Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co się stało z zakrwawionym onkiem, którego zdjęcia były na początku wątku? Czy ktoś coś wie?
[quote name='"Weronia"']

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/2002/09cv9.jpg[/IMG]

Pies w ciemności, z potworną, nieleczoną na pysku raną
[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/2821/10sq7.jpg[/IMG]
[/quote]

Posted

[quote name='magda222']
Myslicie,że mogę pisać w ogłoszeniach,że psy są w schronisku we Wrześni i podawać namiary na nie?Nie napiszę nic o warunkach tam panujących.Chodzi o to żeby zasygnalizować ludziom,że takie schronisko w tym miescie istnieje.

Kasiu,o niektórych psiakach nic nie napisałaś.Nie wiem co pisać w ogłoszeniach.Podaj chociaż płeć,wiek,cokolwiek o czym uda Ci się dowiedzieć.

Ile psów jest w tej chwili w schronisku?Ile jest tam boksów?[/quote]

Mozesz napisac, że są we Wrześni, pewnie. Możesz też dodać, że w razie problemu z pojechaniem po psa, możliwa jest pomoc w transporcie np.
A psów jest .. ze 120 moze..

Posted

[quote name='Lemoniada']Co się stało z zakrwawionym onkiem, którego zdjęcia były na początku wątku? Czy ktoś coś wie?[/quote]

widziałam go później, rana była zagojona.

Posted

[quote name='magda222']Kasiu a miałaś chociaż jeden telefon w sprawie jakiegokolwiek psiaka?[/quote]

Niestety ŻADNEGO...:-(

Możesz podać nawt numer do schornu, rozmawiałam z pracownikiem i uprzedziłam go, że umieszcze numer schronu w ogłoszeniach - zgodził się :p

Posted

[quote name='xxxx52']Posze zagladajcie do schroniska gdyz szczeniaki i kotki nie maja szansy zima przezyc:placz::placz::placz:[/quote]

Zaglądamy, zaglądamy... i pomagamy jak możemy...

Posted

[quote name='magda222']

Ile psów jest w tej chwili w schronisku?Ile jest tam boksów?[/quote]

W tej chwili około 140 .....i niestety rośnie...:-(:-( a miejsca jest na 70...

Posted

Magda222 do mnie jeszcze nikt nie dzwonił w sprawie jakiegokolwiek pieska z Wrześni.... nie wiem co się dzieje z tymi ludzmi....:shake: kompletna znieczulica panuje....:shake::-(:-(

Posted

[quote name='xxxx52']teg pieska terrierkowatego na pierwszym zdjeciu juz nie ma w schronisku,ale ten bialasek?

tego pieska nie ma?????

on już ledwo chodził przecież:(

Posted

xxxx52 napisał(a):
Ten piesek jest uratowany:lol:,musial wyjsc z tego schroniska ,gdyz byl bardzo lekliwy,nie chodzil tylko siedzial skulony,nie przezylby zimy!

Kiedy ten piesek został zabrany, bo ja jak byłam tydzień temu to jeszcze go widziałam...