Basia1968 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Bard ma 320 wejśc na kupię psa - w niecałe 1,5 godziny:mad:
Pinesk@ Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ogłoszenia dla Waszych psiaków Gumtre zrobiłam krakowskie na razie tylko dla tylu bo w ciagu dnia nie mogę więcej dodać :shake: + alegratka dla niektórych i adopcje.org, jutro dorobię resztę i gdzieś je jeszcze wrzucę. Na adopcje.org czekam na akceptacje ogłoszenia. Mika: Skazana na łańcuch.. Pomożesz jej? Mika. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Silver: Silver czyli żywe srebro. Czekam na dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Boczek: Pomóż mi, proszę! Boczek błaga o pomoc - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Bard: Bard- dom pilnie poszukiwany! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Bard- dom pilnie poszukiwany! adopcje.org Saba: Nikomu niepotrzebna, zapomniana... Saba czeka... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Nikomu niepotrzebna, zapomniana... Saba czeka. adopcje.org Gaja: Gaja.. młodziutka bez szansy na lepsze zycie... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Gaja... młodziutka suczka bez szansy na lepsze życie... adopcje.org Górka: Taka mała i już pod górkę... Górka czeka na dom! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Taka mała i już pod górkę... Górka czeka na dom! Sonia: Jestem Sonia, czekam na CIEBIE... - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Jestem Sonia, czekam na CIEBIE... Luśka: Mieszkam na ulicy... - pomóż Luśce! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Mieszkam na ulicy...- pomocy! adopcje.org Rudka: Ruda Rudka- tylko pokochaj mnie! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Ruda Rudka- tylko pokochaj mnie! adopcje.org
Rudzia-Bianca Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pinesk@ jeszcze raz bardz dziękujemy :Rose:
Od-Nowa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kiedy Pani opiekująca się Bardem wyjeżdża? ile ma czasu przed schronem? :shake: porozwieszałam jego plakaty w swojej okolicy
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 GoskaGoska napisał(a):dziewczyny mam prośbę zapiszcie w pierwszy poście nr tez do erki, bo jest tylko do ewelinki. ja ostatnio erkę prosiłam o nr- a pozniej mam zapchaną skrzynkę - kasuje wiadomości i pożniej znów nie ma :shake:, a głupio mi się tak co chwilę pytać jak będzie w pierwszy poście to wiem gdzie patrzeć :eviltong: Gosiu - tylko e-mail jest do Ewelinki:lol: tel. jest Erki:p
Od-Nowa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ja też nie wiem czy to coś daje ale wieszam. plakaty psie giną w milionach innych papierów a na dodatek można jeszcze na karę się załapać. no ale coś trzeba robić... :placz:
mag.da Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Pinesk@ napisał(a): Na adopcje.org czekam na akceptacje ogłoszenia. Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest.
andzia69 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 mag.da napisał(a):Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest. Chyba raczej nie odrzucą....byleby pewnie nie były jeden i ten sam po drugim takim samym
Kashdog Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Świetnie, że Juniorowi się udało :multi: To piękny pies o świetnym charakterze :loveu:
Pinesk@ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='mag.da']Na adopcje.org już są nasze psy poogłaszane i nie wiem, czy nie odrzucą Twoich, chyba, że dałaś na inne woj. niż świętokrzyskie, nie wiem, jak to tam jest. Ojj, to raczej odrzucają, tam nie mogą być dublowane ogłoszenia :shake: No nic, to zabieram się za dalsze ogłaszanie EDIT narazie robię im alegratki bo na gumtree nie mogę dodawać już ogłoszeń :-o Napisałam do nich żeby zwiększyli mi ten limit :roll: Moim domem buda i łańcuch... Jak długo jeszcze? Silver czyli żywe srebro! Skazany na łańcuch.. POMOCY! Wspaniała Wiki! Muszisz ja poznać! Zostawiona w potrzebie.. Pika.. Tarzan- znaleziony w środku lasu zamiast... grzybów Malutka, szara Smutka.. Odmień jej szare życie.. Potraktowana jak niepotrzebny śmieć.. Mimi Niepozorna Hurcia chce kochać... Jestem Bulba i czekam na dom, prawdziwy... Zamienił mnie na rasowe ONki... Pomóż! wieczorem dorobię więcej :roll:
ewelinka_m Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 erka napisał(a):Jeszcze raz powtórzę pytanie, bo nit się nie zgłosił. Czyżby to znaczyło, że żaden pies nie jest ogłaszany?:roll: Oczywiście oprócz strony świętokrzyskie schr.net, bo tam uzupełnia mag.da:lol:, no i ja jeszcze daję do Anonsów. ja ze względu na swoją nieobecność w ostatnim czasie nie robiłam ogłoszeń. zaraz podeśle nasze psiaki do allegro Elizie_sk :buzi:
