Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Linssi napisał(a):
Nie ma problemu - bede jezdzic do p.Ani. Myslalam ze skoro jest p.Irena to moja pomoc nie jest konieczna. Ale to zaden problem przeciez. Jesli Ewelinka moglaby w weekendy przychodzic, to ja bym chodzila na tygodniu. Tak jak to bylo do tej pory :p

Dzięki serdeczne:lol:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

posty ciagle skaczą...

Rybko Andzia Ci odp:
"na te pytania to nikt nie odpowie....ciężko wyczuć czy pies pozostający teraz jako bezdomny na podwórku czy w schronisku mieszkał kiedys w mieszkaniu i co będzie robił lub nie w nowym miejscu."

z tego co pamiętam jak była po sterylce u p.Ani nie niszczyła ani nie załatwiała się w domu.

Posted

Bardzo offowy off:

Czy orientujecie się może, kto jest twórcą bądź administratorem strony www.zwierzaki-kielce.za.pl ?

Chciałam zamieścić baner tej strony na budowanej właśnie stronie internetowej mojego Stowarzyszenia. Niestety nigdzie nie mogę się go doszukać i nie wiem skąd go ściągnąć :roll:.

Posted

Potter, to była strona adopcyjna zrobiona dla naszych psów przez Mefi z dogo, zanim powstała swietokrzyskie.schronisko.net.
Ona jest już nieaktualna, a w dziale "do adopcji" jest odnośnik na schronisko.net

Posted

Rudka nie zjadla sedalinu w ogole, Lenka tak - ale nie było jej do snu. W kazdym razie zapędziłam obie w kozi róg - Lenka zwiala, Rudka została - zrobiłam pętlę ze smyczy i po prostu założyłam jej pętlę na szyję i zacisnęłam. Potem to samo zrobiłam z LENKĄ.Pojechały....dzwoni Murka - Rudka jakimś cudem wysmyknęła się z obrozy i zwiała...

Posted

Ewelinko , Erka bardzo prosi o założenie wątku braciszkowi Fifi, który niestety wrócił na działkę ( on chyba miał na imie Fago). Jestes specjalistkę od wyszkukiwania fotek, to sobie z tym poradzisz.;)

Mag.do wstaw psiaka z powrotem do pierwszego postu.

Biedak teraz na zimę, prosto z domu idzie do budy. Ci ludzie nawet nie chcieli go zatrzymac do momentu znalezienia dla niego innego lukum:-(

A teraz kolejnba zła widomośc. Misia z działek została bestialsko zamordowana.:placz: Jakieś bestie w ludzkim ciele powiesiły ją na siatce:chainsaw::2gunfire:

Posted

boze... co za okropne wiadomosci :placz: jak ja nienawisze ludzi...:angryy:
biedna suczynka... :bigcry:brak slow na takie biestialstwo :angryy::zly7:

Posted

betel napisał(a):

A teraz kolejnba zła widomośc. Misia z działek została bestialsko zamordowana.:placz: Jakieś bestie w ludzkim ciele powiesiły ją na siatce:chainsaw::2gunfire:

A wiadomo co z jej towarzyszem - Misiem? :shake:
Jest nadal na działkach?

Posted

mag.da napisał(a):
A wiadomo co z jej towarzyszem - Misiem? :shake:
Jest nadal na działkach?

mag.do Miś jest dzikim psem, nie podchodzi do obcych, ani nawet do karmicielki, może dlatego też i uniknął bezsensownej śmierci :-(

boże co ona musiała przeżywać nie mieści mi się to w głowie... :placz:

Posted

Ewelinko , dzieki za założenie wątku Fago , jutro zrobię do niego banerek i wstawię psiaka na allegro. Skąd wzięłaś jego aktualne fotki?????

Posted

betel napisał(a):
Ewelinko , dzieki za założenie wątku Fago , jutro zrobię do niego banerek i wstawię psiaka na allegro. Skąd wzięłaś jego aktualne fotki?????

Betel to nie aktualne fotki, znalazłam tylko takie, które Ci państwo kiedyś wysłali do erki na początku pobytu u nich :shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
Rudka nie zjadla sedalinu w ogole, Lenka tak - ale nie było jej do snu. W kazdym razie zapędziłam obie w kozi róg - Lenka zwiala, Rudka została - zrobiłam pętlę ze smyczy i po prostu założyłam jej pętlę na szyję i zacisnęłam. Potem to samo zrobiłam z LENKĄ.Pojechały....dzwoni Murka - Rudka jakimś cudem wysmyknęła się z obrozy i zwiała...

Jak to uciekła?!:crazyeye:
I gdzie ona teraz jest?
Złapałyście ja?
Rudka Ty głupia suczo:placz::placz:, nie wydurniaj się:placz:

Misia
  • :-(

• Posted

Julie napisał(a):
    mam pytanie czy zrobiłby ktoś bazarek? bo ja niestety nie umiem.
    A mam do wystawienia 1 rzecz a właściwie taki zestaw...

Juli mogę Ci pomóc;)

Rudka jest już bezpieczna u Murki w kojcu:loveu:

Posted

ii na poprawę humoru...

pamiętacie nasze Maleństwo..

pierwsze dni w nowym domku..

Maleństwo teraz dostało imię Tofik i czasami wpada na pomysł żeby troszkę w domu posprzątać :evil_lol:

a tutaj już troszkę podrośnięty:

i proszę państwa Tofik się teraz tak prezentuje :lol:

Posted

a dla równowagi... kolejne zgłoszenie o pomoc w szukaniu domu dla suni..

Happy - wesoła sunia - mały wilczurek szary bardzo wesoła ruchliwa wiecznie skora do zabawy.Potrzebuje bliskości człowieka jest delikatna i czuła, ładnie bawi się z dziećmi ma dużo energii czasami jest psotna gdy nie dostaje uwagi.Przyszła do domu sama i została zaakceptowana.Po paru miesiącach zaczęły się problemy z dużym psem który jest na posesji od paru lat. Duży samiec jest szalenie dominujący i z biegiem miesięcy stawał się coraz bardziej zazdrosny o pieszczoty i głaski, doszło do tego że gryzie Happy, nie dopuszcza do domowników i odpędza od jedzenia. Nie idzie go oduczyć. Chcemy je rozdzielić.Szukamy dobrego domu. Sunia nauczyła się pięknie pilnować i szczekać na posesji. Jest wysterylizowana.Ma około 1,5 roku.

zastanawiam się tylko na kogo podawać namiary w ogłoszeniach..Pan nie ma zbytniego doświadczenia w rozmowach z chętnymi :-(

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...