Bazyliah Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Wreszcie Zulka szczęśliwa. Ma swojego człowieka, a nie tylko ciotkę biegającą od jednego psa do drugiego. Bardzo, bardzo się cieszę. Zdjęcia rewelacyjne :loveu: Co do taksówek - podejrzewam, że trochę czasu będzie potrzebować, Zulka musi się przyzwyczaić do wszystkiego, co nowe - trochę dłużej, niż inny psiak. Najważniejsze, że nie ma choroby lokomocyjnej, bo to trudniejsze do wyprowadzenia (zwłaszcza w taksówkach). Quote
tomcug Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Zuluś, wszystkiego najlepszego w nowym domku. :loveu: Magolek, myślę, że Zulka wniosła wiele radości wraz ze swoim przybyciem i oby tak było zawsze. :loveu: Quote
tomcug Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Niezmiennie prosimy o relacje i foteczki. :p Quote
Bazyliah Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 tomcug napisał(a):Niezmiennie prosimy o relacje i foteczki. :p Chyba będzie trzeba jeszcze trochę poczekać - Zulka pewnie mocno absorbująca :) Quote
tomcug Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To poczekamy, najważniejsze, że wszystko dobrze. :p Quote
Magolek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Witam wszystkich wraz z Zulką.;) To już dwa tygodnie, jak jesteśmy razem. Pierwszy tydzień spędzony w domu, a drugi już pracowałyśmy razem. Zula znosi wszystko bardzo dobrze - jazdy do i z pracy (dziś pierwszy raz sama wskoczyła do taksówki!!!:klacz:), spacery na nowym terenie. Przy domu mamy lasek, a obok pracy ogromną łąkę, więc i tu i tam ma gdzie biegać - a to uwielbia. Nie przypominam sobie, by któryś z moich psów (znajomych chyba też) miał tyle energii - to po prostu wulkan energii:Dog_run:. Mam tak ustawione godziny pracy, że wychodzimy z Zulą o 15.00 na godzinę. Ja po tej godzinie jestem totalnie padnięta, a ona pewnie mogłaby szaleć jeszcze z godzinę albo i dłużej. Próbowałam robić jej zdjęcia na łące, ale... albo ogon, albo głowę "łapałam" aparatem. Udało mi się "złapać" Zulę, gdy bawiła się z kolegą - "malutkim" dożkiem Filipem (który ma niecałe 5 miesięcy i ok. 40 kg wagi). U pani w pracy z kolegą Filipkiem Zula z przyjacielem - "malutkim" dożkiem Filipkiem Fajnie nam razem na jednej kołdrze, tak mięciutko Ale fajna zabawa z tym Filipem Po zabawie trzeba trochę odpocząć Quote
Ula_czarnuszka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ależ Zula się wydaje drobniutka przy dozim dzieciaku:lol: Sierść błyszcząca pozycje zabawowe... to nie ten sam pies, który się bał własnego cienia... brawo dziewczyny :loveu: Quote
tomcug Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Nie bedę nic pisać, jestem zachwycona. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Aby Święta Wielkiej Nocy były wzorem duchowego wzbogacenia i umocnienia dającego radość, pokój i nadzieję. Quote
Magolek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 I my z Zulą dołączamy się do życzeń. Oby pokój, radość i nadzieja zagościły w naszych sercach I by wszyscy umieli cieszyć się tak jak Zula. :loveu: Quote
ElzaMilicz Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jeśli szczęśliwa to i piękna. Ot taka zależność. :) Magolek - :Rose: Quote
tomcug Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Jeśli szczęśliwa to i piękna. Ot taka zależność. :) Magolek - :Rose: Prawda. :lol: Quote
tomcug Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Poprosimy o krótką relację o sunieczce. Tęsknimy. Na fotki też się nie pogniewamy, absolutnie! Quote
Magolek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Witamy wszystkich pięknie z zielonego Białegostoku. Zula i Psota pozdrawiają wszystkie cioteczki. :lol: U nas wszystko w porządeczku. Jeździmy razem do pracy, gdzie Zula wydajnie pomaga... oderwać się od pracy, bo przecież trzeba z nią się pobawić od czasu do czasu. Biegamy po łąkach i lasku, zawieramy ciągle nowe znajomości - oczywiście psie, więc nie ma czasu się nudzić. Zaczął się sezon grilowania, więc jeździmy do znajomych psiarzy, a tam... "hulaj dusza, piekła nie ma". Chłopaki leżą pokotem u mych stóp Panowie, powoli. Z takim impetem do damy??? Jesteś większy, ale i tak mnie nie dogonisz! To mój patyk! Nie proś, bo i tak ci nie oddam Moi przyjaciele - Filipek i Piotruś Gdzie dwóch się bije, tam ja korzystam Zula w towarzystwie dwóch dozich kawalerów I na koniec moje obie dziewczyny razem i Psotka na balkonie To tyle na dzisiaj, odezwiemy się za jakiś czas. Jeszcze raz serdecznie wszystkich pozdrawiamy i przesyłamy moc buziaków. :loveu: Quote
Ula_czarnuszka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Dzięki za piękną fotorelację :loveu: Polecamy się pamięci.:razz: Quote
Magolek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witamy i pozdrawiamy pięknie wszystkie cioteczki! Zula ma się dobrze, była na szczepieniach i zachowała się wspaniale, nawet polizała panią doktor. A tu nowe zdjęcia Zuli z kolegą Filipem. I kto tu rządzi? Moja ty maleńka Nic to, że maleńka, ważne że sprytna :lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ależ Zula fajnie trafiła! Teraz w niczym nie przypomina tego zastrchanego chuchra, które przygarnęła Bazyliah :loveu: Zazdroszczę, że możesz z psem do pracy chodzić ...:oops: Quote
tomcug Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Dziękujemy za świetną fotorelację. :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts