Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobermanowi wystawialm allegro (o nim cos wiem), jest tez na stronie ND, wyslany rowniez do Niemiec, nazwalysmy go ALAN.
Aneta dopisz cos o pozostalych psiakach

Posted

A ten czarny po prostu przekręcił łepek czy coś mu się stało??

Ja niestety ostatnio cały czas w łóżku leżę ale jak tylko dojdę do siebie do się tam wybiorę.

Kiedy ktoś się tam wybiera? Może bym się przyłączyła. Zawsze będą na mnie łaskawszym okiem na mnie patrzeć jeśli przyjdę z kimś znanym im. Niestety na razie nie mają do mnie zaufania więc muszę zrobić wszystko aby je nabrali :eviltong:

Posted

Magda - bylam w schronisku ......ciagle przewijaja sie jakies owczarkowate psiaki......to Kaska robila jej zdjecia a ona jest obecnie na wyjezdzie....
......sprobuje sie dowiedziec......

Posted

[quote name='magda222']Czy możecie sprawdzić czy Bela jest jeszcze w schronisku?
Chodzi mi o tą sunię:
Owczarek niemiecki! BELA-tęskni za człowiekiem:( (527068581) - Aukcje internetowe Allegro
Ludzie pytają mnie o nią.

Ta suni ana pewno była jeszcze w schornie tydzien temu. Postaram się w następnym tygodniu podjechać do Wrześni to sprawdze czy ktoś przez ten tydzień jej nie zaadoptował chociaż wątpie...:roll:

Aneta ta sunia jest po lewej stronie schroniska, w drugim rzedzie ( w tym co była krzywałapka - w boksie obok) - to jakbyś była tam przede mną..;)

Posted

Schronisko do likwidacji, będzie nowe!
Schronisko dla zwierząt przy ul. Sikorskiego we Wrześni zostanie zlikwidowane i przeniesione w inne miejsce. Nowy przytułek powstanie prawdopodobnie poza miastem. Mają znaleźć się w nim tylko i wyłącznie pojedyncze kojce dla psów. W psim hotelu będą mogły zamieszkać tylko bezpańskie psy złapane na terenie gminy Września.

To wstępne plany co do przyszłości schroniska. Ostateczne decyzje mają zapaść do końca czerwca.

Artykuł opublikowano: 01/15/2009, 23:06

Posted

ata napisał(a):
to smutny terierkowaty chlopaczek, zgadza sie zarowno z sukami jak innymi psami
wiecej informacji moge przekazac po powrocie ze schroniska:roll:

Ok dzieki,czekam na info.