KasiaO Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Magda222 - jak będziesz robiła ogłoszenia pieskom to napisz w nich proszę prośbę, żeby ludzie dzwonili do mnie a nie do schronu.. Napisz, że imiona są nadawana przez nas i pracownik schorniska nie wie o jakiego psa chodzi.. Dzieki ;) Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Jeśli jest potrzebna pomoc do mogę ogłosić na allegro. Nie zbankrutuje od tej złotówki czy dwóch Quote
KasiaO Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 MyszkaMiki napisał(a):Jeśli jest potrzebna pomoc do mogę ogłosić na allegro. Nie zbankrutuje od tej złotówki czy dwóch Aga, Magda222 robi pieskom ogłoszenia na Allegro ale myślę, że bardzo się ucieszy z Twojej pomocy ;) W ogłoszeniach pisz nr tel do mnie no i informację, że nie mają dzwonić do schornu bo potem są problemy.. Acha jak będziesz jutro we Wrześni to zobacz tego pieska, który dziś nie chciał wyjść z budy w tym ostatnim boksie po lewej stronie - wiesz o którego mi chodzi? Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Na pewno będę tam w poniedziałek. Niestety nie wiem czy wcześniej dam rade Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Poczekam aż zjawi się magda. Jeśli się zgodzi to chętnie jej pomogę. I nadal myślę nad stworzeniem osobnej strony internetowej dla wszystkich zwierzaków z Wrześni. Niestety aż tak dobra z informatyki nie jestem i sama nie jestem w stanie jej zrobić. Nie wiem też jakie są koszty domeny i utrzymania takiej strony. Ktoś może się zna na tym? Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zapomniałam o czymś. Kasiu czy Ty jesteś w jakimś stowarzyszeniu, które pomaga zwierzętom?? Bo znam pewną firmę, która być może pomoże z tymi nowymi boksami. Niestety nie jest to pewne ale warto by było wysłać tam oficjalne pismo Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 MyszkaMiki napisał(a):Jeśli jest potrzebna pomoc do mogę ogłosić na allegro. Nie zbankrutuje od tej złotówki czy dwóch Super!!! Dzięki!!! Pewnie,że pomoc się przyda :loveu: To może umówmy się,która z nas jakim psiakom robi ogłoszenia. Zaraz Ci napiszę jakie psy nie mają jeszcze ogłoszeń. Jeśli możesz to zrób ogłoszenia psom ze strony 40,OK? :) Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Fajnie byłoby gdyby psy były na np.kilku pierwszych stronach wątku. Można wtedy uaktualniać dane i wpisywać gdzie psy mają ogłoszenia. Nie powielałybyśmy się i wszystko byłoby jasne. Weroniu czy to jest mozliwe? Bart ma allegro,alegratkę i adopcje.org. Fen ma allegro,alegratkę i adopcje.org. Fred ma allegro,alegratkę i adopcje.org. Iga ma allegro,alegratkę i adopcje.org. Ciapek ma allegro,alegratkę i adopcje.org. Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Może do każdej aukcji warto dodać ten link ?? Wirtualny-Opiekun.pl - O naszym schronisku Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Nie umię układać chwytających za serce tekstów :oops: A takie przydałyby się do ogłoszeń. Jest tu jakiś specjalista od wyciskaczy łez? ;) Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zrobiłam aukcje wszystkim psiakom ze strony 40 Śliczna, jamnikowata sunia czeka na dom!!!!! (511689151) - Aukcje internetowe Allegro Duzy pies o nietypowej urodzie. czeka na dom!!! (511697903) - Aukcje internetowe Allegro Piękna czarna suczka. Czeka na dom!!!!! (511702650) - Aukcje internetowe Allegro Piękna suczka. Czeka na dom!!!!! (511705639) - Aukcje internetowe Allegro Śliczny psiak. Czeka na dom!!!!! (511708726) - Aukcje internetowe Allegro Młoda,mała suczka Czeka na dom!!!!! (511712319) - Aukcje internetowe Allegro Śliczna Młoda suczka Czeka na dom!!!!! (511715090) - Aukcje internetowe Allegro Wesoła Młoda suczka Czeka na dom!!!!! (511717864) nasza-klasa.pl - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Super :loveu: Jestem pod wrażeniem :loveu: Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Połowę tekstów hmm "pożyczyłam" od Ciebie :eviltong: Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 MyszkaMiki napisał(a):Połowę tekstów hmm "pożyczyłam" od Ciebie :eviltong: Ja też "pożyczam" hi hi... Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ważne, żeby był odzew bo ogląda chyba sporo. Dużo czasu nie minęło a już w niektórych jest ok 20 wyświetleń Quote
magda222 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 MyszkaMiki napisał(a):Ważne, żeby był odzew bo ogląda chyba sporo. Dużo czasu nie minęło a już w niektórych jest ok 20 wyświetleń Allegro to potęga. Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Magda jesteś sławna u nas :eviltong: 2008-12-17 NOWE BUDY DLA SCHRONISKA OD TAJEMNICZEJ MAGDY 222! Nasze wrzesińskie schronisko dla zwierząt w ostatnim czasie wzbogaciło się o 10 nowych bud dla 18 psów!! Za całą sprawą tego "gwiazdkowego" prezentu dla naszych milusińskich stoją osoby zalogowane na portalu "Dogomania", a przede wszystkim jedna, której nick brzmi MAGDA 222! [SIZE=3]Pani Magdaleno [SIZE=4]SERDECZNIE DZIĘKUJEMY w imieniu psiaków! :) http://www.straz.wrzesnia.pl/index.php?NR=83&ONE=166&OD=0 Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Portal Tygodnika: Wiadomości Wrzesińskie - Forum - Dyskusje i rozmowy - Dyskusje ogólne - Schronisko dla zwierząt - pomysł na pomoc może tu też warto zawalczyć... Quote
MyszkaMiki Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Może dzięki temu ruszy kogoś serce i też pomoże Quote
KasiaO Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Nonoon się porobiło.. Magda222 musisz przyjechać do Wrześni autografy porozdawać :eviltong::lol: Ładnie ze storny schornu, że podziękowali za te budy na łamach gazety ;) MyszkaMiki - widze, że działasz ostro w temacie ogłoszeń - super, dzieki:loveu: Magda222 - wczoraj dzwoniła do mnie pani w sprawie Freda... Ma dziś lub w poniedziałej jechać do schronu...Trzymamy kciuki cioteczki!! Quote
MyszkaMiki Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Bardzo dobrze się porobiło. Może ludzi coś ruszy, że jakiś obcy ludź, który w ogóle nie mieszka we Wrześni tak pomógł a oni co tu mieszkają mają to głęboko w d...!!!!!!!! Kasia w poniedziałek pojadę do schroniska więc uprzedź tego "miłego" pana gdyż prosił abyś go wcześniej powiadomiła, że się zjawię. I w związku z tą wizytą mam kilka pytań: - na co mam zwracać uwagę - czy można wejść do środka tych boksów - czy można tam pomóc i np jakąś szczotką usunąć z tych boksów wodę - czy mogę sama dokarmić psiaki tym co przyniosę. Z sklepach mięsnych często za ok 5zł można kupić kg resztek szynki. Chciałabym kupić chociaż z 2, 3 kg i każdemu po trochu dać Quote
KasiaO Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 MyszkaMiki napisał(a): Kasia w poniedziałek pojadę do schroniska więc uprzedź tego "miłego" pana gdyż prosił abyś go wcześniej powiadomiła, że się zjawię. I w związku z tą wizytą mam kilka pytań: - na co mam zwracać uwagę - czy można wejść do środka tych boksów - czy można tam pomóc i np jakąś szczotką usunąć z tych boksów wodę - czy mogę sama dokarmić psiaki tym co przyniosę. Z sklepach mięsnych często za ok 5zł można kupić kg resztek szynki. Chciałabym kupić chociaż z 2, 3 kg i każdemu po trochu dać Aga o której będziesz?? Zwróć uwagę na tego pieska co pisałam wcześniej tzn tegoz boksu po lewej stronie co nie chciał wyjść z budy. Na pozostałe Twoje pytanie musze odpowiedzieć NIE.... Może za jakiś czas jak pracownik lepiej Cię pozna niektóre z tych rzeczy będziesz mogła robić.... Aga rób zdjęcia, zobacz czy są jakieś nowe pieski ( wiem, że jeszcze się w nich nie łapiesz wieć zapytaj któregoś z chłopaków). Acha zobacz czy ta dziewczyna która do mnie wczoraj dzwoniła zabrała Freda ( jest po prawej stronie schronu, na samym końcu, obok boksu z metalowymi, pełnymi drzwiami). Jak mi się coś jeszcze przypomni to napisze ;) Quote
MyszkaMiki Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Tego co nie chciał wyjść z budy to kojarzę. Po lewej stronie, pierwszy boks?? Ten co wyszedł na chwile ale zaraz wszedł znowu?? Freda zaraz poszukam na fotce i przed wyjściem w poniedziałek jeszcze popatrzę na foto, żeby upewnić się czy to na pewno ten. W końcu się połapię w tych wszystkich biedakach. Aha jeszcze jedno pytanie. Odnośnie tej suni co ma jechać do Wrocławia. Co muszę zrobić aby ją odebrać?? Są zbierane pieniążki na paliwo i jak dobrze pójdzie to na święta będzie już tam W poniedziałek będę o 11.00 Quote
Recommended Posts