ewelinka_m Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Erko jeszcze mów że mamy psy gratis do kota :diabloti: a na naszej-klasie zgłosiła się jakaś nowa wolontariuszka do nas i jakaś pani sie odezwała, która przy najbliższych zakupach dla swojego psa kupi coś też dla nas :cool3: Taniu a dałoby radę wyczarować jakiś większy banerek taki 500x500? żeby do miniaturki na naszą klasę wstawić z napisem "kieleckie psy i koty czekają na domy" albo coś podobnego ii kilka zdjęć naszych zwierzaków wstawić? :oops:
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Tak ewelinko_m, proponuje w zamian Savany jakiegoś psiaka,ale jeszcze nikt sie nie skusił:cool3:. Czuję się , jakl pracownica centrali telefonicznej:cool1:. Od-Nowa , dzwoniła tez pani z Wrocławia, ale nie musi mieć koniecznie Savany, nie masz tam jakiegos małego kota dla niej? tel 502 433 593
Od-Nowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Erko, zadzwonię do tej Pani, zawsze jakiś kocio się znajdzie ;) Ewelinko mogę zrobić takie coś ze starszych przeróbek,żeby było szybciej. pozmieniam napisy i może na razie wystarczy ;) na razie nie mam czasu na robienie innego. a taki mógłby być za 10 minut ;) najwyżej usuniesz potem
ewelinka_m Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Od-Nowa'] Ewelinko mogę zrobić takie coś ze starszych przeróbek,żeby było szybciej. pozmieniam napisy i może na razie wystarczy ;) na razie nie mam czasu na robienie innego. a taki mógłby być za 10 minut ;) najwyżej usuniesz potem[/quote] Taniu jasne że może być dziękuje :Rose:
Saphira Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dziewczyny ! Ja kiedyś pobierałam banerki i wstawiałam na Naszą klasę, ale tam to nie chodzi. Są bardzo małe i się nie aktywują po kliknieciu.
ewelinka_m Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Saphira']Dziewczyny ! Ja kiedyś pobierałam banerki i wstawiałam na Naszą klasę, ale tam to nie chodzi. Są bardzo małe i się nie aktywują po kliknieciu.[/quote] Saphira ale nam nie chodzi o banerki z hiperłączem ;) tylko takie wielkości zdjecia, ażeby wstawić w miniaturkę i przyciągać wzrok innych ;) ahaa Taniu nie ma potrzeby z pośpiechem, powolutku sobie dopracuj ja poczekam.
Od-Nowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 dwie wersje napisów bo jeden jest bardziej czytelny w miniaturce. [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=3836929e237f711f"][IMG]http://images33.fotosik.pl/330/3836929e237f711fm.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=66a53dd5ac076121"][IMG]http://images32.fotosik.pl/322/66a53dd5ac076121m.jpg[/IMG][/URL] to sa miniaturki po kliknięciu pojawi się w pełnym rozmiarze 550x550
ewelinka_m Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Taniu slicznie dziękuje :buzi: ojejku i jest tam jeszcze moja Gigusia i Boksia...:loveu: jak będą w wersji nowszej to się też najwyżej wstawi :lol:
Od-Nowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 nie-za-ma-co ;) a robić musiałam od razu bo mam taki kocioł ostatnio,że jak tylko coś odłoże to już wiem,że nigdy nie zrobie. Jedyna metoda -robić od razu co ma byc zrobione :-)
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dzięki Od- Nowa:loveu:. Ale szkoda,że nie wstawiłaś tam główki Savany, bo z pewnościa wtedy byłoby zainteresowanie:cool3:. Odbieram juz pięćsetny telefon i za moment chyba rozwalę komórkę:mad:. Mam tylko nadzieję,że przy tej okazji wszystkie kieleckie koty zostana juz wyadoptowane.
Fiona.22 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Niestety kiedy propomuje inne zwierzaki, kazdy jakoś dziwnie rezygnuje i nie chce zwykłago kociska...ludzie sa dziwni :roll:
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No to do przewidzenia, czyli metoda ogłoszeń na wabika spaliła na panewce:evil_lol:. Wszyscy tylko piękne, młode i zdrowe, ciekawe czy oni wszyscy też tacy?:cool1:
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 A swoja drogą , to po co Savana dawana była do ogłoszeń? Bo sobie przypomniałam, że p. Studzińska wogóle nie chciała jej wydawać.:cool1:
Fiona.22 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Andzia mówiła, żeby ogłaszac kotke bo Savana szukała domku. Jest ktoś chętny na nią ale dopiero za miesiac i umówiłyśmy się, ze ogłaszamy ją bo może znajdzie się ktos wczesniej. Niedawno była inna kotka,też dlugowłosa i to poprzednia kotka miala być nie oglaszana. Tamta kicia została u Andzi.
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Już teraz nie przekierowuje telefonów do Was, tylko od razu pytam,czy chca innego kota, z reguły nie chca:cool3:. [COLOR=blue][B]Bardzo prosze wszystkich dających ogłoszenia o nie umieszczanie w nich linku do naszego ogólnego wątku na dogo. Tu nie zawsze sa info, które powinny być ogólnie dostępne:cool1:/[/B] szczególnie mam na myśli naszą klasę[B]/. Chyba,że są to pojedyńcze wątki danego psa, to wtedy tak.:lol:[/B][/COLOR]
ewelinka_m Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zrobione :cool1: dodałam za to link do zbiorczego allegro :evil_lol: jeszcze coś trzeba zeedytować? p.s Erko a czy było jakieś pytanie z naszej klasy w związku z tym?
saga_86 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mam pytanie do osób które wystawiają aukcję allegro, co zrobić żeby edytować allegro jak już ktoś zalicytował:roll: Nie mam sumienia tej osobie odwoływać ofertę, bo wpłaciła pieniądze ale ja nie mogę nic zmienić na aukcji, co robić? A Savanę idę skasować z emetra:diabloti:
DuDziaczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 O widze ze sie tel. rodzwoniły o kocisko, faktycznie jest cudowna :loveu:
andzia69 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='mag.da'][COLOR=Black]O taka piękność:[/COLOR][B][COLOR=#ff0000] Savana[/COLOR][/B] [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/2238/p7140077it7.jpg[/IMG][/quote] co prawda nie jestem miłośniczką kotów...ale ta jest cudna!:loveu:
Saphira Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kicia przepiękna a banerek na Naszej klasie jeszcze piękniejszy- tyle wspaniałych pyszczków.
betel Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No cóż z ta kociczką , to chyba ja narozrabiałam , bo wstawiłam ja do minaturki na allegro, ale jest przeciesz wstawiona na stronkę bezdomnych kotów:cool3:
erka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dwie pilne sprawy - nie ma co od jutra zrobić ze ślepym Xantusem, no i sunia mix collie dalej na tej wsi bez pomocy. Macie jakieś pomysły? Na ulicy jeszcze jest sunia po zmarłym cieciu, Olina, ale ona w trochę lepszej sytuacji, bo trochę ją karmią. Natomiast już od kilku dni zniknął jej towarzysz-Olo:-(. Prosze ogłaszajcie dalej Fruzię i Misię, Tutti i Frutti. Pani, która dawała nadzieję na adopcje dwóch jamniczek zrezygnowała. Sa niby chętne osoby , ale aż w Zgorzelcu i Opolu, ale jeszcze musze potwierdzić czy aktualne. A może znajdzie się cos bliżej. Dzisiaj miała przyjśc pani zobaczyć Fruzię i oczywiście sie nie pojawiła. Była chętna kobieta na moją Berę w Gliwicach. Zrobiona kontrola adopcyjna i wtedy dopiero sobie przypomniała,że może jednak Bera za stara i weźmie młodszego psa. I tak po kolei, niby sa chętni, a potem wszystko się rozmywa.
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a taką miałam nadzieję że się uda jamniczkom :shake:
kika22 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='ewelinka_m']a taką miałam nadzieję że się uda jamniczkom :shake:[/quote] Nie tylko ty:mad:
Recommended Posts