Katarama Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Jak co bedzie? bedzie tak jak chcemy :) o marzenia i plany nalezy walczyc i je realizowac ;) Quote
Wola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no no Ciotka jestem pod wrażeniem :crazyeye: zawsze podziwiałam ludzi którzy z takim zaangażowaniem dążą do spełnienia swoich celów. No i oczywiście zastanawiam się ile trwa Twoja doba, bo jak tak patrzę, praca, studia, pies no i życie prywatne to mam wrażenie że co najmniej dwa razy dłużej niż przeciętego człowieka :eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Trzeba być zdolnym i sobie radzić:) Witamy z rana Quote
Katarama Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Doba za krótka, znów śpię po 2 godz. Może kiedyś jakiś prezydent wymyśli, że doba trwa 48 godz :P wtedy się będę wyrabiać i znajde czas na sen :) Również witamy z rana :) Quote
M&T Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no no, nieźle ciotka! :) Zgadzam się z tym, że o marzenia trzeba walczyć :) i mam nadzieję, że twoje o policji też się spełni :) Quote
Barthez Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Wspomniany w tym wątku Betowen za chwile bedzie miał swoją galerie. Quote
Wola Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 będzie nowa galeria do oglądania :multi::multi::multi: jak mozna spać 2 godziny??!! dla mnie najlepsze jest 7 godz ;) Quote
Katarama Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 A będzie będzie tylko będe musiała powysyłac wszystkie fotki Betowena jakie mam u siebie ;) Galeria juz jest są całe 3 zdjęcia :) tak więc zapraszam w imieniu Betowena i jego Pana:) Quote
Kasia&Rika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dla mnie 6 jest najlepsze:cool1: wtedy czuje się najbardziej wyspana. nowa galeria:multi: a gdzie link?:cool3: znalazłam sama:evil_lol: Quote
Wola Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Betowen to pies chłopaka/znajomego Kataramy ;) wejdź sobie do jego galerii i sama zobacz ;) Quote
Katarama Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Obie galerie rozwiną sie trochę, niebawem, gdyż teraz nie ma czasu futer focić, ale jak tylko znajdzie sie chwila wolnego, którą juz powoli planujemy, to pojawią się foteczki :) Quote
groszek83 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 To pozostało nam wykazać sie cierpliwością;) Quote
Katarama Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Powiem wam w tajemnicy, ale tak by nikt nie słyszał, że jak namówicie Pana od Betowena to może jakoś szybciutko się uda :P :) ale cii :P:razz:8):siara: Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 No tego psiaka to ja od małego znam. Praktycznie to ja zadzwoniłem do hodowcy i ja namówiłem mojego skarba na pieska. To było najłatwiejsze. Pamiętam jak pojechaliśmy po niego zastaliśmy stado małych lisków i właśnie z tego stadka pochodzi Shadow. Były małe problemy z rodzicami mojego skarba ale jakoś to przeszło i mamy dwa genialne psiaki. Nie zamienił bym je na nic innego. To są nasze dzieci :) Które tozrabiają za 10 :) Quote
Katarama Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Namawiac mnie nie trzeba było :P Zawsze marzył mi sie duży pies, a jak zobaczylam u Ciebie Betowenka to stwierdziłam, że juz więcej czekac nie będę i chcę juz teraz. Nie nazwalabym hodowcą ludzi od których mamy dołka, ale jedno trzeba przyznać, bardzo duzo serca w swoje psiaki wkładają. Sami maja chyba 5 :) Jeżeli chodzi o maluchy, któr mięli to z każdym obecnym właścicielem kontakt mają. Ja jakis czas temu bylam na herbatce to widzialam po koleji zdjęcia rodzenstwa Dolka z różnych etapów życia. Wszystkie są w dobrych rękach. Jestem bardzo wdzięczna, że zadzwoniłeś i pojechałeś ze mną. Kiedyś marzyło mi się by pierwsze dzieci jakie bede mieć to chlopcy- bliźniacy i sie spełniło. W sumie początkowo nie sądziłam, że będą się tak bardzo różniły od siebie i będa miały tak bujne owłosienie ;) Quote
Barthez Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Nasze psiaki naprawdę różnią od siebie ale tak jak w rodzeństwie są lepsze i gorsze chwile :) Uzupełniają sie we wszystkim, są różni a zarazem tacy sami, tak jak ja i moj skarb :0 Quote
Kasia&Rika Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ale faktycznie różne rodzeństwo:eviltong: I my namawiamy bardzo mocno:D Quote
Wola Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 miło się czyta Wasze posty :lol: fajnie że Was się dobrze wiedzie i jesteście tacy szczęśliwi, no i oczywiście bardzo odbija się to na psiakach. Ze zdjęć (bo osobiście nie znam) widać jakie to radosne zwierzaki i oby tak dalej ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 No to czekamy na foty Bethowena i Shadowa :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts