestać takiej czochrać po brzuszku! ;) :loveu:

Posted

Odwiedziłam stronę Vadira. Bardzo dobrze się zapowiada.
Mam tylko jedną radę - dobrze by było gdyby po najechaniu kursorem na poszczególne działy menu strzałka zamieniała się w łapkę.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu strony!

Posted

[quote name='pusia2405']A ja lubię zdjęcia z wystaw, bo zawsze się jeszcze jakiś inny sierściuch przyplącze:lol:.

Sesja miziankowa słodziachna:roll:.

Innych sierściuchów to tam były całe setki ;)

[quote name='M&T']http://images40.fotosik.pl/20/c3333fa5fbeffe8d.jpg
Vadir jak pięknie stoi :loveu:

http://images37.fotosik.pl/21/a9b232ab3a52ac4d.jpg
mina boska :roflt:

Taki to właśnie dowcipniś :)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :0

Świetne zdjęcia! :multi: Ale jestem z Was dumna, Vadirek wygląda na ringu tak dostojnie! :)

A Fialka... nie przypuszczałam, że taka pieszczocha z niej! :) No i nie dziwię się Wam - nie mogłabym przestać takiej czochrać po brzuszku! ;) :loveu:

My też nie przestajemy, kto przechodzi koło niej, zaraz już z nią leży i drapie ;) A ona się sama dopomina :)

[quote name='jamnicze']Byłam już na stronce :)
Gratuluję :)

Dzięki :)

[quote name='pusia2405']Też zajrzałam;). I też gratuluję!

Dzięki :)

[quote name='Ela i Luna']Odwiedziłam stronę Vadira. Bardzo dobrze się zapowiada.
Mam tylko jedną radę - dobrze by było gdyby po najechaniu kursorem na poszczególne działy menu strzałka zamieniała się w łapkę.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w tworzeniu strony!

Wiele się tam jeszcze zmieni, na razie to w zasadzie szablon jest, jeszcze nie doszłam nawet do tego, gdzie oryginalny kod HTML mogę znaleźć i w nim pogrzebać :)

[quote name='anitaaa i bartis']http://images40.fotosik.pl/20/c3333fa5fbeffe8d.jpg stoi jak prawdziwy zawodowiec :loveu:
http://images27.fotosik.pl/285/69c261bb4782928a.jpg Ależona ma u was dobrze :lol: i taki psi raj na kanapie :evil_lol:

Na chwileczkę to on postoi :)

[quote name='deer_1987']Haha tym razem bede pierwsza :D Ty dopiero za jakies 4 godziny tu zajrzysz ;)

No kochana, tego to się nie spodziewałam ;)

Posted

Jak wstaję rano, to często zastaję królewnę na fotelu męża :)

A tu parę fotek z serii, że nie można przejść koło leżącego psa bez zatrzymania i miziania ;)

Posted

Kto powiedział, że w takim wąskim miejscu między szafą a rowerkiem nie da się pospać?

A oto moi kuchenni asystenci :)

A tak mnie witają, jak z pracy przychodzę :)

W nagrodę za witanie muszę obydwa pomiziać :) (jeszcze nie zdążyłam nawet szafy zamknąć, hehe ;P)

Posted

Jesteśmy właśnie na wale wiślanym ;)

A tutaj mój wodołaz wita się z naszą największą polską rzeką :)

Most widoczny powyżej to most kolejowy, tędy jeżdżą pociągi relacji Cieszyn - Bielsko, czy też Wisła - Katowice :)

W lecie pod tymi wodospadami kąpie się mnóstwo ludzi, bo to jedyne miejsca, gdzie jest nieco głębiej :)