Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dam dam na pewno dam. Niestety chyba dopiero około poniedziałku. Zaczęłam nową pracę, jeszcze musze badania porobic - wymóg książeczka sanepidowska;/ U nas tak kijowa pogoda, ciągle pada, więc wole nie ryzykować z foceniem futra na dworzu, co by nie przemókł. Zamówiłam nieśmiertelniki da futer i dla nas, bo my wcale nie jesteśmy gorsi mimo iż nie mamy ciała pokrytego taką ilością kłaków :)
W sumie odczówam niedosyt i planuje jeszcze jakieś pieniążki na futro wydać, ale póki co brak pomysłu co mu sie może przydać. No i jeszcze chwila i zaczniemy kolekcjonować miski. Ostatnio złapałam się na tym, że jak tylko wchodze do psiowego sklepu to pierwsze co oglądam miski :P Dołek ma juz chyba z 5 ;)
Zafascynowanie ringiem wciąż trwa, ciekawe kiedy się znudzi :)

Posted

Katarama napisał(a):
Dam dam na pewno dam. Niestety chyba dopiero około poniedziałku. Zaczęłam nową pracę, jeszcze musze badania porobic - wymóg książeczka sanepidowska;/ U nas tak kijowa pogoda, ciągle pada, więc wole nie ryzykować z foceniem futra na dworzu, co by nie przemókł. Zamówiłam nieśmiertelniki da futer i dla nas, bo my wcale nie jesteśmy gorsi mimo iż nie mamy ciała pokrytego taką ilością kłaków :)
W sumie odczówam niedosyt i planuje jeszcze jakieś pieniążki na futro wydać, ale póki co brak pomysłu co mu sie może przydać. No i jeszcze chwila i zaczniemy kolekcjonować miski. Ostatnio złapałam się na tym, że jak tylko wchodze do psiowego sklepu to pierwsze co oglądam miski :P Dołek ma juz chyba z 5 ;)
Zafascynowanie ringiem wciąż trwa, ciekawe kiedy się znudzi :)

ciekawe, ciekawe:D ja kolekcjonuje zabawki i obroże:D

U nas pierwszy raz dzisiaj spadł śnieg:crazyeye:

Posted

No obroży mamy tez kilka,ale to ze względu na to, że piesio rósł. Myślę, że w takie rzeczy będziemy inwestować, jak juz będę mogła sobie pozwolic na spacery bez kolczatki. Za to mamy piłeczki w ilości kilku szt :) Szczerze wolalabym (mimo iż lubie zime tylko przez okno, ewentualnie jak mam wolną chwile i 15 warstw ubrań na sobie :P) aby u nas była zima i śnieg niz taka chlapa:/ ciągle tylko deszcz i deszcz. Nawet się nie chce na spacer iść :(

Posted

taak. dokładnie to samo :) Wydałam juz chyba 3 razy tyle na adresówki i wszystkie się psuły, a takie metalowe z grawerem są droższe i mało tekstu sie na nich mieści. Teraz zastanawiam się co na tych nieśmiertelnikach wybić i w jakiej kolejności by wszystko działało :)

Posted

W ramach dzisiejszego dzień dobry kilka fotek :)

Mój psiak nie musi już dźwigać zbędnego futra :) Dziś wyczesaliśmy tyle

Bo gwiazdy budzą flesze ;)

Jak na gwiazdę przystało trzeba się uśmiechać

Futro postanowiło sprawdzić co tak ładnie na szafce pachnie

Posted

Właśnie na wiosnę dużo wyszesujemy a jesteśmy przez zima ;)
Czeszemy się szczotką podobną bardzo do tej (niestety nie mogę identycznej znaleźć)

Obróżka jest wersją domową, na spacery mamy inne ;) Kłaczki chętnie oddam ;) Możecie sobie robić i poduszki i włosowe ludki ;)

Posted

Od jakiegos czasu oglądałam warunki w jakich trzymane są gryzonie w sklepach zoologicznych. Jeden bardzo mi się spodobał, bo futerka zawsze mają czysto w terrarium, nie ma w nich tłoku, oddzielone są płciami, zawsze mają dostęp do jedzenia i świeżej wody no i trochę zabawek. W sumie wyglądają na szczęśliwe :) Jako, że moje poszukiwania szczurków doprowadziły mnie do tego sklepu i wyobraziłam sobie, że ktos bierze te śliczne mordki dla węży to przeszły mnie ciarki i postanowiłam przygarnąc 2 chłopców-płeć zdecydowana w 100%. Jednak zanim dotarłam do szczurków w oczy rzuciło mi się coś (nie znałam jeszcze płci). Normalnie się zakochałam. Czarne futrko i genialne spojrzenie. Zadzwoniłam do TZta i po godzinie wrócił ze mną t to samo miejsce po futerko :) Okazało się, że to samiczka. Byłam nią tak zauroczona, że płeć nie była już najważniejsza. Dostała imię Fiona ;)
Baardzo dziękuję TZtowi za przyjazd po i pomoc w wymyśleniu imienia :*

Prawie jak gryzoń: z poidełka pić juz potrafii :)