Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż... coraz mniej ludzi, którzy posiadają serce. Teraz liczy się tylko kasa, kasa, seks i to aby zniszczyć innych. Po co mają tracić czas na pomoc zwierzakom?? Przecież one im nie zapłacą :mad:

Posted

KasiaO napisał(a):
Nonoon się porobiło..
Magda222 musisz przyjechać do Wrześni autografy porozdawać :eviltong::lol:
Ładnie ze storny schornu, że podziękowali za te budy na łamach gazety ;)

Autografy będą płatne coby się nazbierało na nowe budy :lol:

Posted

oris napisał(a):
chcesz powiedziec ze wszystkie te szczeniory znalazly domki ???

Podobno... ja wiem tyle, że juz ich nie ma w schronie...przy adopcjach nie byłam....

Posted

Wszystkim osobom pomagajacym bezinteresownie zwierzetom ze schroniska wrzesinskiego no i oczywiscie czworonogom zycze
ZDROWYCH I WESOLYCH SWAT oraz POMYSLNEGO 2009 ROKU

Zyczy Roma:tree1:

Posted

Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Dużo prezentów pod choinką, wielkiego leniuchowania,szalonego Sylwestra,wspaniałego Nowego Roku, nie zważania na uciekając tylko życia daną chwilą i wykorzystywania jej w pelni, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesow w nauce ,tylko słonecznych dni, przyjaźni , miłości i wielu buziaków :*, oraz przyjemności i aby te święta uskrzydliły Was WESOŁYCH SWIĄT !!!!!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego kochanie pieski. Oby Wam było ciepło w te zimne święta

życzy Agnieszka

Posted

TARA a raczej Logan ( bo okazało się że to piesek..) MA JUŻ DOM:loveu::multi::multi::multi:
Zamieszkał pod Gnieznem czyli niedaleko z z panią doktor i dwoma kotami :p

Sypia w łóżku z panią i choć trochę chory napewno szybko odzyska siły w nowym domku.

Posted

MyszkaMiki napisał(a):
W takim razie Tarę/Logana usuwam z allegro :multi:

Emilia już tylko 7

To z moimi 4 bédzie 11 :lol: Wyslé Ci 50zl na Twoich 7 z tego wátku (bédziesz musiala je chyba oglaszac zamiennie, po 4) i 50zl na moje 4. Moze tak byc? na pw przyslé wátki moich tez.