kika22 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='erka']Dzisiaj dzień pełen niesamowitych wydarzeń:razz:. Szczególy później.;)[/QUOTE] Erko zdradz choć ciupinke tajemnicy
Jaaga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jedną tajemnice juz zdradze, a z drugą poczekamy jeszcze. Jagi pojechał dzis do swojego domu. Będzie miał superowego pana i jego wnusię do zabaw. Pan przyjechał po Jagiego z pełną wyprawką. Jagi dostła nową smycz, obrożę i mięciuśkie legowisko. Oczywiście cyrki robił takie, jak Niko, bo wyczuł, co się święci, ale Pan i tak nie zrezygnował. Poza tym po legowisku sądząc, Pan myślał, że Jagi będzie mniejszy, ale nie zraziło go ani to, ani niepełnosprawność Jagiego. Na powitanie do samochodu pobiegła Sara, Pan ją wymiział za uszami, poklepał i Sara była w niebie. Już wtedy wiedziałam, ze jest dobrze. Od Jagiego zostały pieniądze. Zobaczymy, jak stoją finansowo Mitzi i Sonia i podzielę na nie obie. Rozpiszę rozliczenie na jego wątku. Na razie znikam, bo dokonuje się druga niespodzianka.
divia_gg Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jaga rozliczenie Mitzi jest na jej watku, takie najaktualniejsze.
Kar0la Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cudowne wieści. Oby tak dalej. A czy druga wiadomość dotyczy Albinki? Oj jak bym chciała.
divia_gg Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tez o niej pomyslalam;) Ale fajnie by bylo, bo dziewczynie sie nalezy jak nie wiem co;)
GoskaGoska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 oj jak fajnie :) bo my sobie pazury obgryzamy :), a Pan gdzie widział ogloszenie?
andzia69 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 normalnie nie wierzę w ten domek Jagiego!:):) o drugiej niespodziewajce wiem - ale nic nie napiszę, póki się nie spełni!:):)
andzia69 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Kar0la']Cudowne wieści. Oby tak dalej. A czy druga wiadomość dotyczy Albinki? Oj jak bym chciała.[/QUOTE] niestety ta druga niespodzianka nie dotyczy Albinki:(
Kar0la Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='andzia69']niestety ta druga niespodzianka nie dotyczy Albinki:([/QUOTE] Szkoda, ale najważniejsze, że to będą dobre wieści.
GoskaGoska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 to nic najwazniejsze zeby dotyczyla jakiegoś psa i się udała
Jaaga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='andzia69']normalnie nie wierzę w ten domek Jagiego!:):) o drugiej niespodziewajce wiem - ale nic nie napiszę, póki się nie spełni!:):)[/QUOTE] No to ja napiszę w skrócie, Erka rozwinie. Do przesuperowego domu pojechał dziś też Wafelek :multi::multi::multi:.
GoskaGoska Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 oj no proszę tylko, zeby zwrotów nie było i naprawdę cudny dzień :)
divia_gg Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No w koncu cholewcia, diablice jedne.:) Ale mialam wyczucie bo dzis mialam oglaszac chopakow;) hehe wczoraj Ewelina mi przydzial zrobila...ALe dobrze, ze mnie leniwiec zlapal i nie robilam;) Superowo. No to 2 cudy ja nic...Jednak budzi sie nadzieja po takich wieściach;)
andzia69 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Jaaga']No to ja napiszę w skrócie, Erka rozwinie. Do przesuperowego domu pojechał dziś też Wafelek :multi::multi::multi:.[/QUOTE] ufff - no to bosko!:):):) już wczoraj dziękowałam komu trzeba!:) ACH...JAK PIĘKNIE SIĘ ZACZĄŁ DZISIEJSZY DZIEŃ!:)
Jaaga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Erko, próbowałam do Ciebie dodzwonić się, ale chyba nie mogłas odebrać telefonu. Może pora załozyć wątek owczarkowi staruszkowi spod Twojej pracy :cool3:? Skoro za kilka miesięcy ma zostać bez opieki, to czas najwyższy. Gdyby udało sie pozbierać stałe deklaracje, to mógłby do mnie przyjechać. Pewnie GoskaGoska nam pomoże wątkowo, prawda Cioteczko:oops:?
