Kasia&Rika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :mdleje: ale Shadow nakombinował... Fajnie wiedzieć że zabawka mu się podoba:cool3: Quote
Bullila.nl Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1013.jpg?t=1226510182 ale bym wytarmosila ta morde zke:loveu::loveu::loveu: Doberek:multi: Quote
Katarama Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dam dam na pewno dam. Niestety chyba dopiero około poniedziałku. Zaczęłam nową pracę, jeszcze musze badania porobic - wymóg książeczka sanepidowska;/ U nas tak kijowa pogoda, ciągle pada, więc wole nie ryzykować z foceniem futra na dworzu, co by nie przemókł. Zamówiłam nieśmiertelniki da futer i dla nas, bo my wcale nie jesteśmy gorsi mimo iż nie mamy ciała pokrytego taką ilością kłaków :) W sumie odczówam niedosyt i planuje jeszcze jakieś pieniążki na futro wydać, ale póki co brak pomysłu co mu sie może przydać. No i jeszcze chwila i zaczniemy kolekcjonować miski. Ostatnio złapałam się na tym, że jak tylko wchodze do psiowego sklepu to pierwsze co oglądam miski :P Dołek ma juz chyba z 5 ;) Zafascynowanie ringiem wciąż trwa, ciekawe kiedy się znudzi :) Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Katarama napisał(a):Dam dam na pewno dam. Niestety chyba dopiero około poniedziałku. Zaczęłam nową pracę, jeszcze musze badania porobic - wymóg książeczka sanepidowska;/ U nas tak kijowa pogoda, ciągle pada, więc wole nie ryzykować z foceniem futra na dworzu, co by nie przemókł. Zamówiłam nieśmiertelniki da futer i dla nas, bo my wcale nie jesteśmy gorsi mimo iż nie mamy ciała pokrytego taką ilością kłaków :) W sumie odczówam niedosyt i planuje jeszcze jakieś pieniążki na futro wydać, ale póki co brak pomysłu co mu sie może przydać. No i jeszcze chwila i zaczniemy kolekcjonować miski. Ostatnio złapałam się na tym, że jak tylko wchodze do psiowego sklepu to pierwsze co oglądam miski :P Dołek ma juz chyba z 5 ;) Zafascynowanie ringiem wciąż trwa, ciekawe kiedy się znudzi :) ciekawe, ciekawe:D ja kolekcjonuje zabawki i obroże:D U nas pierwszy raz dzisiaj spadł śnieg:crazyeye: Quote
Katarama Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 No obroży mamy tez kilka,ale to ze względu na to, że piesio rósł. Myślę, że w takie rzeczy będziemy inwestować, jak juz będę mogła sobie pozwolic na spacery bez kolczatki. Za to mamy piłeczki w ilości kilku szt :) Szczerze wolalabym (mimo iż lubie zime tylko przez okno, ewentualnie jak mam wolną chwile i 15 warstw ubrań na sobie :P) aby u nas była zima i śnieg niz taka chlapa:/ ciągle tylko deszcz i deszcz. Nawet się nie chce na spacer iść :( Quote
dog193 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Katarama napisał(a): Zamówiłam nieśmiertelniki da futer Co zamowilas?? :hmmmm::roll: Quote
AngelsDream Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To samo, co nasz Baaj i Celar mają przypięte do obroży ;) Quote
Katarama Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 taak. dokładnie to samo :) Wydałam juz chyba 3 razy tyle na adresówki i wszystkie się psuły, a takie metalowe z grawerem są droższe i mało tekstu sie na nich mieści. Teraz zastanawiam się co na tych nieśmiertelnikach wybić i w jakiej kolejności by wszystko działało :) Quote
Katarama Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 W ramach dzisiejszego dzień dobry kilka fotek :) Mój psiak nie musi już dźwigać zbędnego futra :) Dziś wyczesaliśmy tyle Bo gwiazdy budzą flesze ;) Jak na gwiazdę przystało trzeba się uśmiechać Futro postanowiło sprawdzić co tak ładnie na szafce pachnie Quote
Bullila.nl Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1161.jpg?t=1227158864 morde[zka slodka:loveu: ale futra wy[zesalas:crazyeye: w sam raz na poduszke:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1161.jpg?t=1227158864 ale ma słodki pyś :lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ale się ślicznie uśmiecha!!:loveu: Ładnie mu w obróżce:) czym go tak wyczesałaś? zwykłą szczotką? niesamowite:D Quote
olekg89 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 To to jeszcze nic ja na wiosne z Czarka wyczesuje pełną reklamówke z biedronki :diabloti:a i tak dalej się sypie:cool3: Quote
Katarama Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Właśnie na wiosnę dużo wyszesujemy a jesteśmy przez zima ;) Czeszemy się szczotką podobną bardzo do tej (niestety nie mogę identycznej znaleźć) Obróżka jest wersją domową, na spacery mamy inne ;) Kłaczki chętnie oddam ;) Możecie sobie robić i poduszki i włosowe ludki ;) Quote
M&T Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1137.jpg?t=1227158873 :-o:-o:-o o kurde! Nieźle! xD http://i405.photobucket.com/albums/pp133/Kaaamilkaaa/DSCF1161.jpg?t=1227158864 gwiazdorski uśmiech :loveu: Quote
Sweet Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 bardzo fotogenicznego masz psa:p ale mu włosów wyczesałas:-o sprzedawaj na peruki włosy:evil_lol::eviltong: Quote
Katarama Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kilka dni temu Nasze spacerowe ścieżki wyklądały tak Dziś wyglądają tak :D Quote
Katarama Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Od jakiegos czasu oglądałam warunki w jakich trzymane są gryzonie w sklepach zoologicznych. Jeden bardzo mi się spodobał, bo futerka zawsze mają czysto w terrarium, nie ma w nich tłoku, oddzielone są płciami, zawsze mają dostęp do jedzenia i świeżej wody no i trochę zabawek. W sumie wyglądają na szczęśliwe :) Jako, że moje poszukiwania szczurków doprowadziły mnie do tego sklepu i wyobraziłam sobie, że ktos bierze te śliczne mordki dla węży to przeszły mnie ciarki i postanowiłam przygarnąc 2 chłopców-płeć zdecydowana w 100%. Jednak zanim dotarłam do szczurków w oczy rzuciło mi się coś (nie znałam jeszcze płci). Normalnie się zakochałam. Czarne futrko i genialne spojrzenie. Zadzwoniłam do TZta i po godzinie wrócił ze mną t to samo miejsce po futerko :) Okazało się, że to samiczka. Byłam nią tak zauroczona, że płeć nie była już najważniejsza. Dostała imię Fiona ;) Baardzo dziękuję TZtowi za przyjazd po i pomoc w wymyśleniu imienia :* Prawie jak gryzoń: z poidełka pić juz potrafii :) Quote
Recommended Posts