Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no no Ciotka jestem pod wrażeniem :crazyeye: zawsze podziwiałam ludzi którzy z takim zaangażowaniem dążą do spełnienia swoich celów. No i oczywiście zastanawiam się ile trwa Twoja doba, bo jak tak patrzę, praca, studia, pies no i życie prywatne to mam wrażenie że co najmniej dwa razy dłużej niż przeciętego człowieka :eviltong:

Posted

Doba za krótka, znów śpię po 2 godz. Może kiedyś jakiś prezydent wymyśli, że doba trwa 48 godz :P wtedy się będę wyrabiać i znajde czas na sen :)

Również witamy z rana :)

Posted

A będzie będzie tylko będe musiała powysyłac wszystkie fotki Betowena jakie mam u siebie ;) Galeria juz jest są całe 3 zdjęcia :) tak więc zapraszam w imieniu Betowena i jego Pana:)

Posted

Obie galerie rozwiną sie trochę, niebawem, gdyż teraz nie ma czasu futer focić, ale jak tylko znajdzie sie chwila wolnego, którą juz powoli planujemy, to pojawią się foteczki :)

Posted

No tego psiaka to ja od małego znam. Praktycznie to ja zadzwoniłem do hodowcy i ja namówiłem mojego skarba na pieska. To było najłatwiejsze. Pamiętam jak pojechaliśmy po niego zastaliśmy stado małych lisków i właśnie z tego stadka pochodzi Shadow. Były małe problemy z rodzicami mojego skarba ale jakoś to przeszło i mamy dwa genialne psiaki. Nie zamienił bym je na nic innego. To są nasze dzieci :) Które tozrabiają za 10 :)

Posted

Namawiac mnie nie trzeba było :P Zawsze marzył mi sie duży pies, a jak zobaczylam u Ciebie Betowenka to stwierdziłam, że juz więcej czekac nie będę i chcę juz teraz.
Nie nazwalabym hodowcą ludzi od których mamy dołka, ale jedno trzeba przyznać, bardzo duzo serca w swoje psiaki wkładają. Sami maja chyba 5 :) Jeżeli chodzi o maluchy, któr mięli to z każdym obecnym właścicielem kontakt mają. Ja jakis czas temu bylam na herbatce to widzialam po koleji zdjęcia rodzenstwa Dolka z różnych etapów życia. Wszystkie są w dobrych rękach.

Jestem bardzo wdzięczna, że zadzwoniłeś i pojechałeś ze mną. Kiedyś marzyło mi się by pierwsze dzieci jakie bede mieć to chlopcy- bliźniacy i sie spełniło. W sumie początkowo nie sądziłam, że będą się tak bardzo różniły od siebie i będa miały tak bujne owłosienie ;)

Posted

Nasze psiaki naprawdę różnią od siebie ale tak jak w rodzeństwie są lepsze i gorsze chwile :) Uzupełniają sie we wszystkim, są różni a zarazem tacy sami, tak jak ja i moj skarb :0

Posted

miło się czyta Wasze posty :lol: fajnie że Was się dobrze wiedzie i jesteście tacy szczęśliwi, no i oczywiście bardzo odbija się to na psiakach. Ze zdjęć (bo osobiście nie znam) widać jakie to radosne zwierzaki i oby tak dalej ;)