Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazyliah napisał(a):
Planujemy jechać w sobotę. Akurat walentynki, może Kupidyn dziabnie ze strzałki Magolek, Psotkę i Zulkę :p

Nie zapomnijcie o zdjęciach. :razz: Cobyśmy i my mogli oczy nacieszyć. :p

Posted

Zula chyba coś podejrzewa, wczoraj rzygała :roll: Dziś rano lepiej, już humor wraca.

Miałam ją dziś kąpać, żeby pachnąca pojechała, ale po tych wymiotach nie będę jeszcze jej stresu dokładać. Wypiorę tylko na sucho.

Posted

Bazyliah napisał(a):
Zula chyba coś podejrzewa, wczoraj rzygała :roll: Dziś rano lepiej, już humor wraca.

Miałam ją dziś kąpać, żeby pachnąca pojechała, ale po tych wymiotach nie będę jeszcze jej stresu dokładać. Wypiorę tylko na sucho.

Oj, biedna Zuleczka. Czekamy z niecierpliwością, ale aż boję się myśleć, co przeżyje jak przyjdzie się jej z Tobą rozstawać. :loveu:

Posted

[quote name='Kolia']Magolek, zapraszam Cię serdecznie na forum miłośników collie -> Forum Owczarka Szkockiego Collie :: Indeks :) Zachęcam do rejestracji i liczę, że założysz Zulce galerię :)

Ludzie, co się dzieje z Dogomanią dzisiaj????????? Nijak tu wejść prawie przez cały dzień nie mogłam, już myślałam, że to u mnie net się wykrzaczył, :comp26: ale na wszystkie inne strony mogę wchodzić. :angryy:

Kolia, ja to chyba dzisiaj nie mam szczęścia do netu. Zgodnie z Twoim zaproszeniem byłam na Forum Owczarka Szkockiego Collie, zarejestrowałam się jak Pan Bóg przykazał, formularz odesłałam (tak na oko około 14) i... nic. Czekam i czekam na maila potwierdzającego, żem już pełnoprawnie zarejestrowany obywatel... a tu figa z makiem. No, ale nie ma tego złego itd. Naczytałam się o karmach, kąpielach, czesaniu itp. Zdjęć co się naoglądałam, to moje!!! Panie Boże, żeś takie cudeńka stworzył nam na pociechę i do kochania - chwała Ci za to! :smilecol::smilecol:
Jak durnowata cały dzień prawie tam siedziałam i tylko czytałam i pasłam oczy tymi psiulami. Jaki dobry duch mnie natchnął, że trafiłam tu na dogo i spotkałam Zulkę sama nie wiem. Już nie mogę się doczekać i o niczym innym nie mogę myśleć. Nawet w nocy mi się śniła. Chyba trochę zbzikowałam, albo co? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

Bazyliah napisał(a):

Bazyliah jak Zula się czuje, wróciło wszystko do normy? Pozdrawiam :)

Posted

ja od wczoraj mam bardzo ograniczone możliwości wchodzenia na dogo. najlepiej było w pracy, przez komórkę. A teraz emotek nie mogę wstawiać...Zula już lepiej, nie dość, że chuda, to jeszcze po tych wymiotach powoli dajemy jeść.Teraz biedna, niepocieszona, śpi na fotelu wtulona w kota Stefana.

Posted

Bazyliah napisał(a):
ja od wczoraj mam bardzo ograniczone możliwości wchodzenia na dogo. najlepiej było w pracy, przez komórkę. A teraz emotek nie mogę wstawiać...Zula już lepiej, nie dość, że chuda, to jeszcze po tych wymiotach powoli dajemy jeść.Teraz biedna, niepocieszona, śpi na fotelu wtulona w kota Stefana.

Biedactwo, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. :sad:

Posted

Bazyliah napisał(a):
juz jest ok, tylko dieta ryzowa jest malo fajna. Ale i tak lepsze, niz nic ;)

Najważniejsze, że skutkuje. Oby do soboty wyzdrowiała i dobrze podróż zniosła.:)

Posted

Przepraszam, że czasami piszę bez polskich liter i w dodatku z literówkami. Niestety często na dogo muszę przez komórkę wchodzić - nie wiadomo czemu z normalnego neta dostać się nie mogę już 2-gi dzień.

I jeszcze mój pies podczas zabawy rozwalił sobie nogę - jest rana, stłuczenie, opuchlizna, pies na 2 łapach chodzi :roll: Ale szaleć nie przestała...

Posted

Bazyliah nie przejmuj się takimi drobiazgami jak literówki. Z wejściem na dogo i ja miałam problem, coś się dzieje z serwerem.
Współczuję Twojej psinie, ale miejmy nadzieję, że łapka zagoi się szybko i ładnie. :)

Posted

Magolek i przyszedł mail aktywacyjny? :) Jeśli nie to powiedz pod jakim loginem się zarejestrowałaś, a zainterweniuję u admina. Zulinka musi mieć swoją własną wyjątkową galerię :p

Posted

Kolia napisał(a):
Magolek i przyszedł mail aktywacyjny? :) Jeśli nie to powiedz pod jakim loginem się zarejestrowałaś, a zainterweniuję u admina. Zulinka musi mieć swoją własną wyjątkową galerię :p

Kolia, nie przyszedł do tej pory. :shake: Login taki sam jak tutaj: Magolek. Jeśli możesz coś zrobić, to będę wdzięczna.:sweetCyb:

Posted

Udało się wejść normalnie.

Zulka chyba wyczuwa nasze poddenerwowanie. Chodzi i non stop męczy - wpycha się na kolana, nie położy się na fotelu, tylko chodzi i kręci się w kółko.

Magolek - czy poszarzałą Zulkę też chcesz? Prałam ją na sucho i wzięłam puder wybielający dla zwierzów białych. Za kilka dni to z niej zlezie (to nie wybiela trwale). Chyba jestem zmęczona...

Posted

Bazyliah napisał(a):
Udało się wejść normalnie.

Magolek - czy poszarzałą Zulkę też chcesz? Prałam ją na sucho i wzięłam puder wybielający dla zwierzów białych. Za kilka dni to z niej zlezie (to nie wybiela trwale). Chyba jestem zmęczona...

Jasne, może być szara, w ciapki czy jaka bądź :), aby szczęśliwie dojechała:loveu:.

Posted

Kolia napisał(a):
Zuleczka czarna, czy szara z pewnością cały czas piękna :)
Magolek jesteś już aktywna na FC - możesz się logować :p

Kolia dzięki piękne :lol: dostałam maila. Później wejdę na stronkę (po pracy).:)

Posted

Siedzę jak na poduszce ze szpilek :P
Czekam, aż dacie znać, że Zulinka jest już u Magolek i że wszystko jest w porządku, żebym mogła przenieść dziewczynkę na FC do odpowiedniego działu :)

Posted

[quote name='Kolia']Czy Zula jest już w Białymstoku? :)

Tak!!! Zuleczka jest już u mnie :loveu:. Ale prezent dostałam na walentynki!!!:lol:
Ciekawe czy uda mi się zdjęcie wstawić

Zulinka-walentynka

Posted

Udał się hurrra!!! :) To jeszcze parę.

Kota-Psota siedzi nastroszona, obrażona, burczy i zezuje na Zulkę

Wreszcie Psota wylazła spod fotela

..i w końcu się odważyła podejść do Zuli