Kar0la Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cudownie. Oby tym razem został, aż się boję cieszyć.
ewelinka_m Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja bardzo proszę częściej takie dni [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/new_multi.gif[/IMG]
Jaaga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Trochę rozwiałam bardziej tajemnicę na wątku wafelkowym.
ewelinka_m Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ah i zapomniałam...kciuki jeszcze też proszę mocno trzymać, za.... ;) Mag.do z pierwszej można zdjąć również Nutkę, czytałam, że dt zamienił się w ds. [B]p.s Ewab co z tymi psami, które są na pierwszej stronie naszego wątku? z Rudą, Svenem, Czarną, Seniorem...nic o tych psach nie wiadomo, nowych wieści też brak [/B]
erka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No to już wszystko jasne:lol:. Do domów pojechały dzisiaj dwa "nieadopcyjne" psiaki.:multi::multi::multi: O Jagim już wiecie,że do bardzo fajnej rodziny pojechał, a po Wafelka przyjechali dzisiaj państwo z Niemiec:lol:. Wszystko z Wafelkiem potoczyło sie tak błyskawicznie. Właściciele Wafelka adoptowali pięć lat temu 11-letnią suczkę z Polski, niedawno sunia odeszła, a państwo postanowili pomóc następnemu staruszkowi i wybrali Wafelka, o ogłaszanie którego prosiłam fundację w Niemczech. To było dwa dni temu,państwo mieli przyjechać w weekend, ale nie mogli już wytrzymać i przyjechali dzisiaj :lol:. Podobno bardzo sympatyczni, obiecali przysyłać zdjęcia i filmiki z Wafelkiem, tak jak przysyłali zdjęcia poprzedniej sunieczki. Mają jeszcze trzy małe psiaczki, z którymi zresztą przyjechali, tak,że Wafelek będzie miał towarzystwo. Tak długo oba psiaki czekały, wydawało sie ,że sa bez szans, a tu nagle oba mają wspaniałe domy, bardzo się cieszę:loveu:. [COLOR=green][B]Podziękowania dla Jaagi i jej mamy, bo dzięki nim psiaki zostały uratowane[/B][/COLOR] :iloveyou: [COLOR=teal][B]Dziękujemy tez Fundacji, która pomagała wyadoptować Wafelka[/B][/COLOR]:iloveyou:
Linssi Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wow!! Niesamowita historia!!!! Ale sie ciesze!!
Jaaga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Erko, skoro rozmawiałysmy o Oskarku i nie on, to może załóż wątek Mice i Boczkowi, żeby mogły przyjechać? Dwa wątki dziś odpadły do pilotowania, więc tym biedakom z łańcucha może uda nam sie wreszcie pomóc.
erka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ok Jaaga:) , ale dopiero jutro, bo muszę zadzonic do tej kobiety, czy te psiaki wogóle jeszcze są.
Basia1968 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 kurcze a co z tym biedakiem ze stadionu?? jaki los jego czeka? nie wierzę, że on jest taki agresywny. Dzisiaj będąc u Pakosi - Elzy widziałam zamojskiego Barnabę, mial być uśpiony, bo agresywny wobec mężczyzn szczególnie, a w hoteliku no po prostu nie ten psiak. Pana jak widzi, to mało mu nie wypadnie ogonek od machania. Cudne psisko. Jak psiak jest zahukany, wystraszony, nic dobrego nie zaznał, to co się dziwić. Jesli on miałby trafić do mordowni, to już lepiej....... naprawde o wiele lepiej:-(:-(
Recommended Posts