agat21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 czarna_zabo, coś więcej na temat psiaka? dziki jest czy daje do siebie podejść?
kobix Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 agat21 napisał(a):czarna_zabo, coś więcej na temat psiaka? dziki jest czy daje do siebie podejść? agat21 a jesteś skłonna/-y zaoferować schronienie,np.DT psiakowi z lasu ? bo w taki wypadku jestem zdeterminowana złapać psa we wnyki lub koczować w lesie:razz:
Saphira Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Właśnie dzwoniła do mnie Pani Kasia ze sklepu Szopek , w którym zamówiłam 29 kg karmy dla Ewelinki. Dorzuca jeszcze swoje kilogramy i razem będzie 4o kg :multi::multi::multi::multi::multi:
ewelinka_m Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Saphira']Właśnie dzwoniła do mnie Pani Kasia ze sklepu Szopek , w którym zamówiłam 29 kg karmy dla Ewelinki. Dorzuca jeszcze swoje kilogramy i razem będzie 4o kg :multi::multi::multi::multi::multi: :crazyeye::crazyeye: Saphira jesteś aniołem!!! ogromnie DZIĘKUJEMY!!:buzi:
Od-Nowa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :multi::multi::multi::multi:rewelacja :loveu::loveu::loveu:
Saphira Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='ewelinka_m']:crazyeye::crazyeye: Saphira jesteś aniołem!!! ogromnie dziĘkujemy!!:buzi: Ewelinko ! PodziękowaĆ to trzeba Pani kasi ze sklepu szopek, że dorzuciła za darmo worek karmy !
Saphira Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Może pobiegł wzdłuz trasy do wsi, albo do Kielc. Coś musi jeść :shake:
czarna_zaba Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Podejść dał na metr, złapać się nie dał nawet po sedalinie:( Po 3 godzinach daliśmy spokój. Dziś już psa nie ma.... Na szczęście zwłok też. Może wszedł głebiej w las? Nie mam pojęcia. Kolejny stracony pies na tej trasie (na Tarnów)
Linssi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pani Ania mowi ze Hurcia to juz raczej jej taki czwarty pies niz pies do adopcji... ale wiadomo - gdyby sie cheny na Hurcie znalazl to czemu nie...
ewelinka_m Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Linssi napisał(a):pani Ania mowi ze Hurcia to juz raczej jej taki czwarty pies niz pies do adopcji... ale wiadomo - gdyby sie cheny na Hurcie znalazl to czemu nie... p.Ania to różne rzeczy gada :diabloti: czy ja mówiłam, że Taszy oddać nie chciała? i że mówiła mi w wakacje, że Tasza domu już nie szuka :eviltong: a Hurcia już coraz bardziej się otwiera z radością reaguje na coraz to nowo pojawiające się osoby wyprowadzające ją ;) To taki idealny pies dla kogoś kto chciałby mieć psa poprostu żeby był nie do przytulania ale poprostu dla samego towarzystwa.
betel Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudowne-psiaki-dwojka-przyjaciol-bera-dingo-potrzebuja-wsponego-domu-z-ogrodkiem-127038/#post11421994 - prosze zajrzyjcie
Saphira Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Wstajemy i szukamy domu z ogródkiem dla kieleckich psiunów :loveu::loveu::loveu:
betel Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [SIZE="3"]Bardzooooooo proooooooszę wstawcie banerek do swoich podpisów , nawet na miejsce innych starszych , np wątek kielecki i szczeniakowy ma już wielu stałych odwiadzających można chwilowo z nich zrezygnować. Wędrujemy po Dogo , i dzięki banerkowi możemy przyciagnać więcej osób na wątek Bery i Dinga
Od-Nowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kika, pieniążki doszły w piątek już ;) byłam wczoraj przy okazji w tym sklepie ale nie mieli na stanie tej eukanuby. w poniedziałek pojadę do innego ;)
fridaoo Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 I tu też nikt nie zagląda:placz::placz::placz:
kika22 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Od-Nowa napisał(a):Kika, pieniążki doszły w piątek już ;) byłam wczoraj przy okazji w tym sklepie ale nie mieli na stanie tej eukanuby. w poniedziałek pojadę do innego ;) Super, ta kaska jest z bazarku:loveu: Bedziemy miec karme dla maluszków:lol: Jeszcze raz dziekuje Ci za pomoc;)
Panca Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 a czemu akurat eukanuba?bo nie doczytalam...najtansza jest na stronie krakvetu i dostawa nastepnego dnia gratis
kika22 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Panca napisał(a):a czemu akurat eukanuba?bo nie doczytalam...najtansza jest na stronie krakvetu i dostawa nastepnego dnia gratis Bo mamy kupony promocyjne, że przy zakupie 1 kg dostajemy drugi kg gratis:loveu: A w Krakvecie, nie ma możliwości ich realizacji, bo się już pytałam:eviltong:
Panca Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 w krakvecie kupilam eukanube 15kg +3 kg gratis za 149 zl -to chyba najtaniej w Polsce,czyz nie?
Linssi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ewelinko, nie udalo mi sie wczoraj pojsc do pani Ani, bo jestesmy z TZ-em w trakcie zalatwiania sali na wesele, ale dzis juz pojde :oops:
ewelinka_m Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Linssi napisał(a):Ewelinko, nie udalo mi sie wczoraj pojsc do pani Ani, bo jestesmy z TZ-em w trakcie zalatwiania sali na wesele, ale dzis juz pojde :oops: Aniu nic się nie martw dziś sobie spokojnie też załatwiaj ;) pojdę dziś z wolontariuszką nową pisała do mnie. :lol:
Recommended Posts