betel Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Linssi napisał(a):Nie ma problemu - bede jezdzic do p.Ani. Myslalam ze skoro jest p.Irena to moja pomoc nie jest konieczna. Ale to zaden problem przeciez. Jesli Ewelinka moglaby w weekendy przychodzic, to ja bym chodzila na tygodniu. Tak jak to bylo do tej pory :p Dzięki serdeczne:lol:
Rybka_39 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Znowu chyba gadam do siebie. Mam 2 pytania> na wsteczu.
ewelinka_m Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 posty ciagle skaczą... Rybko Andzia Ci odp: "na te pytania to nikt nie odpowie....ciężko wyczuć czy pies pozostający teraz jako bezdomny na podwórku czy w schronisku mieszkał kiedys w mieszkaniu i co będzie robił lub nie w nowym miejscu." z tego co pamiętam jak była po sterylce u p.Ani nie niszczyła ani nie załatwiała się w domu.
eliza_sk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zapraszam właścicieli mikrusów na bazarek dla Erkowych psiaków, bazarek z pieskimi kreacjami: http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ubranka-dla-waszego-pupila-angielska-derka-w-szkocka-kratke-golf-10-12-a-126408/#post11369408
Potter Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Bardzo offowy off: Czy orientujecie się może, kto jest twórcą bądź administratorem strony www.zwierzaki-kielce.za.pl ? Chciałam zamieścić baner tej strony na budowanej właśnie stronie internetowej mojego Stowarzyszenia. Niestety nigdzie nie mogę się go doszukać i nie wiem skąd go ściągnąć :roll:.
mag.da Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Potter, to była strona adopcyjna zrobiona dla naszych psów przez Mefi z dogo, zanim powstała swietokrzyskie.schronisko.net. Ona jest już nieaktualna, a w dziale "do adopcji" jest odnośnik na schronisko.net
Julie Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mam pytanie czy zrobiłby ktoś bazarek? bo ja niestety nie umiem. A mam do wystawienia 1 rzecz a właściwie taki zestaw...
ewelinka_m Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kamyczek coraz bardziej się otwiera, to bardzo fajny, wesoły psiak, na smyczy chodzi super, a po jego łapkach w ogóle nawet nie widać, że miał jakikolwiek wypadek.!
Linssi Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Julie, moze Kika22 by sie tym zajela, bo ona ostatnio zajmowala sie naszymi bazarkami...
andzia69 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Rudka nie zjadla sedalinu w ogole, Lenka tak - ale nie było jej do snu. W kazdym razie zapędziłam obie w kozi róg - Lenka zwiala, Rudka została - zrobiłam pętlę ze smyczy i po prostu założyłam jej pętlę na szyję i zacisnęłam. Potem to samo zrobiłam z LENKĄ.Pojechały....dzwoni Murka - Rudka jakimś cudem wysmyknęła się z obrozy i zwiała...
ewelinka_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Bera i jeden szczenior "Trini" już w drodze do Krakowa! Bardzo dziękujemy Fionie i Gemowi za transport! Wielkie buziaki :buzi:
betel Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ewelinko , Erka bardzo prosi o założenie wątku braciszkowi Fifi, który niestety wrócił na działkę ( on chyba miał na imie Fago). Jestes specjalistkę od wyszkukiwania fotek, to sobie z tym poradzisz.;) Mag.do wstaw psiaka z powrotem do pierwszego postu. Biedak teraz na zimę, prosto z domu idzie do budy. Ci ludzie nawet nie chcieli go zatrzymac do momentu znalezienia dla niego innego lukum:-( A teraz kolejnba zła widomośc. Misia z działek została bestialsko zamordowana.:placz: Jakieś bestie w ludzkim ciele powiesiły ją na siatce:chainsaw::2gunfire:
Od-Nowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Przypominam piękną Birme!! 2 zimę ma spedzić na działce :placz: ludzie pomóżcie znaleźć Birmie domek :placz:
Linssi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 boze... co za okropne wiadomosci :placz: jak ja nienawisze ludzi...:angryy: biedna suczynka... :bigcry:brak slow na takie biestialstwo :angryy::zly7:
mag.da Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 betel napisał(a): A teraz kolejnba zła widomośc. Misia z działek została bestialsko zamordowana.:placz: Jakieś bestie w ludzkim ciele powiesiły ją na siatce:chainsaw::2gunfire: A wiadomo co z jej towarzyszem - Misiem? :shake: Jest nadal na działkach?
