Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Ciotki, nie odzywałam się przez tyle czasu, bo od 2 m-cy choruję dodatkowo wszystko mi się skomplikowało :roll:

Zulka niestety do końca życia zostanie lękliwa - jest już coraz lepiej, ale momenty totalnej paniki będą się zdarzać - a w panice Zulka potrafi dziabnąć - oczywiście nie rzuca się na człowieka, ale jeśli osoba mało doświadczona będzie się pchała z łapami, to rękę złapie. I z tym jest problem przy jej adopcji - ciężko jest znaleźć dla niej dobry domek.

Posted

Witamy po długiej nieobecności! Mam ogromną nadzieję że ze zdrowiem sie wszystko ułozy :)
Więc Zula szuka dalej domku... no to trzeba zacząć ogłaszać...

• 2 weeks later...
Posted

Dziś zabieram się za nowe ogłoszenia - poprzednie już strasznie pospadały. Fotki się obrabiają.

Zulka ostatnio trochę z nami pojeździła po Polsce - w nowych miejscach jest lekko zestresowana, ale po chwili już zaczyna czuć się jak u siebie. Do kobiet szybciutko się przyzwyczaja, do mężczyzn troszkę dłużej. Wykazuje też niezwykłe zdolności akrobatyczne - przeskoczenie płotu o wysokości 120 cm to dla niej pestka ;)

Posted

tomcug - no, Zulka urocza jest. Właśnie zagryza swoją krowę :evil_lol:

Pochwalimy się - z Zuli taka modelka, że będzie jej fotka w nagłówku na stronie www jednej z lecznic wet :p
Na Allegro mieliśmy obserwatorów, ale aukcja się skończyła i cisza - żadnych telefonów. Zobaczymy po święcie - może się coś ruszy.

• 2 weeks later...
Posted

Mimo ogłoszeń nikt nie dzwoni, nikt nie pisze :shake:

Zulka ostatnio jest w swoim żywiole - mam 4-tygodniowe szczeniury na DT ;) Takie maluchy są suuuper - zagryzają ciotkę Zulę, skaczą po głowie. Zuli z radości się ogon od machania odrywa a szczeniury są tak wyćlamane, że wycierać do sucha je trzeba :roll:
Mamusia idealna ;)