Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda222 - jak będziesz robiła ogłoszenia pieskom to napisz w nich proszę prośbę, żeby ludzie dzwonili do mnie a nie do schronu.. Napisz, że imiona są nadawana przez nas i pracownik schorniska nie wie o jakiego psa chodzi.. Dzieki ;)

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyszkaMiki napisał(a):
Jeśli jest potrzebna pomoc do mogę ogłosić na allegro.
Nie zbankrutuje od tej złotówki czy dwóch

Aga, Magda222 robi pieskom ogłoszenia na Allegro ale myślę, że bardzo się ucieszy z Twojej pomocy ;) W ogłoszeniach pisz nr tel do mnie no i informację, że nie mają dzwonić do schornu bo potem są problemy..
Acha jak będziesz jutro we Wrześni to zobacz tego pieska, który dziś nie chciał wyjść z budy w tym ostatnim boksie po lewej stronie - wiesz o którego mi chodzi?

Posted

Poczekam aż zjawi się magda. Jeśli się zgodzi to chętnie jej pomogę.

I nadal myślę nad stworzeniem osobnej strony internetowej dla wszystkich zwierzaków z Wrześni.
Niestety aż tak dobra z informatyki nie jestem i sama nie jestem w stanie jej zrobić. Nie wiem też jakie są koszty domeny i utrzymania takiej strony. Ktoś może się zna na tym?

Posted

Zapomniałam o czymś.

Kasiu czy Ty jesteś w jakimś stowarzyszeniu, które pomaga zwierzętom??

Bo znam pewną firmę, która być może pomoże z tymi nowymi boksami. Niestety nie jest to pewne ale warto by było wysłać tam oficjalne pismo

Posted

MyszkaMiki napisał(a):
Jeśli jest potrzebna pomoc do mogę ogłosić na allegro.
Nie zbankrutuje od tej złotówki czy dwóch

Super!!! Dzięki!!! Pewnie,że pomoc się przyda :loveu:
To może umówmy się,która z nas jakim psiakom robi ogłoszenia.
Zaraz Ci napiszę jakie psy nie mają jeszcze ogłoszeń.

Jeśli możesz to zrób ogłoszenia psom ze strony 40,OK? :)

Posted

Fajnie byłoby gdyby psy były na np.kilku pierwszych stronach wątku.
Można wtedy uaktualniać dane i wpisywać gdzie psy mają ogłoszenia.
Nie powielałybyśmy się i wszystko byłoby jasne.
Weroniu czy to jest mozliwe?

Bart ma allegro,alegratkę i adopcje.org.
Fen ma allegro,alegratkę i adopcje.org.
Fred ma allegro,alegratkę i adopcje.org.
Iga ma allegro,alegratkę i adopcje.org.
Ciapek ma allegro,alegratkę i adopcje.org.

Posted

Magda jesteś sławna u nas :eviltong:

2008-12-17 NOWE BUDY DLA SCHRONISKA OD TAJEMNICZEJ MAGDY 222! Nasze wrzesińskie schronisko dla zwierząt w ostatnim czasie wzbogaciło się o 10 nowych bud dla 18 psów!! Za całą sprawą tego "gwiazdkowego" prezentu dla naszych milusińskich stoją osoby zalogowane na portalu "Dogomania", a przede wszystkim jedna, której nick brzmi MAGDA 222!
[SIZE=3]Pani Magdaleno [SIZE=4]SERDECZNIE DZIĘKUJEMY w imieniu psiaków! :)

http://www.straz.wrzesnia.pl/index.php?NR=83&ONE=166&OD=0

Posted

Nonoon się porobiło..
Magda222 musisz przyjechać do Wrześni autografy porozdawać :eviltong::lol:
Ładnie ze storny schornu, że podziękowali za te budy na łamach gazety ;)

MyszkaMiki - widze, że działasz ostro w temacie ogłoszeń - super, dzieki:loveu:

Magda222 - wczoraj dzwoniła do mnie pani w sprawie Freda... Ma dziś lub w poniedziałej jechać do schronu...Trzymamy kciuki cioteczki!!

Posted

Bardzo dobrze się porobiło.
Może ludzi coś ruszy, że jakiś obcy ludź, który w ogóle nie mieszka we Wrześni tak pomógł a oni co tu mieszkają mają to głęboko w d...!!!!!!!!

Kasia w poniedziałek pojadę do schroniska więc uprzedź tego "miłego" pana gdyż prosił abyś go wcześniej powiadomiła, że się zjawię.

I w związku z tą wizytą mam kilka pytań:
- na co mam zwracać uwagę
- czy można wejść do środka tych boksów
- czy można tam pomóc i np jakąś szczotką usunąć z tych boksów wodę
- czy mogę sama dokarmić psiaki tym co przyniosę. Z sklepach mięsnych często za ok 5zł można kupić kg resztek szynki. Chciałabym kupić chociaż z 2, 3 kg i każdemu po trochu dać

Posted

MyszkaMiki napisał(a):

Kasia w poniedziałek pojadę do schroniska więc uprzedź tego "miłego" pana gdyż prosił abyś go wcześniej powiadomiła, że się zjawię.

I w związku z tą wizytą mam kilka pytań:
- na co mam zwracać uwagę
- czy można wejść do środka tych boksów
- czy można tam pomóc i np jakąś szczotką usunąć z tych boksów wodę
- czy mogę sama dokarmić psiaki tym co przyniosę. Z sklepach mięsnych często za ok 5zł można kupić kg resztek szynki. Chciałabym kupić chociaż z 2, 3 kg i każdemu po trochu dać

Aga o której będziesz??
Zwróć uwagę na tego pieska co pisałam wcześniej tzn tegoz boksu po lewej stronie co nie chciał wyjść z budy. Na pozostałe Twoje pytanie musze odpowiedzieć NIE....
Może za jakiś czas jak pracownik lepiej Cię pozna niektóre z tych rzeczy będziesz mogła robić....
Aga rób zdjęcia, zobacz czy są jakieś nowe pieski ( wiem, że jeszcze się w nich nie łapiesz wieć zapytaj któregoś z chłopaków). Acha zobacz czy ta dziewczyna która do mnie wczoraj dzwoniła zabrała Freda ( jest po prawej stronie schronu, na samym końcu, obok boksu z metalowymi, pełnymi drzwiami).
Jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze ;)

Posted

Tego co nie chciał wyjść z budy to kojarzę. Po lewej stronie, pierwszy boks?? Ten co wyszedł na chwile ale zaraz wszedł znowu??

Freda zaraz poszukam na fotce i przed wyjściem w poniedziałek jeszcze popatrzę na foto, żeby upewnić się czy to na pewno ten.
W końcu się połapię w tych wszystkich biedakach.

Aha jeszcze jedno pytanie. Odnośnie tej suni co ma jechać do Wrocławia.
Co muszę zrobić aby ją odebrać??
Są zbierane pieniążki na paliwo i jak dobrze pójdzie to na święta będzie już tam

W poniedziałek będę o 11.00