Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hurcia nadal jest na wsi i czuje się tam bardzo dobrze.
Z Irką jest się ciężko dogadać :shake:wiem, że w tym roku do włoch nie jedzie, jej ojciec jest w kiepskim stanie i ma się opiekować nim.Lepiej niech już ona siedzi na tej wsi niż u p.Ani...po ostatnim jej pobycie p.Ania ma same kłopoty...:shake:

może się też uda, żeby Ninka pojechała, ale wolę w razie czego ją ogłosić.

Fiona dziękuje będę pamiętać. :loveu:Ale chciałabym, żeby Fila pojechała trochę wcześniej pani już tyle czeka ;) rozglądam się dalej zaraz napiszę na transportowym

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewelinka_m']HAle chciałabym, żeby Fila pojechała trochę wcześniej pani już tyle czeka ;) rozglądam się dalej zaraz napiszę na transportowym[/quote]
W czawartki popoludniu jezdzil TZ Izy ze Skarzyska tylko nie wiem czy to dalej aktualne;) Może by jej zapytac:roll:

Posted

[quote name='mag.da']I znowu przybyło :shake:

A jakie namiary na Figę - do azylu?[/quote]
Możecie podawać namiary do mnie 600 047392, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. W ogłoszeniach możecie uwzględnić poniższe informacje:
Figa to suka energiczna, wytrzymała, szybka, zwinna, odważna, pojętna, podatna na szkolenie (ale nie lubi przymusu). Powinna mieć możliwość swobodnego wybiegania się i bliskiego kontaktu z człowiekiem. Wobec opiekunów wierna, a nawet wylewna, oddany przyjaciel. Szczególnie polecana dla ludzi lubiących naturę, wycieczki, wędrówki po lesie, górach, bardzo lubi ruch i towarzystwo ludzi, nie nadaje się jako pies dla ludzi starszych, mało aktywnych.
Ma doskonały węch. Widać, że wśród jej przodków był pies myśliwski. To taki gończak w wilczej skórze:evil_lol:
Figa nie jest psem wybrednym. Je zarówno karmy gotowe jak też przygotowywane w domu.
Doskonale dogaduje się z innymi psami i sukami, ale nie toleruje kotów. Niestety postawiona na podwórku na długi czas nudzi się i niszczy rośliny. Nie wiadomo jak zachowuje się pozostawiona w domu.

Posted

W razie kompletnego braku transportu dla Filki, ja moge pojechac. Mam nadzieje ze pogoda bedzie laskawa, bo my trafiamy zawsze na katastrofy pogodowe :cool3:

Posted

Miałam dzis zapytanie o Axelka, obserwatoraka naszego forum chciałby go dla swoich rodziców , którzy zamierzaja adoptowac jakiegoś bezdomnego psiaka . Trzymajcie kciuki.

Posted

jutro Zbójini jedzie do W-wy z Krakowa...ale nie wiem, czy będzie jechać przez Kielce...trzeba by go zapytać - no i czy Filke dałby radę zabrać...bo nie wiem ile zwierza zabrał ze Śląska...

Posted

Andziu, Filka wczoraj miala sterylke. Nie wiem czy to dobry pomysl ja tak odrazu wysylac w droge... napewno wszystko ja boli.

trzymam kciuki za Axelka!

Posted

Mam pytanie czy szczeniaczki do wystawiania sa obecnie aktualne na 1 stronie tego watku ?

bo wystawiam jeszcze te z watku szczeniaczkowego a widze ze on juz nieaktywny ;)

[URL="http://www.allegro.pl/item574315346_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][IMG]http://photos02.allegroimg.pl/photos/128x96/574/31/53/574315346[/IMG][/URL][URL="http://www.allegro.pl/item574315346_szczeniaki_z_kieleckiej_ulicy_czekaja_na_domy.html"][COLOR=#2040ab]Szczeniaki z Kieleckiej ulicy czekaja na domy[/COLOR][/URL]

Posted

Ewatr, tak, są aktualne na 1 str.

Z małych szczeniaczków są w tej chwili tylko te trzy z postu 7 i jedna sunia starachowicka z 10 postu.

A poza tym kilka podrostków:

post 3 - Dragon - 6 mies.
post 4 - Figa - 5 mies.
post 5 - Tigra - 7 mies.
post 7 - Gama - 7 mies.
post 9 - Kinia - 7 mies.

Dzięki za nieustające Allegro :)

Posted

Pati C będzie jechała prawdopodobnie jutro...albo we czwartek - na razie nie ma innego transportu

jeśli Filka dobrze się czuje to ja nie widzę przeciwskazań do jazdy - przecież nowa pani może potem iść zdjąć szwy gdyby nie były rozpuszczalne...

muszę wiedzieć co odpowiedzieć Pati - więc Ewelinka zapytaj - dobrze?

transport jest płatny

Posted

[quote name='ewab']Możecie podawać namiary do mnie 600 047392, mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. W ogłoszeniach możecie uwzględnić poniższe informacje:
Figa to suka energiczna, wytrzymała, szybka, zwinna, odważna, pojętna, podatna na szkolenie (ale nie lubi przymusu). Powinna mieć możliwość swobodnego wybiegania się i bliskiego kontaktu z człowiekiem. Wobec opiekunów wierna, a nawet wylewna, oddany przyjaciel. Szczególnie polecana dla ludzi lubiących naturę, wycieczki, wędrówki po lesie, górach, bardzo lubi ruch i towarzystwo ludzi, nie nadaje się jako pies dla ludzi starszych, mało aktywnych.
Ma doskonały węch. Widać, że wśród jej przodków był pies myśliwski. To taki gończak w wilczej skórze:evil_lol:
Figa nie jest psem wybrednym. Je zarówno karmy gotowe jak też przygotowywane w domu.
Doskonale dogaduje się z innymi psami i sukami, ale nie toleruje kotów. Niestety postawiona na podwórku na długi czas nudzi się i niszczy rośliny. Nie wiadomo jak zachowuje się pozostawiona w domu.[/quote]

Linssi - EwaB odpowiedziała na to pytanie parę postów wyżej;)

Posted

ja poproszę o trzymanie kciuki za...Axelka i Ninkę!

a teraz zejdźmy na ziemię....

[B]Azor[/B]
Około 2-3 lat
Odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie.
Bardzo łagodny, nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi i do zwierząt, nadaje się na psa podwórkowego i do pilnowania posesji. Jest spokojny i bardzo chętnie się bawi! Kontakt z nim daje dużo radości!

[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/3835/1000026.th.jpg[/IMG]

[IMG]http://img155.imageshack.us/img155/222/1000031.th.jpg[/IMG]

czy ta sunia:

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/8688/13803805.jpg[/IMG]

to nie jest przypadkiem sunia od ancyk z Suchedniowa? jest na stronie Tozowskiej i nie wiem cyz to ona czy nie - tak mi wygląda....

Posted

[quote name='andzia69']ja tez mam nadzieję...bo to wszystko było robione na wariackich papierach:evil_lol:[/QUOTE]

wariackie papiery to chyba nam niedługo wydadzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...