Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każde allegro,które robię jest wznawiane po zakończeniu więc za jakiś czas linki mogą nie działać.
Najlepiej napisać: allegro i wypisać wszystkie psiaki.Te poprzednie,którym nadawałyśmy numery też.
Kasiu,a czy masz możliwość sprawdzania co jakiś czas czy psiaki znalazły dom?Chodzi mi o to żeby nie powtarzać ogłoszeń.
No i oczywiście mieć radochę,że psiak grzeje dupkę w domu :loveu:

Posted

magda222 napisał(a):
Kasiu,a czy masz możliwość sprawdzania co jakiś czas czy psiaki znalazły dom?Chodzi mi o to żeby nie powtarzać ogłoszeń.
No i oczywiście mieć radochę,że psiak grzeje dupkę w domu :loveu:

Jasne będe to sprawdzać.. i aktualizować co pobyt w schronie czyli tak +/- raz na 2 tygodnie...

Posted

Suchajcie - byłam dziś we Wrześni z Oris. Oris zabrała dwa szczeniaki bo wiadomo - w schornie łatwo o choróbstwa a takie maleństwa nie mają siły żeby się bronić .. Oris pojechała zaraz z nimi do weta no i tu zaczyna się problem bo... tylko za dziś rachunek wynosi 140 zł.... Pieski dostały antybiotyk coś na wzmocnienie ( Oris na pewno napisze później dokładnie co) i zostały odrobaczone
Nie musze chyba mówić, że potrzebna jest kasa bo same nie damy rady...
Oris oczywiście przedstawi paragony i faktury ( coby wszystko było jasne)
Jeśli jakaś dobra dusza chciałaby wspomóc maluchy finansowo to proszę o przesłanie pieniązków na:
Agnieszka Drzymała
Dopiewiec ul. Polna 6
nr konta: 52 1140 2004 0000 3602 5274 2430

PROSIMY O POMOC..:-(

Posted

Tak szczeniory to suczki niestety maja mega biegunkę z krwią sa bardzo maleńkie. Dziewczyny po za tym sa wyziębione, ale nie ma się co dziwić na dworze sa już mrozy.
U weta zostaly odrobaczone i wet podala im Zylkesis, Betamox, a na robale Drotal Junior
Bardzo prosimy o pomoc finansowa bo to nie koniec w poniedziałek będzie powtórka lekow i rachunki L ja pomysle co mogę dac na bazarek jeżeli ktos jest chetny takowy zrobic.

Posted

ponieważ nasza Lara ma dom prawdopodobnie bede miala domek dla duzej suczki.chodzi o to zeby byla aktywna, ponieważ Pani ma jedną sunię(wysterylizowana), synia uwielbia biegac, a nie ma psa do towarzystwa...
nie ma, bo Pani się ulitowała i wziela od nas slepego, gluchego staruszka...bała się, że nie wydoli przy 3 psach, ale teraz gdy staruszek opanował mieszkanie, nie trzeba go nosic na rekach po schodach(a wazy swoje) Pani marzy o drugiej suni. pokaze jej Kire i...Lene o ilke zapamietalam.sa sliczne

Posted

Oris, czy wet nie sugerował podania surowicy? Wydaje mi się, że mogłaby im się przydać...

oris napisał(a):
Tak szczeniory to suczki niestety maja mega biegunkę z krwią sa bardzo maleńkie. Dziewczyny po za tym sa wyziębione, ale nie ma się co dziwić na dworze sa już mrozy.
U weta zostaly odrobaczone i wet podala im Zylkesis, Betamox, a na robale Drotal Junior
Bardzo prosimy o pomoc finansowa bo to nie koniec w poniedziałek będzie powtórka lekow i rachunki L ja pomysle co mogę dac na bazarek jeżeli ktos jest chetny takowy zrobic.

Posted

oris napisał(a):
wlasnie nie, tez o tym pomyslalam, ale dopiero w domu

Pozostaje mieć tylko nadzieję, że ta krwawa biegunka to jedynie zarobaczenie albo złe odżywianie...

Posted

Pod opieką ciotki Oris na pewno z tego wyjdą ;) Mam nadzieje, że to tylko osłabienie + zła karma... Ale w razie co ( odpukać) wet jest w pobliżu więc żadnych złych myśli nie dopuszczam... Maleństwa juz tyle przeszły, że teraz MUSI byc tylko lepiej ;)

Posted

hej ja w sprawie tej suni. w najblizszym czasie sie nie wybieram do przyborowka (szkola) ale jezdzi magdina tez z wroclawia. ostatnio byla. moze jeszcze sie tam pojawi...

szkoda sunki biedulka.

Posted

irysek napisał(a):
hej ja w sprawie tej suni. w najblizszym czasie sie nie wybieram do przyborowka (szkola) ale jezdzi magdina tez z wroclawia. ostatnio byla. moze jeszcze sie tam pojawi...

szkoda sunki biedulka.

Oki, dzięki za info. Cóż w takim razie pewnie inna bida z Wrocka najdzie DT... Z jednej strony szkoda ale z drugiej - fajnie, że inny piesek dostanie szanse...

Posted

magda222 napisał(a):
Wrzesińskie biedy mają obserwatorów na allegro :multi:
Czy ktoś dzwoni,pyta?

Nikt narazie nie dzwoni...
Magda podajesz w ogłoszeniach tylko mój numer tel?? Jeśli nie to proszę wykasuj numer schornu...