Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 650
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KasiaO, Magda222, wspaniale jestescie ze wziélyscie sié za oglaszanie tych biedactw. Jesli potrzeba pieniédzy na np. wyróznione allegro czy alegratké, zaplacé, tyle choc mogé pomóc.

Czego jeszcze Wam potrzeba, kogos do ogloszen, np. pisania tekstów, czy wystawiania ogloszen?

Posted

emilia2280 napisał(a):
KasiaO, Magda222, wspaniale jestescie ze wziélyscie sié za oglaszanie tych biedactw. Jesli potrzeba pieniédzy na np. wyróznione allegro czy alegratké, zaplacé, tyle choc mogé pomóc.

Czego jeszcze Wam potrzeba, kogos do ogloszen, np. pisania tekstów, czy wystawiania ogloszen?

Każda para rąk do ogłaszania jest cenna na wagę złota.
Możemy się umówić,że ja np.robię allegro i gumtree a Ty np.alegratkę i adopcje.org...A Kasia nadzoruje wszystko na miejscu.
Jest odzew na ogłoszenia a to najważniejsze.
Podajemy adres schroniska ale nr telefonu do Kasi.
Psiakom Kasia nadaje imiona(rezygnujemy z numeracji).

Posted

Lemoniada napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy Berta i Lara są podejrzanie grube/ wzdęte? Może to robaki, albo... ?

Lara raczej nie jest szczenna - to jeszcze psie dziecko, ale co do Berty to nie wiem ...

Posted

irysek napisał(a):
jesli macie zamiar wyciagav ta bialo czarna sunke (charciczke?) do dt to moge zrobic na nia drobny bazarek ma prosbe rudej_paskudy.

Irysek dzięki, ale na razie nie mamy dla niej DT...:-(

Posted

no to moze na potrzeby ogolne psiakow. np na witaminki jakies takie w niby smaczkach badz cos innego. jesli w ogole ktos cos kupi :)

a jakies bassety sa w tym schronie?

Posted

magda222 napisał(a):
Każda para rąk do ogłaszania jest cenna na wagę złota.
Możemy się umówić,że ja np.robię allegro i gumtree a Ty np.alegratkę i adopcje.org...A Kasia nadzoruje wszystko na miejscu.
Jest odzew na ogłoszenia a to najważniejsze.
Podajemy adres schroniska ale nr telefonu do Kasi.
Psiakom Kasia nadaje imiona(rezygnujemy z numeracji).

Kochana, ja ciotka nie od ogloszen niestety. Pytam bo mogé spytac kogos kto umie i moze sié tym zajác, ja mogé tylko dac kasé na ogloszenia wyróznione.

Posted

irysek napisał(a):
no to moze na potrzeby ogolne psiakow. np na witaminki jakies takie w niby smaczkach badz cos innego. jesli w ogole ktos cos kupi :)

a jakies bassety sa w tym schronie?

Na potrzeby ogólne piesków to jak najbardziej :) Przydałaby się kasa np. na jakieś jedzonko dla szczeniaków i witaminy...

Co do bassetów - jest tylko ta sunia pokazna przez Magda222. Ona Budową bardzo przypomina baseta, jedynie pysk nie ten...;) Ale bardzo potrzebuje pomocy..ma depresje..nie wychodzi z budy.... :-(
Jej wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-dt-poddala-sie-totalna-depresja-sliczna-sunia-budowy-baseta-122664/