andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Justysiek - a kto załatwił ten hotelik? bo przyznam, że nie znam... U nas ceny jak ci kiedyś mówiłam - od bezdomniaka 15-20 zł...kojec pojedynczy, buda... hotelik pod Wieliczką to chyba p. Tomek, gdzie dziewczyny z Krakowa sporo psów trzyma - Erka, a co jest nie tak z tym hotelikiem? bo zawsze były same ochy i achy...
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 W "Reksiu" są boksy, ale warunki w miarę dobre. Cena ostatnio było 20 zł dla bezdomniaka. Justysiek, a czas jest potrzebny,żeby zorganizować transport z Krakowa do Katowic, nie da się na zawołanie. A jeszcze ktoś musiałby przywieźć szczeniaki z Tumlina i to tylko wtedy, kiedy sąsiadka tej właścicielki stodoły jest w domu, bo tamta kobieta leży chora i wogóle nie wstaje. Czyli z pewnością do jutra rana tego załatwić się nie da.
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Andziu69, to nie o tym hotelu pisałam, chociaż u p.Tomka też podobno się pogorszyło. Ktoś na naszym wątku ostrzegał przed kobietami spod Wieliczki/ Siercza albo Rożnowa/ , była jakaś duża afera, przyjmowały psy i koty, z którymi potem nie wiadomo ,co się działo.
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 nie wiem czy tu już pisałam, ale w tym hoteliku w Odrowążu powiedzieli 20 zł dla bezdomniaków - prezeska tozu tam dzwoniła - więc może by wypróbować to miejsce? [url=http://hoteldlapsow.eu/kontakt.html]HOTEL DLA PSÓW - Kontakt: adres, telefon, e-mail, formularz kontaktowy[/url]
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Ale po co tam próbować, skoro tam nie jest taniej niż w "Reksiu", a jest dużo dalej, a podobno warunki nie nadzwyczajne.
erka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nie wiecie o jakimś bezpłatnym transporcie do Katowic dla szczeniaków? Płatny to by sie znalazł, ale kasy nie ma.
agnieszka24 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 W tym tygodniu ***kas będzie jechała do Gliwic pociągiem. Można się jej zapytać czy nie zabrałaby szczeniorków.
andzia69 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='erka']Ale po co tam próbować, skoro tam nie jest taniej niż w "Reksiu", a jest dużo dalej, a podobno warunki nie nadzwyczajne.[/quote] tylko w Reksiu albo przyjmą albo nie - taki totolotek:evil_lol:
Od-Nowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 zrobiłam dla Barda (już nie Jowisza) plakacik na szybko [URL]http://img176.imageshack.us/img176/9866/bardplakat.jpg[/URL] jakby ktoś zechciał wydrukować i powiesić byłoby świetnie :diabloti:
justysiek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [QUOTE]Justysiek - a kto załatwił ten hotelik? bo przyznam, że nie znam..[/QUOTE] jest tak, to jest hotelik nowo otwarty, Pchelka bodajze, dla bezdomniaka 15 zl, boksy wewnatrz i ogrzewanie, Czarek bedzie pierwszym kilientem:evil_lol: karmia purina, jesli byloby wiecej psiakow od nas to Pani moze zejdzie do 10 zl:oops: poprostu dla jednego psa musi wlaczyc ogrzewanie i dlatego 15 zl, kontakt od Pani Teresy:loveu: [QUOTE]Justysiek, a czas jest potrzebny,żeby zorganizować transport z Krakowa do Katowic, nie da się na zawołanie. A jeszcze ktoś musiałby przywieźć szczeniaki z Tumlina i to tylko wtedy, kiedy sąsiadka tej właścicielki stodoły jest w domu, bo tamta kobieta leży chora i wogóle nie wstaje. Czyli z pewnością do jutra rana tego załatwić się nie da. [/QUOTE] rozumiem, no ja sama nie wiedzialam do dzis jak to bedzie:oops: dopiero dzis dostalam od Sylwii przelew i moge dzialac, sluchajcie jest jeszcze prawdopodnobne ze bedziemy jakos moze po 24 pazdzierniku jechac z Tz do Zakopca na pare dni na podroz poslubna:evil_lol:( jeszcze nic pewnego) i moze wtedy mozna by cos zabrac, czasu troche jest do przemyslenia:roll:
eliza_sk Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='andzia69']nie wiem czy tu już pisałam, ale w tym hoteliku w Odrowążu powiedzieli 20 zł dla bezdomniaków - prezeska tozu tam dzwoniła - więc może by wypróbować to miejsce? [URL="http://hoteldlapsow.eu/kontakt.html"]HOTEL DLA PSÓW - Kontakt: adres, telefon, e-mail, formularz kontaktowy[/URL][/quote] Andziu o tej pani słyszałam niestety mało pochlebne opinie - kobieta podobno rozmnaża wszystko co się rusza ....
