ewelinka_m Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Hurcia nadal jest na wsi i czuje się tam bardzo dobrze. Z Irką jest się ciężko dogadać :shake:wiem, że w tym roku do włoch nie jedzie, jej ojciec jest w kiepskim stanie i ma się opiekować nim.Lepiej niech już ona siedzi na tej wsi niż u p.Ani...po ostatnim jej pobycie p.Ania ma same kłopoty...:shake: może się też uda, żeby Ninka pojechała, ale wolę w razie czego ją ogłosić. Fiona dziękuje będę pamiętać. :loveu:Ale chciałabym, żeby Fila pojechała trochę wcześniej pani już tyle czeka ;) rozglądam się dalej zaraz napiszę na transportowym
ewelinka_m Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 zapraszam na Łatkowy wątek.. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-latek-b-spragniony-kontaktu-z-czlowiekiem-w-typie-beagla-133655/#post11972427[/URL]
kika22 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='ewelinka_m']HAle chciałabym, żeby Fila pojechała trochę wcześniej pani już tyle czeka ;) rozglądam się dalej zaraz napiszę na transportowym[/quote] W czawartki popoludniu jezdzil TZ Izy ze Skarzyska tylko nie wiem czy to dalej aktualne;) Może by jej zapytac:roll:
ewab Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='mag.da']I znowu przybyło :shake: A jakie namiary na Figę - do azylu?[/quote] Możecie podawać namiary do mnie 600 047392, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. W ogłoszeniach możecie uwzględnić poniższe informacje: Figa to suka energiczna, wytrzymała, szybka, zwinna, odważna, pojętna, podatna na szkolenie (ale nie lubi przymusu). Powinna mieć możliwość swobodnego wybiegania się i bliskiego kontaktu z człowiekiem. Wobec opiekunów wierna, a nawet wylewna, oddany przyjaciel. Szczególnie polecana dla ludzi lubiących naturę, wycieczki, wędrówki po lesie, górach, bardzo lubi ruch i towarzystwo ludzi, nie nadaje się jako pies dla ludzi starszych, mało aktywnych. Ma doskonały węch. Widać, że wśród jej przodków był pies myśliwski. To taki gończak w wilczej skórze:evil_lol: Figa nie jest psem wybrednym. Je zarówno karmy gotowe jak też przygotowywane w domu. Doskonale dogaduje się z innymi psami i sukami, ale nie toleruje kotów. Niestety postawiona na podwórku na długi czas nudzi się i niszczy rośliny. Nie wiadomo jak zachowuje się pozostawiona w domu.
Linssi Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 W razie kompletnego braku transportu dla Filki, ja moge pojechac. Mam nadzieje ze pogoda bedzie laskawa, bo my trafiamy zawsze na katastrofy pogodowe :cool3:
betel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Miałam dzis zapytanie o Axelka, obserwatoraka naszego forum chciałby go dla swoich rodziców , którzy zamierzaja adoptowac jakiegoś bezdomnego psiaka . Trzymajcie kciuki.
andzia69 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 jutro Zbójini jedzie do W-wy z Krakowa...ale nie wiem, czy będzie jechać przez Kielce...trzeba by go zapytać - no i czy Filke dałby radę zabrać...bo nie wiem ile zwierza zabrał ze Śląska...
Linssi Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Andziu, Filka wczoraj miala sterylke. Nie wiem czy to dobry pomysl ja tak odrazu wysylac w droge... napewno wszystko ja boli. trzymam kciuki za Axelka!
iza_szumielewicz Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pamiętajcie, że we czwartki ze Skarżyska do W-wy jeździ mój mąż i może psiaka zabrać.:)
ewatr Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mam pytanie czy szczeniaczki do wystawiania sa obecnie aktualne na 1 stronie tego watku ? bo wystawiam jeszcze te z watku szczeniaczkowego a widze ze on juz nieaktywny ;) [URL="http://www.allegro.pl/item574315346_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][IMG]http://photos02.allegroimg.pl/photos/128x96/574/31/53/574315346[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item574315346_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][COLOR=#2040ab]Szczeniaki z Kieleckiej ulicy czekaja na domy[/COLOR][/URL]
mag.da Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Ewatr, tak, są aktualne na 1 str. Z małych szczeniaczków są w tej chwili tylko te trzy z postu 7 i jedna sunia starachowicka z 10 postu. A poza tym kilka podrostków: post 3 - Dragon - 6 mies. post 4 - Figa - 5 mies. post 5 - Tigra - 7 mies. post 7 - Gama - 7 mies. post 9 - Kinia - 7 mies. Dzięki za nieustające Allegro :)
ewelinka_m Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Aniu dziękuje za propozycję :loveu: w razie co, na transportowym pisała jayo, że będzie jechać na tej trasie czekam na info kiedy dokładnie.
