Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam bardzo - kto podmienił Małe Głody? ;)
To śliczne stadko w niczym nie przypomina tych worków kości z pierwszych postów. Są prześliczne!:loveu:

Posted

Psiaki wyglądają wspaniale! :loveu:
Dziewczyny, jesteście genialne, w tym, co dla nich zrobiłyście.

Dziś spotykam się z Vikamilką, aby przekazać karmę.
Będzie jej 16 kg. Więcej niestety już nie mam, bo znalazły się małe bidy, które wcześniej podratowałam.

Posted

Ależ proszę :-) Obiecane było ;-) lekki poślizg złapałam z powodu choróbska ale szykuję dziś paczuszkę z obróżkami i zabawkami ;-) Mam nadzieję, że psiaczki, śladem Pianki, trafią do domków choćby tymczasowych, gdzie szybciutko nauczą się mieszkać z ludźmi... :-)

Posted

weszka napisał(a):
Za chłopaków :kciuki::kciuki::kciuki: może i jeden i drugi znajdzie szczęśliwy domek...

no tak być musi!!!

a wieści będą najprawdopodobniej w niedzielę :kciuki:

Posted

niestety póki co nikt :shake: jutro poodnawiam ogłoszenia - zrobię panienkom osobne allegro

Chrupeczka została przemianowana na Drumlę :loveu::lol: Drumcia podbiła serca domowników, jest śliczna i ludzie na ulicy się za nią oglądają :razz::loveu: Cudnie bawi się z psiakami, chociaż na początku jest nieśmiała - ona jest CUDOWNA!!! Taka delikatna laleczka :loveu: Podobna z charakteru jest Wercia - też taka subtelna i nieśmiała, delikatna panna:loveu:

Posted

Malawaszko, moze rzeczywiscie lepsze sa osobne aukcje, tak to ludzie poogladaja i tyle. A jak jest jeden psiak, to moze sie zastanowia.

Ja dzisiaj zrobie reszte szczeniakow u Missieek.