andzia69 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='eliza_sk']Andziu o tej pani słyszałam niestety mało pochlebne opinie - kobieta podobno rozmnaża wszystko co się rusza ....[/quote] hmmm...szkoda...ale czasem nie ma wyjścia jak trzeba coś na szybko znaleźć...ech do d..y to wszystko:shake: Eliza - a może wy otworzycie hotel dla psiaków- co?;)
mar.gajko Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='erka']Andziu69, to nie o tym hotelu pisałam, chociaż u [B]p.Tomka też podobno się pogorszyło.[/B] [/quote] Ewuś, ja, jak wiesz, bywam tam codziennie, z naprawdę małymi wyjątkami. dzień w dzień od 4 lat. W hotelu się nei pogorszyło. Wręcz przeciwnie. Są nowe kojce. Porządne. Osłonięte. I żeby było smieszniej p. Tomek umieszcza w nich psy bezdomne. Nie w tych "gorszych" starych. Tylko w tych nowych. I Bond i Azunia i porzucony w hotelu "Szarusek" dostały te lepsze kojce. Nie wiem skąd sie biora te opinie na temat hotelu. Sa niesprawiedliwe. I wierz mi, ja nie jestem tam gościem. Ja tam jestem codziennością.
erka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Mar.gajko, widzisz tak to jest, ile ludzi tyle opinii:cool1:. Ja też opierałam się na zdaniu osób wiarygodnych, ale sama ostatnio nie korzystałam, więc rzeczywiście na 100% nie wiem.
eliza_sk Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='andzia69'] Eliza - a może wy otworzycie hotel dla psiaków- co?;)[/quote] Andziu - wszystko przed nami, jak tylko znajdziemy odpowiednią działkę i sponsora to i o psim SPA się pomyśli :evil_lol: to już taki śmiech przez łzy -ale co nam pozostaje ?
andzia69 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='eliza_sk']Andziu - wszystko przed nami, jak tylko znajdziemy odpowiednią działkę i sponsora to i o psim SPA się pomyśli :evil_lol: to już taki śmiech przez łzy -ale co nam pozostaje ?[/quote] Eliza - to jak ktos będzie dzwoniłw tym typie co ten gościu dzisiaj rano o boksie, to mów, że ty za to szukasz sponsora:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eliza_sk Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='andzia69']Eliza - to jak ktos będzie dzwoniłw tym typie co ten gościu dzisiaj rano o boksie, to mów, że ty za to szukasz sponsora:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] ooooj nie, to nie ten typ - podświadomie po drugiej stronie linii widziałam nieogolonego, wstrętnego, śmierdzącego oblesia, któremu pies potrzebny do nie wiadomo jakich celów - jeszcze by wziął moja propozycje na poważnie i w zamian za grzanie nocą zaoferował sponsoring :evil_lol: Niewtajemniczonych zapraszam na wątek Klary z podpisu ;)
Basia1968 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [B]na cafeanimal jest takie ogłoszenie: [/B] [B]zaopiekuje sie zwierzakami do czasu az znajdą nowe domy!!![/B] sprzedam inne data zamieszczenia:13 10 2009, 10:32 data ważności:12 11 2009 zamieszczający ogłoszenie: [URL="http://www.cafeanimal.pl/ludzie/ewelina,15612"] ewelina [/URL] Treść ogłoszenia: zaopiekuje sie zwierzetami zawsze chcialam pomagac w schroniskach ale narazie niemam takiej mozliwości u mnie zwierzaki beda mialy wszystko co im bedzie potrezbne i oczywiscie dostana szanse na znalezienie rodziny!! W sprawie ogłoszenia proszę kontaktować się: telefonicznie pod numerem:**********brak oraz pod numerem:*******brak mailem:[email protected] GG:5477569 Skype:******brak Tlen:------ [B]napisała na gg - dziewczyna jest z Kunowa - ma 19 lat / chyba/ Kunów to w świętokrzyskim/ a być może znacie tą osobę. [/B]
andzia69 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Kunów to chyba k. Starachowic jest...ale nie znam tej dziewczyny wstawiam zdjęcia tych bobasów po bokserce - 3 pieski i 2 sunie:-( Porki: [IMG]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/775/57/48/775574823[/IMG] Bethowen: [IMG]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/775/57/48/775574823_1[/IMG] Killer [IMG]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/775/57/48/775574823_2[/IMG] zdjęcia suniek wstawię jak dostanę.Maluchy mają ok. 9 tyg, są odrobaczone i poszczepione.
Od-Nowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 jeny jakie cuda :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
andzia69 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Od-Nowa']jeny jakie cuda :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] no cuda, cuda...gdybym nie wiedziała, ze matka to bokserka to bym powiedziała, ze to ładne astki:evil_lol: no...ludziom nagadałam, kazałam sukę wysterylizować - teraz mają hejzel w domu wiec moze jednak nad tym sie zastanowią. Było 9 bobasów, dla 4 znaleźli domki - czy dobre? nie wiem...no ale moze choc te jakieś fajne domki znajdą...
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Maluchy rewelacja, zaraz spróbuję poszukać namiarów na ludzi którzy dzwonili do mnie w sprawei bokserki . Erko prosze poślij mi na pw swój nr konta albo ktoś inny kto go ma jest proszony o namiary , bo mnie się zapodział w trakcie zmiany kompa . Dzięki :p
Diuna B. Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cudniaste te boksie i wcale do astów niepodobne:cool3:
leakc Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witam;) wskarzcie mi adres gdzie bym miała dostarczyc karme dla psiaków.
Recommended Posts