ewelinka_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 mag.da napisał(a):A wiadomo co z jej towarzyszem - Misiem? :shake: Jest nadal na działkach? mag.do Miś jest dzikim psem, nie podchodzi do obcych, ani nawet do karmicielki, może dlatego też i uniknął bezsensownej śmierci :-( boże co ona musiała przeżywać nie mieści mi się to w głowie... :placz:
betel Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ewelinko , dzieki za założenie wątku Fago , jutro zrobię do niego banerek i wstawię psiaka na allegro. Skąd wzięłaś jego aktualne fotki?????
ewelinka_m Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 betel napisał(a):Ewelinko , dzieki za założenie wątku Fago , jutro zrobię do niego banerek i wstawię psiaka na allegro. Skąd wzięłaś jego aktualne fotki????? Betel to nie aktualne fotki, znalazłam tylko takie, które Ci państwo kiedyś wysłali do erki na początku pobytu u nich :shake:
Rybka_39 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 andzia69 napisał(a):Rudka nie zjadla sedalinu w ogole, Lenka tak - ale nie było jej do snu. W kazdym razie zapędziłam obie w kozi róg - Lenka zwiala, Rudka została - zrobiłam pętlę ze smyczy i po prostu założyłam jej pętlę na szyję i zacisnęłam. Potem to samo zrobiłam z LENKĄ.Pojechały....dzwoni Murka - Rudka jakimś cudem wysmyknęła się z obrozy i zwiała... Jak to uciekła?!:crazyeye: I gdzie ona teraz jest? Złapałyście ja? Rudka Ty głupia suczo:placz::placz:, nie wydurniaj się:placz: Misia :-(
kika22 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Julie napisał(a):mam pytanie czy zrobiłby ktoś bazarek? bo ja niestety nie umiem. A mam do wystawienia 1 rzecz a właściwie taki zestaw... Juli mogę Ci pomóc;) Rudka jest już bezpieczna u Murki w kojcu:loveu:
Rybka_39 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To dobrze:loveu: Czekam na relacje Murki. ;)
Linssi Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 wszystkie newsy na temat suniek sa na watku psow Erki ;)
ewelinka_m Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ii na poprawę humoru... pamiętacie nasze Maleństwo.. pierwsze dni w nowym domku.. Maleństwo teraz dostało imię Tofik i czasami wpada na pomysł żeby troszkę w domu posprzątać :evil_lol: a tutaj już troszkę podrośnięty: i proszę państwa Tofik się teraz tak prezentuje :lol:
ewelinka_m Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a dla równowagi... kolejne zgłoszenie o pomoc w szukaniu domu dla suni.. Happy - wesoła sunia - mały wilczurek szary bardzo wesoła ruchliwa wiecznie skora do zabawy.Potrzebuje bliskości człowieka jest delikatna i czuła, ładnie bawi się z dziećmi ma dużo energii czasami jest psotna gdy nie dostaje uwagi.Przyszła do domu sama i została zaakceptowana.Po paru miesiącach zaczęły się problemy z dużym psem który jest na posesji od paru lat. Duży samiec jest szalenie dominujący i z biegiem miesięcy stawał się coraz bardziej zazdrosny o pieszczoty i głaski, doszło do tego że gryzie Happy, nie dopuszcza do domowników i odpędza od jedzenia. Nie idzie go oduczyć. Chcemy je rozdzielić.Szukamy dobrego domu. Sunia nauczyła się pięknie pilnować i szczekać na posesji. Jest wysterylizowana.Ma około 1,5 roku. zastanawiam się tylko na kogo podawać namiary w ogłoszeniach..Pan nie ma zbytniego doświadczenia w rozmowach z chętnymi :-(
Recommended Posts