Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia dla Waszych psiaków
Gumtre zrobiłam krakowskie na razie tylko dla tylu bo w ciagu dnia nie mogę więcej dodać :shake: + alegratka dla niektórych i adopcje.org, jutro dorobię resztę i gdzieś je jeszcze wrzucę. Na adopcje.org czekam na akceptacje ogłoszenia.

Mika:
Skazana na łańcuch.. Pomożesz jej? Mika. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Silver:
Silver czyli żywe srebro. Czekam na dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Boczek:

Pomóż mi, proszę! Boczek błaga o pomoc - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Bard:

Bard- dom pilnie poszukiwany! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Bard- dom pilnie poszukiwany!

adopcje.org

Saba:
Nikomu niepotrzebna, zapomniana... Saba czeka... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Nikomu niepotrzebna, zapomniana... Saba czeka.

adopcje.org

Gaja:

Gaja.. młodziutka bez szansy na lepsze zycie... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Gaja... młodziutka suczka bez szansy na lepsze życie...

adopcje.org

Górka:
Taka mała i już pod górkę... Górka czeka na dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Taka mała i już pod górkę... Górka czeka na dom!

Sonia:

Jestem Sonia, czekam na CIEBIE... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Jestem Sonia, czekam na CIEBIE...

Luśka:

Mieszkam na ulicy... - pomóż Luśce! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Mieszkam na ulicy...- pomocy!

adopcje.org

Rudka:

Ruda Rudka- tylko pokochaj mnie! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków

Ruda Rudka- tylko pokochaj mnie!

adopcje.org

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziewczyny mam prośbę zapiszcie w pierwszy poście nr tez do erki, bo jest tylko do ewelinki. ja ostatnio erkę prosiłam o nr- a pozniej mam zapchaną skrzynkę - kasuje wiadomości i pożniej znów nie ma :shake:, a głupio mi się tak co chwilę pytać jak będzie w pierwszy poście to wiem gdzie patrzeć :eviltong:

Gosiu - tylko e-mail jest do Ewelinki:lol: tel. jest Erki:p

Posted

ja też nie wiem czy to coś daje ale wieszam.
plakaty psie giną w milionach innych papierów a na dodatek można jeszcze na karę się załapać.
no ale coś trzeba robić... :placz:

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Na adopcje.org czekam na akceptacje ogłoszenia.

Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest.

Posted

mag.da napisał(a):
Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest.

Chyba raczej nie odrzucą....byleby pewnie nie były jeden i ten sam po drugim takim samym

Posted

[quote name='mag.da']Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest.

Ojj, to raczej odrzucają, tam nie mogą być dublowane ogłoszenia :shake: No nic, to zabieram się za dalsze ogłaszanie

EDIT
narazie robię im alegratki bo na gumtree nie mogę dodawać już ogłoszeń :-o Napisałam do nich żeby zwiększyli mi ten limit :roll:

Moim domem buda i łańcuch... Jak długo jeszcze?
Silver czyli żywe srebro!
Skazany na łańcuch.. POMOCY!
Wspaniała Wiki! Muszisz ja poznać!
Zostawiona w potrzebie.. Pika..
Tarzan- znaleziony w środku lasu zamiast... grzybów
Malutka, szara Smutka.. Odmień jej szare życie..
Potraktowana jak niepotrzebny śmieć.. Mimi
Niepozorna Hurcia chce kochać...
Jestem Bulba i czekam na dom, prawdziwy...
Zamienił mnie na rasowe ONki... Pomóż!

wieczorem dorobię więcej :roll:

Posted

erka napisał(a):
Jeszcze raz powtórzę pytanie, bo nit się nie zgłosił. Czyżby to znaczyło, że żaden pies nie jest ogłaszany?:roll: Oczywiście oprócz strony świętokrzyskie schr.net, bo tam uzupełnia mag.da:lol:, no i ja jeszcze daję do Anonsów.

ja ze względu na swoją nieobecność w ostatnim czasie nie robiłam ogłoszeń.

zaraz podeśle nasze psiaki do allegro Elizie_sk :buzi:

Posted

[quote name='erka']

Ewatr, bardzo proszę usuń tylko z opisu Barda info o tych myszach, bo to może zrazić ludzi:razz:.

Myszy i kret usuniete ;)

[quote name='andzia69']

ale generalnie jest...kaplica:-( szkoda, ze nie mamy psów z pseudo...juz dawno by miały jak nie dt to ds...

Andzia najgorsze ze wszedzie jest to samo ..zero adopcji :(

Jakby sie dało to prosze wstawcie w 1 poscie gdzie psy sa juz ogłaszane zeby nie dublowac ogłoszen .

Ja jeszcze raz wstawie -

Allegro psiaków z Kielc :

Psy z Kielc - ej Ty zauważ mnie :)

Posted

Widzę, że szczeniak o którym pisałam zginął w tłumie. Przydałby się mu przynajmniej DT, chociaż wiem jaka teraz jest sytuacja i o DT jest trudno :roll:
Więc tak piesek został znaleziony pod samochodem, był strasznie zapchlony, miał pełno robaków- został odrobaczoy, ma ok. 2,5 miesiąca jak już pisałam. W domu przebywa z 7 kotami i psem, kotom nic nie robi, a z psem bawi się cały czas. Pani wyjeżdża we wtorek na wakacje i psiak u niej nie może zostać..
Możliwe, że jeżeli nie znajdzie się dt to trafi do tej pani ze Ślichowic :roll:

Posted

matko dziewczyny:loveu: jestescie super z tymi ogłoszeniami!:loveu::loveu::loveu:

Ewatr...niestety, adopcje nawet psów w typie rasy stoją...tylko yorki jeszcze schodzą jak ciepłe bułeczki...a takich to my nie mamy:shake:

Kashdog - ten maluch nei zginął w tłumie...ale z takim zdjęciem, jednym nawet nie ma go jak ogłaszać:-(

czy będą zdjecia tych maluchow z Tumlina?

założyłam watek Bardowi - nie wiem, co innego jeszcze można teraz zrobić:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bard-marmurkowy-pies-w-typie-bc-albo-australijskiego-psa-past-ma-czas-do-piatku-149132/#post13174042

Posted

Kashdog napisał(a):
Fotki może i by były tylko ta pani ma lustro na klisze więc nie za bardzo...
Chyba, że mi by się jeszcze udało do niej przejść :cool1:

co to znaczy "ma lustro na klisze"?:roll:

Posted

Dziękuję wszystkim za ogłoszenia:loveu::loveu:, mam nadzieję,że po takiej akcji cos w końcu się ruszy .

Pytasz Basiu o te szczeniorki spod stodoły? Podobno są po małej suni.

Dzisiaj byłam w Cedzynie zrobić zdjęcia psu, który koczuje tam od dłuższego czasu.
Jest to kawał psa, może tak nie wygląda na zdjęciach, ale waży na pewno ponad 30 kg . Nie wiem czego to jest mieszanka, ale szczękę dolną ma lekko wysunietą, sierść szorstka, mocnej budowy.
Ma ok. 4 lat, jest przyjazny, bez problemu daje sie pogłaskać.
Myślę,że gdyby ktoś chciał łagodnego psa, ale wzbudzjącego respekt swoim wyglądem, to Bary/tak go nazwałam/, nadawał by się znakomicie.

Zostwiłam kobiecie, przy której domu on się kręci karmę i trochę kasy, z prosbą, aby go karmiła. Ale dom dla niego pilnie potrzebny.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...