Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Zulka ma ponad 1 rok, może 1,5 max (chyba, bo z dokumentów ze schronu wynika, że ma sporo mniej, ale to fizycznie niemożliwe).
Pies podobny, pokrewieństwo całkiem możliwe :shake:

czyli całkiem możliwe, że w okolicach Lublina jest pięknie prosperująca pseudohodowla smoothików, z której wychodzą lękliwe, źle socjalizowane psy :angryy: żeby ich szlag trafił! :angryy:

Posted

Ano, żeby trafił wszystkie pseudo.

Mamy szczeniura malutkiego na DT. Zulka oczywiście przejęła obowiązki opieki :p
Dodatkowo zajęła też leżankę dla szczeniura - leżanka malutka (bo to kocia), ale zwinięta w kłębek się mieści :lol:

Posted

Śledzę wątek uważnie każdego dnia w nadziei, że jak wejdę to zobaczę tą wyczekiwaną wiadomość o nowym domku...

Collie smooth to rasa coraz bardzej popularna w Polsce, a gdybym zobaczyła Zulkę po raz pierwszy i gdybym nie znała jej historii to pierwszą wykonaną czynnością byłoby sprawdzenie tatuażu...

Zulka, wiem, że Ci dobrze u cioteczki w DT.. ale hopaj już do swojego domku :)

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Bazyliah, a co jeśli domek byłby w Norymbergii ?
Wysłałam link do allegro pewnej miłej pani.

Ranykoguta...
Jeśli dobry, wyrozumiały, cierpliwy, kochający domek, to jakoś przeboleję taką odległość. Bo domek rozumiem, że znany?

Posted

Zulka na zimę schudła pomimo zwiększonej dawki jedzenia. Od tygodnia jemy wersję Acive i już widać różnicę.
Ona ma tyle energii i zawsze ma ochotę na dobrą zabawę :p

Posted

Ponad 20 portali ogłoszeniowych - najpopularniejsze z tych podawanych na dogo. Ogłoszenia mają już ze 2 tygodnie, także jeśli Pani się nie odezwie, to będę wznawiać.

Posted

Rozmawiałam dziś z Panią. W przeciągu kilku dni ma się zastanowić. Pani zakochana w Zulce, ale ma obawy co do wielkości psa. Także w przeciągu paru dni będzie wiadomo co i jak.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Rozmawiałam dziś z Panią. W przeciągu kilku dni ma się zastanowić. Pani zakochana w Zulce, ale ma obawy co do wielkości psa. Także w przeciągu paru dni będzie wiadomo co i jak.

Trzymam kciuki, może to w końcu TA PANI!