kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='erka']Natomiast na sunię jest chętny, tylko trzeba pomóc ja złapać.[/quote] A gdzie jest sunka:razz: Erko czy udało by się dowiedzieć coś wiecej o tym amstafowatym psiaku. I do kogo kontakt jak coś?
ewelinka_m Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 no ale czy Dinguś nie jest piękny? :evil_lol: a jaki ma charakter :loveu: Jedna ze wspaniałych osób zaangażowanych w pomoc krzyczkowskim psiakom, która zawsze chętnie pomaga i pomagała przy tworzenie naszej klasy i nie tylko ;) (za co raz jeszcze wielkie dzięki :calus: ) dzisiaj napisała do mnie z pewną propozycją. "SLUCHAJCIE-wykonalam pare tel i otrzymalam nr do ifolini telafoni kom PLUS.PL Rozmawialam tam z panem ktory pow mi,ze jest szansa otworzenia lini esemesow!ale to musicie zrobic osobiscie,jako firma!Mozna napisac do nich takie pismo przedstawiajac swoja sytuacje-a jakim celu to ma dzialac(nap jak najwiecej)I poprosic o dokonanie wykupu numeru premium,ktory ma dzialac jako numer wspierajacy-pomagajacy psom!!To nr faksu do nich:0048601102602 A numer infolini do Gsm plus to:0048601102601-gdybyscie mieli jeszcze jakies pytania..? isteniej mozliwosc zalozenia lini tel,na ktory ludzie mogli by wysylac smsy,a te z kolei zasilaly by konto!!!! " może warto spróbować to pociągnąć dalej? :roll:
saga_86 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Bardzo fajny pomysł:cool3: Erko to jest inny kontakt do Krakowa, to nie ta studentka. Obserwatów na aukcjach przybywa, zapytań na email też- świadczy to o tym,że teraz jest dobry okres dla szukania domków i trzeba psiaki intensywnie ogłaszać.
eliza_sk Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='saga_86'] Obserwatów na aukcjach przybywa, zapytań na email też- świadczy to o tym,że teraz jest dobry okres dla szukania domków i trzeba psiaki intensywnie ogłaszać.[/quote] To super, że coś się dzieje, nie wiem jak z telefonami, ale u nas zapytań na maile raczej brak :( Trzymam kciuki za obserwatorów.
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='saga_86']Obserwatów na aukcjach przybywa, zapytań na email też- świadczy to o tym,że teraz jest dobry okres dla szukania domków i trzeba psiaki intensywnie ogłaszać.[/quote] Czyżby powroty z wakacji;) Oby naszym psiakom los był łaskawy;)
erka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Saga87 , ja wiem, że nie studentka, tylko dom z dzieckiem z porażeniem mózgowym. Własnie dzisiaj rozmawiałam z ta kobieta , bardzo niemiła. Zresztą nie dam Misi, delikatnej , malutkiej psinki dla takiego dziecka. To musiałby byc większy pies, który znióśł by różne zachowania takich dzieci. Już właśnie mam nauczkę, bo szkoda mi się zrobiło takiego dziecka i podałm kontakt do takiej rodziny tej pani ze Slichowic, która wydała tam Polę, i którą zwrócili po miesiącu:mad:, wymyslając jakis banalny pretekst.
saga_86 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 O tego to nie wiedziałam, w mailu tego nie napisali.:shake: No nic czyli szukamy dalej...
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='erka']tylko dom z dzieckiem z porażeniem mózgowym. [/quote] Erko to zalezy tylko od rodziny:shake: U mnie koleżanka ma chorego dzieciaka, którego moja suka całuje i broni:loveu: Ale zabawy tylko pod nasza obecność. Dziecko małe, pies duży nawet niechcacy moze zrobić jej krzywde. Odpowiedzialni rodzice to odpowiedzialne dzieci;)
erka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja wiem kika22,że nie można uogólniać i zależy od rodziny. Ale taki mail, gdzie ktos nie potrafi sklecić zdania po polsku nie wróży nic dobrego:eviltong:. Jeżeli chodzi o tego astka z Krajna, to dostałam wiadomośc,że jest młody, może do 2 lat, bardzo przyjazny do ludzi, ale niestety agresywny do psów i kotów.:cool1: Więcej zdjęc może będzie wieczorem. Ale czy jest jakaś szansa dla niego:roll:?
andzia69 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='erka']J Jeżeli chodzi o tego astka z Krajna, to dostałam wiadomośc,że jest młody, może do 2 lat, bardzo przyjazny do ludzi, ale niestety agresywny do psów i kotów.:cool1: Więcej zdjęc może będzie wieczorem. Ale czy jest jakaś szansa dla niego:roll:?[/quote] Erka...będzie ciężko:-( jesli nie toleruje psów to jeszcze ciężej....:shake: bullowatych po schronach jak naprał...a do tego ostatnie wydarzenie - likwidacja pseudohodowli bullowatych, które "właściciel" trzymał w chlewie - 35 psów w tym szczeniaki szukają domów:placz: koszmar...
ewelinka_m Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Już mam metro wczorajsze zaraz zeskanuję :cool1: W gazecie ukazało się nawet moje kolano, stopa p.Ani i ręka dorrick :evil_lol:
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dziewczyny w sobotę na 99% jedziemy do Warszawy. Jakby coś trzebabyło zawieść dajcie znać:loveu:
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [SIZE=4][COLOR=red]Dziewczyny w imieniu Fundacj AST proszę was o głosowanie w Krakvecie.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Wystarczy zalogować się i zagłosować. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]Link do strony[/COLOR][/SIZE] [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137&start=0"][SIZE=4][COLOR=red]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137&start=0[/COLOR][/SIZE][/URL] [SIZE=4][COLOR=red][B]To nic nie kosztuje, a pomoże psiakom.[/B][/COLOR][/SIZE] [B]Tylko zalogowana osoba może oddać liczący się głos:loveu:[/B]
eliza_sk Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]Zapraszam na nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] [B][COLOR=green]1. Same NOWE rzeczy: marynistyczny obraz, porcelanowa karafka, coś dla wielbicieli Władcy Pierścieni, wazon z IKEA, szklany słoń i inne bibelociki:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117450[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=green]2. NOWE: torebka z eko skóry, szal na plażę, stringi SEX GIRL, satynowa koszulka, kubki z nadrukiem, smycze do kluczy, minutnik, płyta CD, próbki BRITa:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117447[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=green]3. I bazarek ze SREBRNĄ biżuterią, 42 pozycje, NOWE z metkami od jubilera:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117068[/COLOR][/B]
ewelinka_m Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Skan z metra: musiałam to podzielić na dwie części, bo niestety takiego wielkiego skanera nie posiadam :eviltong: [url]http://img141.imageshack.us/img141/2231/cci00004pb8.jpg[/url] [url]http://img410.imageshack.us/img410/9079/cci00006me6.jpg[/url] p.s Erko można prosić o autograf? :diabloti:
erka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A nikt nie jedzie do Krakowa? Jest nadzieja dla Xantusa, ale jeszcze nic nie pisze więcej, bo ostatnio tyle odpisywałam na maile, dziewczyny wysyłały zdjęcia i nic z tego nie wyszło:shake:. Dzisiaj miała oglądać Milę kobieta z Nowin i też nie była.
Od-Nowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 być może Trini syn z połowicą będą jechali do Krakowa w przyszłym tygodniu pociągiem ;)
eliza_sk Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Erko, śliczny tekst :) Oby przyniósł masę domków dla psiaków :loveu:
kika22 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='eliza_sk']Erko, śliczny tekst :) Oby przyniósł masę domków dla psiaków :loveu:[/quote] Obyś Elizza miała racje:loveu:
jotpeg Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 czy to od Was z Kielc jest sunieczka adoptowana w marcu do Krakowa? sunia jakies 1,5 roku, czarniawa, szczupla i lekka panienka, drobny sredniak, cecha charakterystyczna - jedno uszko z lekka klapniete, ale tak nietypowo. pytam, bo mam o niej wiesci, spokojnie, dobre!
erka Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Jotpeg, jak z Kielc , to pewnie od nas:razz:, musiałabym zajrzec do notatek w domu, bo sporo psiakow poszło do Krakowa. Taka może troszke terierkowata mordeczka z bródką?
andzia69 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 poproszę skromnie o głosowanie na moje zdjęcie na konkursie Bewetu - III edycja - ponoc wygraną jest karma (20 kg) więc by się troszkę dostało kieleckim bidom:lol: linku nie podam bo pewbie znowu będzie wykropkowany:angryy: ale spróbuję - rozciagam po www! [URL]http://www.b[/URL] e w e t . f o r a . p l /konkursy,25/glosowanie-konkurs-na-zdjecie-miesiaca-edycjaiii,63.html
kika22 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='andzia69']poproszę skromnie o głosowanie na moje zdjęcie na konkursie Bewetu - III edycja - ponoc wygraną jest karma (20 kg) więc by się troszkę dostało kieleckim bidom:lol: [/quote] Zagłosowane:loveu:
Recommended Posts