Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witaj Beciu,
wysłałam Ci maila i próbuję tez tutaj ale to jest pierwszy raz więc nie wiem czy zrobię to dobrze. To ja oglądałam Funię na allegro bo tam ją znalazłam.A Perełkę wczesniej widziałam tutaj. U mnie miałyby naprawdę dobry domek.daj znać,;) pozdrowienia

Posted

Tiggi, chcesz wziąć jedną czy obie? Nie wiem jak interpretować Twoje miałyby. W sumie nie powinnam się pytać, bo to nie ja decyduję, ale mnie to dręczy (w pozytywnym sensie) :-)

Posted

witam,
tak, chcę dwie suczki. rozmawiałam z Becią-ustaliłyśmy, że najpierw przyjedzie do mnie ktoś żeby sprawdzic warunki dla piesków.w sumie będę mieć w domu cztery.

Posted

Wysłałam już maila do wolontariuszki z Bielska - Białej i czekam na odpowiedż.
Niestety to nie Funia z Perełką ma szanse pojechać do nowego domku...:shake:
Po długiej rozmowie z panią Agnieszką kiedy padły wszystkie za i przeciw -
wybrałysmy Sikorkę, malutką bardzo grzeczną i spokojną sunieczke pogryziona ostatnio przez współtowarzyszki z boksu. Funi bedziemy szukac innego domku, bez zwierząt i dzieci bo sama pewnie bedzie potrzebować duzo uwagi i zaangazowania......
To wątek Perełki na którym bede informowac na bieża co co nowego w sprawie adopcji 2 suniek się dzieje.....

http://www.dogomania.pl/forum/f28/garscia-rozsypanych-perel-jest-moje-serce-malenka-perelka-z-orzechowcow-122639/index9.html#post11138561