ewatr Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='erka'] Ewatr, bardzo proszę usuń tylko z opisu Barda info o tych myszach, bo to może zrazić ludzi:razz:. Myszy i kret usuniete ;) [quote name='andzia69'] ale generalnie jest...kaplica:-( szkoda, ze nie mamy psów z pseudo...juz dawno by miały jak nie dt to ds... Andzia najgorsze ze wszedzie jest to samo ..zero adopcji :( Jakby sie dało to prosze wstawcie w 1 poscie gdzie psy sa juz ogłaszane zeby nie dublowac ogłoszen . Ja jeszcze raz wstawie - Allegro psiaków z Kielc : Psy z Kielc - ej Ty zauważ mnie :)
GoskaGoska Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 to ja oglaszam Gaję: 1.kupsprzedaj.pl 2. morusek.pl 3. kupiepsa.pl 4. centurumofert.pl 5. adocpjapsa.pl 6. gumtreewawa 7. e-zwierzak.pl 8. przygarnijzwierzaka.pl
Kashdog Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Widzę, że szczeniak o którym pisałam zginął w tłumie. Przydałby się mu przynajmniej DT, chociaż wiem jaka teraz jest sytuacja i o DT jest trudno :roll: Więc tak piesek został znaleziony pod samochodem, był strasznie zapchlony, miał pełno robaków- został odrobaczoy, ma ok. 2,5 miesiąca jak już pisałam. W domu przebywa z 7 kotami i psem, kotom nic nie robi, a z psem bawi się cały czas. Pani wyjeżdża we wtorek na wakacje i psiak u niej nie może zostać.. Możliwe, że jeżeli nie znajdzie się dt to trafi do tej pani ze Ślichowic :roll:
Od-Nowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 z pomocą Ewelinki, będziemy dziś ogłaszać po trochę psy. pierwsza tura BARD Bard - piękny,młody pies szuka domu! (5528496) - Świstak darmowe aukcje Luśka Luśka - bezdomna młoda śliczna sunia szuka domu!! (5528520) - Świstak darmowe aukcje Silver Silver - piękny duży pies szuka domu! (5528524) - Świstak darmowe aukcje Gaja Gaja - roczna suzka szuka dobrego domu!! (5528529) - Świstak darmowe aukcje Mika Mika - śliczna długowłosa sunia czeka na dom!! (5528534) - Świstak darmowe aukcje Bard ma poza tym allegro na Wrocław
GoskaGoska Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Gaja jeszcze na cafeanimal.pl i animalia.pl
andzia69 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 matko dziewczyny:loveu: jestescie super z tymi ogłoszeniami!:loveu::loveu::loveu: Ewatr...niestety, adopcje nawet psów w typie rasy stoją...tylko yorki jeszcze schodzą jak ciepłe bułeczki...a takich to my nie mamy:shake: Kashdog - ten maluch nei zginął w tłumie...ale z takim zdjęciem, jednym nawet nie ma go jak ogłaszać:-( czy będą zdjecia tych maluchow z Tumlina? założyłam watek Bardowi - nie wiem, co innego jeszcze można teraz zrobić: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bard-marmurkowy-pies-w-typie-bc-albo-australijskiego-psa-past-ma-czas-do-piatku-149132/#post13174042
Kashdog Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Fotki może i by były tylko ta pani ma lustro na klisze więc nie za bardzo... Chyba, że mi by się jeszcze udało do niej przejść :cool1:
andzia69 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kashdog napisał(a):Fotki może i by były tylko ta pani ma lustro na klisze więc nie za bardzo... Chyba, że mi by się jeszcze udało do niej przejść :cool1: co to znaczy "ma lustro na klisze"?:roll:
ewelinka_m Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 andzia69 napisał(a):co to znaczy "ma lustro na klisze"?:roll: Andziu aparat na kliszę-taki co to jak cykniesz to musisz potem zdjęcie wywołać żeby je zobaczyć
erka Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziękuję wszystkim za ogłoszenia:loveu::loveu:, mam nadzieję,że po takiej akcji cos w końcu się ruszy . Pytasz Basiu o te szczeniorki spod stodoły? Podobno są po małej suni. Dzisiaj byłam w Cedzynie zrobić zdjęcia psu, który koczuje tam od dłuższego czasu. Jest to kawał psa, może tak nie wygląda na zdjęciach, ale waży na pewno ponad 30 kg . Nie wiem czego to jest mieszanka, ale szczękę dolną ma lekko wysunietą, sierść szorstka, mocnej budowy. Ma ok. 4 lat, jest przyjazny, bez problemu daje sie pogłaskać. Myślę,że gdyby ktoś chciał łagodnego psa, ale wzbudzjącego respekt swoim wyglądem, to Bary/tak go nazwałam/, nadawał by się znakomicie. Zostwiłam kobiecie, przy której domu on się kręci karmę i trochę kasy, z prosbą, aby go karmiła. Ale dom dla niego pilnie potrzebny.
Recommended Posts