Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Weronia napisał(a):
Kacha, wątek się przyda tej biednej suczynce, wiesz której..

Wera nie wiem czy się przyda...zobacz nikt nie interesuje się tymi psami... u Poli też cicho...:shake::shake::-(

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Interesują mnie.I to bardzo.Codziennie myslę o tych biednych psiakach.
Pomogę w miarę możliwości.Tylko przepraszam,że tak zawalam z tymi ogłoszeniami ale nie mam na nic czasu ostatnio :oops:
Obiecuję,że się poprawię :oops:

Posted

magda222 napisał(a):
Interesują mnie.I to bardzo.Codziennie myslę o tych biednych psiakach.
Pomogę w miarę możliwości.Tylko przepraszam,że tak zawalam z tymi ogłoszeniami ale nie mam na nic czasu ostatnio :oops:
Obiecuję,że się poprawię :oops:

Dzięki Magda:loveu::loveu: Nie martw się, super że ogłaszasz te biedy :loveu:A z tym czasem to już tak niestety jest.....

Posted

... jakby były rasowce to kolejki by się ustawiały, a po wspaniałe kundelki - to co?
albo
jak było telewizyjne nagranie, że opiekun bije "CZarnego" to pól Polski chciało go zaadoptować
więc czemu Ci chętni nie biorą psów ze schronu - przecież one też są po koszmarnych przeżyciach ;(

Posted

kasimaga napisał(a):
... jakby były rasowce to kolejki by się ustawiały, a po wspaniałe kundelki - to co?
albo
jak było telewizyjne nagranie, że opiekun bije "CZarnego" to pól Polski chciało go zaadoptować
więc czemu Ci chętni nie biorą psów ze schronu - przecież one też są po koszmarnych przeżyciach ;(

No właśnie... Ludzie chcą brać tylko te psy o których jest głosno w mediach...po co? może żeby się dowartościować....żeby sąsiedzi wiedzieli...echhh
Ale kundelki z Wrześni i tak są NAAJJJJJJJJJJJJJJJJ Piękniejsze:loveu::loveu:

Posted

magda222 napisał(a):
Przydałyby się nowe zdjęcia.Przy ogłoszeniach to bardzo ważne.
Czy ktoś mógłby je zrobić?

Postaram się w weekend pojechać i porobić foty.

Posted

magda222 napisał(a):
KasiuO możesz przesłać dalsze psiaki.Chciałabym,żeby każdy miał minimum 3 ogłoszenia w internecie.Trochę to potrwa,ale może uda mi się kogoś wciągnąć do pomocy.

Wieczorkiem coś podeśle ;)

Posted

Magda sorki ale nie dałam rady pojechać w weekend do schronu, postaram się w tygodniu wlecieć bo następny weekend święto więc znów doopa...
No i foty też podeśli Ci już te aktualne...
Jeszcze raz przepraszam, że tak dałam ciała...:oops:

Posted

Podbijam sliczne pieski wrzesinskie.Niektore z nich wyjechaly ze schroniska ,ale niektore golaski powinny natychmiast przed zima znalezc cieply kacik.Jest mama owczarek niem. z 8 malymi szczeniakami.!!
szczeniaki potrzebuja pomocy w postaci pokarmu dla szczeniakow.
Za slome w budach psiaki bylyby szczesliwsze w te zimne dnie i noce:-(

Posted

magda222 napisał(a):
Odnowiłam allegro psiakom.
KasiuO,pamiętasz o mnie? ;)

Pamiętam..pamiętam... Ale jakoś nie mogę dotrzeć do schronu...
nie chce już nic obiecywać... ale jak tylko będę miała foty zaraz wkleje tu i prześle Tobie.

Posted

Byłam dziś w schornie, mam kilka zdjęć ale raczej kiepskiej jakości, strasznie trudno jest zrobić foty z za krat...:-(

bardzo zestresowany piesek, siedzi tak cały czas i się trzęsie...:-(

haszczak, strasznie płacze w boksie, jego "pan" podobno przyszedł do schronu i potwierdził,że to jego pies ale zabrać go nie chciał...:-(:-(

dwa rerierkowate psy, sierść w okropnym stanie..:-(:-(