Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nikt nas nie kocha :obrazic:

a ja mam wieści od Chrupci :loveu:
Jest bardzo czujna, coraz odważniejsza, w domu już prawie całkiem wyluzowana :multi:
Tylko biedna ze stresu pewnie złapała katarek - dostaje leki i będzie ok!!!

Szukamy takich kochających domków dla reszty małych głodów!!!!

Posted

małe głody na dzień dobry w górę!!!! niebawem się zobaczymy - przyjadę z papu :loveu:

dziś przyszło 48 kg karmy od P. Anety Liwoch :loveu::multi: kurierzy już mnie nienawidzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
małe głody na dzień dobry w górę!!!! niebawem się zobaczymy - przyjadę z papu :loveu:

dziś przyszło 48 kg karmy od P. Anety Liwoch :loveu::multi: kurierzy już mnie nienawidzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Glodomory na górę :)

u mnie kurierzy juz sie przyzwyczaili - ja dla moich potworow zamiawiam zawsze min. 30kg - wiec tez jest co nosic :cool3:

Posted

Poki co dziewczyny nie dostałam jeszcze kasy z allegro. Kontaktowalam sie juz przez maila, ale nikt nie odp. Pewnie jeszcze chwile to potrwa. Jesli do tygodnia nie wpłacą mi kasy, zglosze to, a pieniążki na psiaki wpłacę od siebie..

Posted

Therion a który to jest wątek Krakowski? :oops: wkleję tylko dajcie mi linka :oops:

Kasiatatry - spokojnie poczekamy - małe głody mają dużo pieniążków póki co, jeszcze u mnie 5 worków karmy więc nie ma pośpiechu ;)

Właśnie wróciłam od głodów - niestety nie robiłam zdjęć bo paskudna pogoda jest a ja dopiero co zapłaciłam ostatnią ratę za aparat - wolałam nie ryzykować ulewy :lol: ale moi kochani :loveu: przywitały mnie tłuste dupki :loveu: wesolutkie i rozbrykane :lol: niedługo będziemy im kupować karmę light :evil_lol: widać, że odrobaczenie pomogło im bo w sumie dopiero po nim zaczęły tak wyraźnie się wypełniać :loveu: są kochane! i trzeba im szybko znaleźć domki!!!

Nowe zdjęcia zrobię w poniedziałek jak będę zabierać Piankę :loveu: