jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Tu przeżyłam chwilę strachu, jak Fialka po murku pobiegła do jakichś dziewczyn, murek wąski, wysoko, ani się odwrócić, ani nic, a Fiala sobie po nim lata jak szalona ;) Tu już wracała do mnie ;) Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 I tradycyjnie kąpiel w Wiśle, tutaj Vadir już do głębszej wody wlazł ;) Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 I suszenie podczas dzikich harców ;) Szkoda, że już ciemno było, słabo widać ;) Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Cześć spacerowicze;) W takich intymnych momentach je focisz:oops: będą miały przez ciebie kompleksy:eviltong: Fialka oczywiście znowu znosi podgryzanie ma baba anielską cierpliwość:lol: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 groszek83 napisał(a):Cześć spacerowicze;) W takich intymnych momentach je focisz:oops: będą miały przez ciebie kompleksy:eviltong: Fialka oczywiście znowu znosi podgryzanie ma baba anielską cierpliwość:lol: Im nie przeszkadza focenie, a czasem to mam nawet wrażenie, że lubią widownię ;) Sądząc po wyborze miejsc ;) Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi:super te nadwiślańskie klimaty .... a i teraz macie spokój od opalających i kąpiących się ;)[/FONT] Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi:super te nadwiślańskie klimaty .... a i teraz macie spokój od opalających i kąpiących się ;)[/FONT] W lecie tam raczej nie pochodzimy, za dużo ludzi, a nie wszyscy lubią psy :( Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='halgre58']Dzieńdoberek wszystkim ...:hand: Te białe kule można by oglądać i oglądać ... :multi: Są takie śliczne i słodkie :loveu: A jedna kulka widzę - lubi pozować i to jak ładnie ! Siedzi sobie grzecznie taka ślicznotka i czeka, aż pańcia ją pstryknie :mdrmed: Chyba wie, że jest podziwiana ;) Moja królewna znakomicie sobie zdaje sprawę z naszego uwielbienia ;) Quote
halgre Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Dzieńdoberek wszystkim ...:hand: Te białe kule można by oglądać i oglądać ... :multi: Są takie śliczne i słodkie :loveu: A jedna kulka widzę - lubi pozować i to jak ładnie ! Siedzi sobie grzecznie taka ślicznotka i czeka, aż pańcia ją pstryknie :mdrmed: Chyba wie, że jest podziwiana ;) Quote
groszek83 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jbk napisał(a):W lecie tam raczej nie pochodzimy, za dużo ludzi, a nie wszyscy lubią psy :( Iiii tam nie wiedzą co tracą;):lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Świetne fotki z nad Wisły :loveu::loveu: Fialka to taka kochana szalona sunia :multi: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 groszek83 napisał(a):Iiii tam nie wiedzą co tracą;):lol: Dokładnie :) Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):Świetne fotki z nad Wisły :loveu::loveu: Fialka to taka kochana szalona sunia :multi: Ma ksywkę - Fialka wygłupialka ;) Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']W lecie tam raczej nie pochodzimy, za dużo ludzi, a nie wszyscy lubią psy :( [FONT=Arial] a tym to ja najmniej się przejmuję , bo to akurat są miejsca gdzie takie samo ma prawo doopalona zamoczyć pies jak i człek ... a nawet człek nie za bardzo bo często są zakazy kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc po kilku wymianach zdań z człowiekami :diabloti:... wpuszczam mojego psa tam gdzie mi jest wygodnie :roll: jedynie przeszkodą jest zbyt duża ilość gawiedzi .... wtedy szukam mniej zaludnionego zakątka[/FONT] Quote
Klaudysiaczek Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Super foty! Czy jasno, czy ciemno - białe kulki widać doskonale :lol:. Quote
Juszes Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Śliczne zdjęcia! A nie za zimno na takie kąpiele, jaka u Was pogoda? Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Na razie was nie ma to tylko zostawie pytanie: na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;) Quote
M&T Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Hejka! :) Jak tam się trzymają białe misie? :loveu: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] a tym to ja najmniej się przejmuję , bo to akurat są miejsca gdzie takie samo ma prawo doopalona zamoczyć pies jak i człek ... a nawet człek nie za bardzo bo często są zakazy kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc po kilku wymianach zdań z człowiekami :diabloti:... wpuszczam mojego psa tam gdzie mi jest wygodnie :roll: jedynie przeszkodą jest zbyt duża ilość gawiedzi .... wtedy szukam mniej zaludnionego zakątka[/FONT] Prawdę mówiąc mam już dosyć tych wszystkich pieniaczy, więc ich unikam ;) A Wisła jest długa, więc coś i dla nas się znajdzie ;) Pozwalasz psu się kąpać, jak jest zakaz? U nas są zakazy, jak jakaś fabryka coś do wody wpuści, więc i dla psa wtedy niebezpiecznie..... [quote name='Klaudysiaczek']Super foty! Czy jasno, czy ciemno - białe kulki widać doskonale :lol:. Dzięki :) [quote name='Bursztynka13']Śliczne zdjęcia:) Dzięki :) [quote name='Juszes']Śliczne zdjęcia! A nie za zimno na takie kąpiele, jaka u Was pogoda? To zdjęcia sprzed dwóch tygodni, jeszcze było ciepło :) [quote name='deer_1987']Witanko w sobote!! Witam :) [quote name='deer_1987']Na razie was nie ma to tylko zostawie pytanie: na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;) Jasne, że możesz, jesteśmy zaszczyceni :) [quote name='M&T']Hejka! :) Jak tam się trzymają białe misie? :loveu: Leżą sobie wykąpane, bo się dziś zgnoiły jak świnki ;) [quote name='jamnicze']Dobry wieczór :) Hejka :) Quote
Alicja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [FONT=Arial]eee no co ty jak pisze że brudno to absolutnie .... tylko ze ogólnie ...są to miejsca niestrzeżone więc zakazane :p... w syfie to psiakom w życiu :shake:[/FONT] Quote
Recommended Posts