andzia69 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Pati C będzie jechała prawdopodobnie jutro...albo we czwartek - na razie nie ma innego transportu jeśli Filka dobrze się czuje to ja nie widzę przeciwskazań do jazdy - przecież nowa pani może potem iść zdjąć szwy gdyby nie były rozpuszczalne... muszę wiedzieć co odpowiedzieć Pati - więc Ewelinka zapytaj - dobrze? transport jest płatny
ewelinka_m Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 jayo na razie nie odpisuje, nie ma jej na dogo. Ale myślę, że warto poczekać na ten transport, odejdą nam koszty transportu
betel Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ewelinko , nie wiesz przypadkiem czy ktoś nie odzywał sie do Elwiry w sprawie Axelka???
Linssi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 I co z Axelkiem? Moglby ktos napisac jakis krotki tekst z danymi dla Figi do ogloszen? Na kogo namiary?
andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='ewab']Możecie podawać namiary do mnie 600 047392, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. W ogłoszeniach możecie uwzględnić poniższe informacje: Figa to suka energiczna, wytrzymała, szybka, zwinna, odważna, pojętna, podatna na szkolenie (ale nie lubi przymusu). Powinna mieć możliwość swobodnego wybiegania się i bliskiego kontaktu z człowiekiem. Wobec opiekunów wierna, a nawet wylewna, oddany przyjaciel. Szczególnie polecana dla ludzi lubiących naturę, wycieczki, wędrówki po lesie, górach, bardzo lubi ruch i towarzystwo ludzi, nie nadaje się jako pies dla ludzi starszych, mało aktywnych. Ma doskonały węch. Widać, że wśród jej przodków był pies myśliwski. To taki gończak w wilczej skórze:evil_lol: Figa nie jest psem wybrednym. Je zarówno karmy gotowe jak też przygotowywane w domu. Doskonale dogaduje się z innymi psami i sukami, ale nie toleruje kotów. Niestety postawiona na podwórku na długi czas nudzi się i niszczy rośliny. Nie wiadomo jak zachowuje się pozostawiona w domu.[/quote] Linssi - EwaB odpowiedziała na to pytanie parę postów wyżej;)
Linssi Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dzieki Andziu, starosc nie radosc - nie zauwazylam ;)
andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja poproszę o trzymanie kciuki za...Axelka i Ninkę! a teraz zejdźmy na ziemię.... [B]Azor[/B] Około 2-3 lat Odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie. Bardzo łagodny, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi i do zwierząt, nadaje się na psa podwórkowego i do pilnowania posesji. Jest spokojny i bardzo chętnie się bawi! Kontakt z nim daje dużo radości! [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/3835/1000026.th.jpg[/IMG] [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/222/1000031.th.jpg[/IMG] czy ta sunia: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/8688/13803805.jpg[/IMG] to nie jest przypadkiem sunia od ancyk z Suchedniowa? jest na stronie Tozowskiej i nie wiem cyz to ona czy nie - tak mi wygląda....
betel Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Andziu, zaciskam paluchy u rąk i nóg. Pisz , jak tylko bedzie coś wiadomo!!!!!
mrs.ka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 to ja też te kciuki trzymam i mam nadzieję ,że będzie ok
andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ja tez mam nadzieję...bo to wszystko było robione na wariackich papierach:evil_lol:
mrs.ka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='andzia69']ja tez mam nadzieję...bo to wszystko było robione na wariackich papierach:evil_lol:[/QUOTE] wariackie papiery to chyba nam niedługo wydadzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts