Ula_czarnuszka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ulka18 napisał(a):Czy cos sie stalo z Zulka? Może Zulka pożarła ciotkę Bazyliah i wstydzi się przyznać :cool1: Quote
Ss Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 co u suni? ma ktoś kontakt z cioteczką Bazyliah? przecież my tu umieramy z ciekawości co u małej Quote
EVA2406 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Cioteczka nadal chora, niestety :-(. Kociaki również :-( Quote
Gacusiowa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ojej, Cioteczko Bazyliah! zdrowiec trza i się cieplutko trzymac... pozdrawiamy z szaloną Tazunią błotną :loveu: Quote
Bazyliah Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ciotki, nie odzywałam się przez tyle czasu, bo od 2 m-cy choruję dodatkowo wszystko mi się skomplikowało :roll: Zulka niestety do końca życia zostanie lękliwa - jest już coraz lepiej, ale momenty totalnej paniki będą się zdarzać - a w panice Zulka potrafi dziabnąć - oczywiście nie rzuca się na człowieka, ale jeśli osoba mało doświadczona będzie się pchała z łapami, to rękę złapie. I z tym jest problem przy jej adopcji - ciężko jest znaleźć dla niej dobry domek. Quote
Ss Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Witamy po długiej nieobecności! Mam ogromną nadzieję że ze zdrowiem sie wszystko ułozy :) Więc Zula szuka dalej domku... no to trzeba zacząć ogłaszać... Quote
Ula_czarnuszka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Uff, dobrze, ze Ciotka Bazyliah żyje i nie została trwale przez Zulę uszkodzona :razz: Życzymy zdrowia Cioteczce i będziemy tu zaglądać wyciągając Zulkę na powierzchnie PwP... może ktoś właściwy zobaczy? Quote
EVA2406 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Witaj Cioteczko :loveu:, mam nadzieję, że juz zdrowa. Ty to masz szczęście do trudnych przypadków ;) Zulka, szukaj dobrego domku ! Quote
Ula_czarnuszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Zgodnie z obietnicą zaglądam... nieśmiało pytam o możliwość zamieszczenia nowych fotek??:cool3: Quote
Ss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 co tam u Zulki? W dalszym ciągu szukamy domku czy zostaje na stałe w DT?:cool3::cool3::cool3: Quote
Bazyliah Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Dziś zabieram się za nowe ogłoszenia - poprzednie już strasznie pospadały. Fotki się obrabiają. Zulka ostatnio trochę z nami pojeździła po Polsce - w nowych miejscach jest lekko zestresowana, ale po chwili już zaczyna czuć się jak u siebie. Do kobiet szybciutko się przyzwyczaja, do mężczyzn troszkę dłużej. Wykazuje też niezwykłe zdolności akrobatyczne - przeskoczenie płotu o wysokości 120 cm to dla niej pestka ;) Quote
tomcug Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A ja się zastanawiałam do kogo Zulka trafiła na tymczas. Zobaczyłam ją na forum colakowym i zauroczyła mnie. :lol: Quote
Bazyliah Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 tomcug - no, Zulka urocza jest. Właśnie zagryza swoją krowę :evil_lol: Pochwalimy się - z Zuli taka modelka, że będzie jej fotka w nagłówku na stronie www jednej z lecznic wet :p Na Allegro mieliśmy obserwatorów, ale aukcja się skończyła i cisza - żadnych telefonów. Zobaczymy po święcie - może się coś ruszy. Quote
Bazyliah Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Mimo ogłoszeń nikt nie dzwoni, nikt nie pisze :shake: Zulka ostatnio jest w swoim żywiole - mam 4-tygodniowe szczeniury na DT ;) Takie maluchy są suuuper - zagryzają ciotkę Zulę, skaczą po głowie. Zuli z radości się ogon od machania odrywa a szczeniury są tak wyćlamane, że wycierać do sucha je trzeba :roll: Mamusia idealna ;) Quote
tomcug Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No proszę, masz okazję poznać Zuleńkę od tej innej strony. :loveu: Quote
Bazyliah Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Takie ładne i mądre suczydło, a chętnych nie ma. Quote
tomcug Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ładne, mówisz? Dla mnie to piękne suczydełko. :loveu: Quote
Recommended Posts