kamixx Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 magda222 napisał(a):Allegro: KIRA Szczeniak szuka domu!!! Czy ktoś ją zauważy??? (487576988) - Aukcje internetowe Allegro BERTA Piękna sunia w typie Landseera czeka na dom!!! (487645665) - Aukcje internetowe Allegro LENKA Owczarek niemiecki LENKA czeka w schronisku :(:(:( (487668378) - Aukcje internetowe Allegro BELA Owczarek niemiecki! BELA-tęskni za człowiekiem:( (487679486) - Aukcje internetowe Allegro FOKSIU Psiak w typie foksteriera tęskni w schronisku :( (487691481) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam mu allegro wyróżnione...trzymam mocno kciuki za staruszka... DINO DINO-czy będzie miał szczęście? (487707142) - Aukcje internetowe Allegro LARA Nieduża sunia LARA czeka w schronisku!!!POMOCY!!! (487713861) - Aukcje internetowe Allegro CIRI Sunia nietypowej urody tęskni i czeka w schronie! (487722727) - Aukcje internetowe Allegro no i KOCIAKI Małe kociaki w schronisku we Wrześni!!! (487729116) - Aukcje internetowe Allegro dajcie to na pierwszą stronę wątku Quote
magda222 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Każde allegro,które robię jest wznawiane po zakończeniu więc za jakiś czas linki mogą nie działać. Najlepiej napisać: allegro i wypisać wszystkie psiaki.Te poprzednie,którym nadawałyśmy numery też. Kasiu,a czy masz możliwość sprawdzania co jakiś czas czy psiaki znalazły dom?Chodzi mi o to żeby nie powtarzać ogłoszeń. No i oczywiście mieć radochę,że psiak grzeje dupkę w domu :loveu: Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!! GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA) każdy głos się liczy.. http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-glosujemy-na-przytulisko-p-wandy-w-przyborowku-105760/index237.html Forum o psach i kotach Quote
KasiaO Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 magda222 napisał(a):Kasiu,a czy masz możliwość sprawdzania co jakiś czas czy psiaki znalazły dom?Chodzi mi o to żeby nie powtarzać ogłoszeń. No i oczywiście mieć radochę,że psiak grzeje dupkę w domu :loveu: Jasne będe to sprawdzać.. i aktualizować co pobyt w schronie czyli tak +/- raz na 2 tygodnie... Quote
magda222 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Super!!! Dzięki!!! Narazie wycofałam ogłoszenie husky'ego i tego jasnego kudłacza,którego chyba Anetka wyciągnęła ze schronu. Quote
KasiaO Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Suchajcie - byłam dziś we Wrześni z Oris. Oris zabrała dwa szczeniaki bo wiadomo - w schornie łatwo o choróbstwa a takie maleństwa nie mają siły żeby się bronić .. Oris pojechała zaraz z nimi do weta no i tu zaczyna się problem bo... tylko za dziś rachunek wynosi 140 zł.... Pieski dostały antybiotyk coś na wzmocnienie ( Oris na pewno napisze później dokładnie co) i zostały odrobaczone Nie musze chyba mówić, że potrzebna jest kasa bo same nie damy rady... Oris oczywiście przedstawi paragony i faktury ( coby wszystko było jasne) Jeśli jakaś dobra dusza chciałaby wspomóc maluchy finansowo to proszę o przesłanie pieniązków na: Agnieszka Drzymała Dopiewiec ul. Polna 6 nr konta: 52 1140 2004 0000 3602 5274 2430 PROSIMY O POMOC..:-( Quote
KasiaO Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Magda222 - HUSKI ZNÓW W SCHRONIE....:-( Quote
oris Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tak szczeniory to suczki niestety maja mega biegunkę z krwią sa bardzo maleńkie. Dziewczyny po za tym sa wyziębione, ale nie ma się co dziwić na dworze sa już mrozy. U weta zostaly odrobaczone i wet podala im Zylkesis, Betamox, a na robale Drotal Junior Bardzo prosimy o pomoc finansowa bo to nie koniec w poniedziałek będzie powtórka lekow i rachunki L ja pomysle co mogę dac na bazarek jeżeli ktos jest chetny takowy zrobic. Quote
Betbet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ponieważ nasza Lara ma dom prawdopodobnie bede miala domek dla duzej suczki.chodzi o to zeby byla aktywna, ponieważ Pani ma jedną sunię(wysterylizowana), synia uwielbia biegac, a nie ma psa do towarzystwa... nie ma, bo Pani się ulitowała i wziela od nas slepego, gluchego staruszka...bała się, że nie wydoli przy 3 psach, ale teraz gdy staruszek opanował mieszkanie, nie trzeba go nosic na rekach po schodach(a wazy swoje) Pani marzy o drugiej suni. pokaze jej Kire i...Lene o ilke zapamietalam.sa sliczne Quote
aganela Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tak Betka...do przodu...do przodu i psy do domu! na kanapę!!!!!! na już!!:diabloti: Quote
oris Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Betbet konieczne sa sliczne a Kira to malodziutka sunia Quote
MonikaP Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Oris, czy wet nie sugerował podania surowicy? Wydaje mi się, że mogłaby im się przydać... oris napisał(a):Tak szczeniory to suczki niestety maja mega biegunkę z krwią sa bardzo maleńkie. Dziewczyny po za tym sa wyziębione, ale nie ma się co dziwić na dworze sa już mrozy. U weta zostaly odrobaczone i wet podala im Zylkesis, Betamox, a na robale Drotal Junior Bardzo prosimy o pomoc finansowa bo to nie koniec w poniedziałek będzie powtórka lekow i rachunki L ja pomysle co mogę dac na bazarek jeżeli ktos jest chetny takowy zrobic. Quote
oris Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 wlasnie nie, tez o tym pomyslalam, ale dopiero w domu Quote
MonikaP Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 oris napisał(a):wlasnie nie, tez o tym pomyslalam, ale dopiero w domu Pozostaje mieć tylko nadzieję, że ta krwawa biegunka to jedynie zarobaczenie albo złe odżywianie... Quote
oris Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 zrobila im ryż z lnem i daje ten "glut" po gotowaniu siemienia do picia Quote
KasiaO Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Pod opieką ciotki Oris na pewno z tego wyjdą ;) Mam nadzieje, że to tylko osłabienie + zła karma... Ale w razie co ( odpukać) wet jest w pobliżu więc żadnych złych myśli nie dopuszczam... Maleństwa juz tyle przeszły, że teraz MUSI byc tylko lepiej ;) Quote
KasiaO Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/za-kilkanascie-lat-milosci-wiernosci-schron-foksterier-prosi-o-dom-125636/#post11308643 zapraszam na wątek foksika z Wrześni... Quote
irysek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 hej ja w sprawie tej suni. w najblizszym czasie sie nie wybieram do przyborowka (szkola) ale jezdzi magdina tez z wroclawia. ostatnio byla. moze jeszcze sie tam pojawi... szkoda sunki biedulka. Quote
KasiaO Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 irysek napisał(a):hej ja w sprawie tej suni. w najblizszym czasie sie nie wybieram do przyborowka (szkola) ale jezdzi magdina tez z wroclawia. ostatnio byla. moze jeszcze sie tam pojawi... szkoda sunki biedulka. Oki, dzięki za info. Cóż w takim razie pewnie inna bida z Wrocka najdzie DT... Z jednej strony szkoda ale z drugiej - fajnie, że inny piesek dostanie szanse... Quote
magda222 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wrzesińskie biedy mają obserwatorów na allegro :multi: Czy ktoś dzwoni,pyta? Quote
KasiaO Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 magda222 napisał(a):Wrzesińskie biedy mają obserwatorów na allegro :multi: Czy ktoś dzwoni,pyta? Nikt narazie nie dzwoni... Magda podajesz w ogłoszeniach tylko mój numer tel?? Jeśli nie to proszę wykasuj numer schornu... Quote
ata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to ten sam piesek po kilku miesiacach pobytu w schronisku...... Quote
Recommended Posts