Jump to content
Dogomania

G Ł O D N E wychudzone szczeniaki az 9! - 6 w nowych domach, Inka [']

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, allegro dla każdego albo wszystkich razem nawet ostatecznie. Poki młode jeszcze mają większe szanse. Nie wiem w jakim wieku sa ale żeby zaraz sunie cieczek nie dostały:shake:

Posted

Ja kasę zaraz wpłacam i podesłałam sprawę gdzie mogłam. Chudzinki straszne ale dobrze chociaż że chyba wyglądaja na dość kontaktowe i przez człowieka nie skrzywdzone. Śliczne są, a jak ciałka nabiorą i by się je wykąpało to istne piękności.

Posted

Malawaszko tak patrzę na to allegro i jakoś nie widzę żeby były cegiełki... Jest jedna sztuka jako cena za psa za 1 zł i licytacja, a w treści że zdjęcia po 5 zł. Jeśli tak to powinno być na kup teraz po 5 zł i więcej sztuk.

Posted

[quote name='weszka']Malawaszko tak patrzę na to allegro i jakoś nie widzę żeby były cegiełki... Jest jedna sztuka jako cena za psa za 1 zł i licytacja, a w treści że zdjęcia po 5 zł. Jeśli tak to powinno być na kup teraz po 5 zł i więcej sztuk.

:oops:wiem - myślałam że nikt nie zauważy:cool1: - już poprawiłam - taki ze mne łosiek bo nie robiłam jeszcze cegiełkowych - teraz jest chyba dobrze co? :lol: bo robiłam to na podstawie innej psiej aukcji i tak wyjszlo :oops:

[quote name='kasiatatry']gdzie trzeba wyslać karmę? ja kupie worek.. pewnie z 18 kg tylko powiedzcie, to ma byc dla szczeniaczków i dla ras duzych?

Kasiu może być do mnie karma, ja będę wozić do psiaków tak, żeby gość nie dostał za dużo na raz :roll: podam Ci adres na pw - karma może być junior, może być dla dużych ras - najlepiej jakaś delikatna typu lamb&rice

Posted

no ok. To ja już się loguje do mojego sklepu. Trzeba będzie pomyśleć nad sterylkami.. Wystawie allegro, to bedzie troche kasy.. O ile ktoś coś kupi :) a rzeczy mam w cholerke :)

Posted

[quote name='kasiatatry']I czy może byc 18 kg puriny czy lepiej 15 eukanuby? na razie moge tylko tyle.. I tak już za duzo napomagałam ostatnio :)[/quote]

kochana myślę, że w tej sytuacji lepiej więcej tej puriny, ja kupię im witaminy i będą miały dodawane do karmy

Posted

zamówiłam, tylko nie moge zapłacić bo mnie wyrzucilo przy przelewie a teraz nie mam jak wrocic. Napisalam do nich maila, jesli szybko nie odpiszą ponowie zamówienie, a tamto anulują :) wybrałam też smakołyk dla każdego :) po 1 szynkowej kości na łepek :)

Posted

Spokojnie ;) nie ma za co :) mam tylko jedną prośbę.. Czy mogłabyś cyknąć psiakom kilka fotek (choćby 2) jak będą obgryzać kosteczki i wysłać mi na maila, albo wrzucić tutaj :) to tak podnosi na duchu :)