weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 I ja też jestem :) PS. Moja przyjaciółka która kupiła cegiełkę na allegro była wzruszona jak dostała od Ciebie malawaszko zdjęcia i maila :) Quote
Therion Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Chips w drodze do nowego domu w ok. Wieliczki, miejmy nadzieje ,ze dom bedzie ok i tam zostanie, mimo ,ze tydzien juz sa normalnie karmione kondycje ma kiepska , futro i kosteczki. Quote
weszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Therion napisał(a):Chips w drodze do nowego domu w ok. Wieliczki, miejmy nadzieje ,ze dom bedzie ok i tam zostanie, Kciuki zaciśnięte!!!!! Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Chipsiku mam nadzieję, że Ci się uda chłopaku!!!! :kciuki: :loveu: a chude są bo pewnie robale nie pozwalają im przytyć - mam nadzieję, że jutro juz je odrobaczymy - jak myślisz Therion można już? Quote
kasiatatry Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 czy to znaczy, ze już jeden psiak z tych 9 znalazl domek? :) Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 bardzo możliwe ;-) czekamy na wieści od missieek bo Ona jechała z psiakiem :kciuki: a ja czekam na wieści z wizyty przed adopcyjnej w Warszawie - może domek dla Chrupci będzie :kciuki: Quote
kasiatatry Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 OO :) fajnie by bylo :) biedne te psiaki :( ja takiego duzego nie moge zabrać.. Zadeklarowalam już, ze wezme szczeniaczka z zamościa, ale to raczej maly piesek bedzie ;) i tak ledwo przekonalam siostre, zeby takiego małego bąbelka na tymczas zabrać :roll: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 kasiatatry napisał(a):OO :) fajnie by bylo :) biedne te psiaki :( ja takiego duzego nie moge zabrać.. Zadeklarowalam już, ze wezme szczeniaczka z zamościa, ale to raczej maly piesek bedzie ;) i tak ledwo przekonalam siostre, zeby takiego małego bąbelka na tymczas zabrać :roll: to cudnie Kasia!!! w Zamościu psiaczki też mają gehennę więc uratujesz któremuś życie!!! :Rose: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :laola: Chips ma domek!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Edi100 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 malawaszka napisał(a)::laola: Chips ma domek!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Przewspaniale! :multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 będzie i druga tylko szukamy transportu do Warszawy :modla: pomyślcie może ktoś ze znajomych będzie na wystawie w Krakowie w ten weekend!!! no i nie miałby nic przeciwko zabraniu Chrupki - może mieć chorobę lok. bo nie jeździła nigdy autem! Teapot dziękuję za sprawdzenie domku!!! :Rose: Quote
kasiatatry Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Ja nie znam nikogo :( buu.. a co do choroby lokomocyjnej to uff.. ciezko.. Mój narzeczony wiózł soje psisko 200km i jak ich zobaczyłam, to rece załamałam :) ta psina wyglądała, jakby ją po drodze ze skóry obdzierali :) a Andrzej, jakby z wojny wrócił.. a o aucie nie wspomne :p Quote
emilia2280 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 malawaszka napisał(a)::laola: Chips ma domek!!! :loveu::loveu::loveu::multi: Jupppiiii. Dobra robota dziewczyny. 1 z 9. Moze Chrupka bédzie 2 z 9? Quote
Vikamilka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wyglada na to, że Chips znalazł wspaniały domek :) psiak na pewno zostanie odkarmiony, a opieka weterynaryjna będzie zapewniona Do towarzystwa ma koleżankę piękną, zadbaną, wysterylizowaną Trzymamy kciuki, by sie zaprzyjaźnili!!! :) Jazdę samochodem zniósł dobrze, ale bał się biedaczek, no i słabiutki jeszcze... Ale był bardzo grzeczny, Chipsuś jest kochanym pieskiem:loveu: Quote
niufek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 malawaszka napisał(a):będzie i druga tylko szukamy transportu do Warszawy :modla: pomyślcie może ktoś ze znajomych będzie na wystawie w Krakowie w ten weekend!!! no i nie miałby nic przeciwko zabraniu Chrupki - może mieć chorobę lok. bo nie jeździła nigdy autem! Teapot dziękuję za sprawdzenie domku!!! :Rose: Dziewczyny beda wiozly krzyczkowe psy do Krakowa ,ale nie wiem kiedy ? Zapytaj Lamie 2 czy w drodze powrotnej nie wzieliby psiaka do Warszawy ?? Quote
stupid-girl Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Vikamilka napisał(a):Wyglada na to, że Chips znalazł wspaniały domek :) to wspaniale - już jedna mordeńka mniej do michy :):loveu: Quote
malawaszka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 niufek napisał(a):Dziewczyny beda wiozly krzyczkowe psy do Krakowa ,ale nie wiem kiedy ? Zapytaj Lamie 2 czy w drodze powrotnej nie wzieliby psiaka do Warszawy ?? troche się boję bo te malce są nieszczepione a w Krzyczkach wiadomo - wirus na wirusie - jak myślicie? pytałam na wątku wystawy w KRakowie, ale tam chyba nie ma co liczyć na pomoc :roll: Quote
stupid-girl Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 może dopisać w tytule wątku, ze transport potrzebny Quote
malawaszka Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dziś psiaki zostały odrobaczone i odpchlone przez missieek i Vikamilkę, dostarczyłyśmy kolejną partię karmy i szukamy domków!!!!!!! Dziś dzień senny i duszny Quote
stupid-girl Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 wymiekkam:loveu: cudne foteczki - i mordki też jakby bardziej uśmiechnięte :cool1: Quote
Recommended Posts