Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117022"]Xant[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117033"]Collie[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114462"]Bernardyn[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117792"]Szczotka+małe szczotki i Alf? [/URL]

szczeniaki:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118164"]Kropka[/URL]

:siara: to wszystkie osobne wątki naszych psiaków

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja mam Frontline i mogę się podzielić:loveu: Jest dla dużego psa do 60 kg, ale można obdzielić nim mniejsze bestie. Będę w Kielcach w ten piątek i mogę do którejś podrzucić.

Posted

[quote name='MaJa 75']Dziewczyny ja mam Frontline i mogę się podzielić:loveu: Jest dla dużego psa do 60 kg, ale można obdzielić nim mniejsze bestie. Będę w Kielcach w ten piątek i mogę do którejś podrzucić.[/quote]
MaJa no to może do p.Ani?
tam skąd ostatnio Norka brałyście ;)
to Wy czy coś pomieszałam:evil_lol:

Posted

Dzięki Ewelinko. :lol: Zdaje się, że dla szczotki i jej małych oraz alfa i bernardyna przydały by sie banerki. czy tak???? [U]Jeśli tak to mogę je zrobić.[/U]

Posted

Beatko ja nie wyrabiam z ogłaszaniem psiaków, które są u pani Ani i Elwiry, teraz robie ogłoszenia Kropki potem będzie Mora i jamniczki, ale podpowiem żeby samemu poogłaszać na psich stronach w tym linku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859[/URL]

Posted

[quote name='betel']Dzięki Ewelinko. :lol: Zdaje się, że dla szczotki i jej małych oraz alfa i bernardyna przydały by sie banerki. czy tak???? [U]Jeśli tak to mogę je zrobić.[/U][/quote]

bardzo dziękujemy Betelku:loveu:...Szczotka i Alf ogłoszen tyz nie mają...a bernardyn to nie wiem

Posted

Jeszcze nie wiem dokładnie, ale myślę że dopiero po południu. Jestem do niedzieli. Jak nie do p. Ani, to do którejkolwiek z Was.

AAAa.Umówiłam się z Eweliną, na telefon.

Posted

[quote name='betel']Mam taką propozycje, czy można byłoby, podobnie jak informacje o wystawionych allegro, zamieścić na początku pierwszego postu z dużum czytelnym napisem [COLOR=red]najlepiej w innym kolorze[/COLOR] odnośniki do wszystkich wątków naszych psiaków [...] [/quote]

Zamieszczone ;)

[quote name='beata adamczyk']czesc dziewczyny mam pytanie czy dałyście gdzieś zdjecia psa puszka z suchedniowa? bardzo proszę. bo sie bląka ciągle po parku :placz:[/quote]

Jest na 1 str. wątku, na swietokrzyskie.schronisko.net i adopcje.org, a czy gdzieś jeszcze, to nie wiem.

Posted

[COLOR=purple]Saphira, widzę ,że już wróciłaś , to donoszę, że karma od Ciebie dostarczona:loveu:. Jeszcze raz wielkie dzięki!:iloveyou:[/COLOR]

A bilans dzisiejszego poranka, to sunia ok. 5 mies. wyrzucona z samochodu:angryy:, na szczęście pani, która była świadkiem zabrała ją i prosi o pomoc w adopcji, bedą fotki.
I jamniczek , którego pan zobaczył dzis na jakimś wysypisku śmieci koło Bieleckich Młynów, szczere pole i ten jamniczek siedzący na kupie śmieci, więc pewnie też wywalony. Chciał go złapać, ale nie za bardzo dał mu się podejść, będzie próbował w drodze powrotnej.

Posted

[quote name='andzia69']kolejne wakacyjne wyrzutki:shake:

DuDziaczek...a jak "nasza" sunia???? udało sie czy kolejny, następny termin???[/quote]
Andzia, to TA sunia Krystyny S? Zakonczylam bazarek i mam 161zl na wlasnie sunié Krystyny S. Komu wplacic na niá?

Bazarek na 4 wátki zostal zakonczony. W sumie udalo sié zebrac 644zl, co po podzieleniu na 4 dajé 161zl dla kazdego :multi: Wszystkim licytujácym i podnoszácym bardzo dziékujemy.
Podajé wylicytowane kwoty z calosci bazarku:

[COLOR=darkorchid]JamniczaRodzina: 25zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Marchewa: 25zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Bachnach: 50zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]DG32: 11zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Figa33: 10zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Kosmyczek Kamyczek: 10zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]DG32: 31zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Maggie1971: 33zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Izulka: 50zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]DG32: 15zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]DG32: 15zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Asl: 12zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Jestem wredna: 31zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Missieek: 28zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Figa33: 40zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Alchemia: 28zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Maggie1971: 33zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Figa33: 32zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Missieek: 32zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Jestem wredna: 19zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Teapot: 12zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Ulka18: 12zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Eliza sk: 8zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Eliza sk: 8zl[/COLOR]
[COLOR=#9932cc]Bachnach: 50zl[/COLOR]

[COLOR=#9932cc][B]RAZEM: 644zl [/B](644:4=[B]161zl[/B])[/COLOR]

Posted

[quote name='emilia2280']Andzia, to TA sunia Krystyny S? [/quote]

tak, Emilio - to TA sunia...niestety kolejny raz nowy termin:shake: Załatwiłam od Myszuni opatrunki...tylko czekają na sunię, a jak tak dalej pójdzie to obawiam się, że będą długo czekać....:-(

Posted

[quote name='andzia69']tak, Emilio - to TA sunia...niestety kolejny raz nowy termin:shake: Załatwiłam od Myszuni opatrunki...tylko czekają na sunię, a jak tak dalej pójdzie to obawiam się, że będą długo czekać....:-([/quote]
A mnie się po prostu chce płakać z bezsilności. I właśnie to robię andzia

Posted

Jak wszyscy wiedzą jutro wyjeżdża p.Ania, w związku z czym moja prośba, mnie nie będzie całą sobotę (poprostu muszę wyjechać :mad:)
potrzebna jest osoba która wyjdzie z psami w południe i je nakarmi!
Saga (:Rose:) będzie tam ok 18-19, ale potrzebny jest ktoś, kto wyspacerowałby i nakarmił ok.12-14 psy

Posted

Dużo większe:loveu::Rose::Rose::Rose::Rose: należą sie Ewelince która będzie spacerować z psami pani Ani i karmic działkowe 2-3 razy dziennie przez 2 tyg:crazyeye:

Posted

tak...w sumie gdyby nie wy dziewczyny - Ewelinka, DuDziaczek, Saga....to nie wiem jakby to było bez was:loveu::loveu::loveu::loveu: ale strasznie ciężko!:p

dzięki!:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...