Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu przeżyłam chwilę strachu, jak Fialka po murku pobiegła do jakichś dziewczyn, murek wąski, wysoko, ani się odwrócić, ani nic, a Fiala sobie po nim lata jak szalona ;) Tu już wracała do mnie ;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć spacerowicze;)
W takich intymnych momentach je focisz:oops: będą miały przez ciebie kompleksy:eviltong: Fialka oczywiście znowu znosi podgryzanie ma baba anielską cierpliwość:lol:

Posted

groszek83 napisał(a):
Cześć spacerowicze;)
W takich intymnych momentach je focisz:oops: będą miały przez ciebie kompleksy:eviltong: Fialka oczywiście znowu znosi podgryzanie ma baba anielską cierpliwość:lol:

Im nie przeszkadza focenie, a czasem to mam nawet wrażenie, że lubią widownię ;) Sądząc po wyborze miejsc ;)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi:super te nadwiślańskie klimaty .... a i teraz macie spokój od opalających i kąpiących się ;)[/FONT]

W lecie tam raczej nie pochodzimy, za dużo ludzi, a nie wszyscy lubią psy :(

Posted

[quote name='halgre58']Dzieńdoberek wszystkim ...:hand:
Te białe kule można by oglądać i oglądać ... :multi: Są takie śliczne i słodkie :loveu: A jedna kulka widzę - lubi pozować i to jak ładnie ! Siedzi sobie grzecznie taka ślicznotka i czeka, aż pańcia ją pstryknie :mdrmed: Chyba wie, że jest podziwiana ;)

Moja królewna znakomicie sobie zdaje sprawę z naszego uwielbienia ;)

Posted

Dzieńdoberek wszystkim ...:hand:
Te białe kule można by oglądać i oglądać ... :multi: Są takie śliczne i słodkie :loveu: A jedna kulka widzę - lubi pozować i to jak ładnie ! Siedzi sobie grzecznie taka ślicznotka i czeka, aż pańcia ją pstryknie :mdrmed: Chyba wie, że jest podziwiana ;)

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Świetne fotki z nad Wisły :loveu::loveu: Fialka to taka kochana szalona sunia :multi:

Ma ksywkę - Fialka wygłupialka ;)

Posted

[quote name='jbk']W lecie tam raczej nie pochodzimy, za dużo ludzi, a nie wszyscy lubią psy :(

[FONT=Arial] a tym to ja najmniej się przejmuję , bo to akurat są miejsca gdzie takie samo ma prawo doopalona zamoczyć pies jak i człek ... a nawet człek nie za bardzo bo często są zakazy kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc po kilku wymianach zdań z człowiekami :diabloti:... wpuszczam mojego psa tam gdzie mi jest wygodnie :roll: jedynie przeszkodą jest zbyt duża ilość gawiedzi .... wtedy szukam mniej zaludnionego zakątka[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial] a tym to ja najmniej się przejmuję , bo to akurat są miejsca gdzie takie samo ma prawo doopalona zamoczyć pies jak i człek ... a nawet człek nie za bardzo bo często są zakazy kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc po kilku wymianach zdań z człowiekami :diabloti:... wpuszczam mojego psa tam gdzie mi jest wygodnie :roll: jedynie przeszkodą jest zbyt duża ilość gawiedzi .... wtedy szukam mniej zaludnionego zakątka[/FONT]

Prawdę mówiąc mam już dosyć tych wszystkich pieniaczy, więc ich unikam ;) A Wisła jest długa, więc coś i dla nas się znajdzie ;)
Pozwalasz psu się kąpać, jak jest zakaz? U nas są zakazy, jak jakaś fabryka coś do wody wpuści, więc i dla psa wtedy niebezpiecznie.....

[quote name='Klaudysiaczek']Super foty!
Czy jasno, czy ciemno - białe kulki widać doskonale :lol:.

Dzięki :)

[quote name='Bursztynka13']Śliczne zdjęcia:)

Dzięki :)

[quote name='Juszes']Śliczne zdjęcia!
A nie za zimno na takie kąpiele, jaka u Was pogoda?

To zdjęcia sprzed dwóch tygodni, jeszcze było ciepło :)

[quote name='deer_1987']Witanko w sobote!!

Witam :)

[quote name='deer_1987']Na razie was nie ma to tylko zostawie pytanie:
na mojej stronie WWW ( Sherry i Niunia ) mam dzial przyjaciol, moge Was tam dodac? ;) zobacz ze podpisuje kto wlascicielem zdjeci itd ;)

Jasne, że możesz, jesteśmy zaszczyceni :)

[quote name='M&T']Hejka! :)

Jak tam się trzymają białe misie? :loveu:

Leżą sobie wykąpane, bo się dziś zgnoiły jak świnki ;)

[quote name='jamnicze']Dobry wieczór :)

Hejka :)

Posted

[FONT=Arial]eee no co ty jak pisze że brudno to absolutnie .... tylko ze ogólnie ...są to miejsca niestrzeżone więc zakazane :p... w syfie to psiakom w życiu :shake:[/FONT]