Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

141 cegiełek wykupionych na allegro.

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z psiakami i w końcu zaczną normalnie żyć.

Gdyby ukazał się reportaż w Uwadze było by świetnie, może ludzie otworzą oczy.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MickeyM']141 cegiełek wykupionych na allegro.

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z psiakami i w końcu zaczną normalnie żyć.

Gdyby ukazał się reportaż w Uwadze było by świetnie, może ludzie otworzą oczy.[/quote]

No jestem w szoku, właśnie napisałam na bratnich wątkach. Trzeba będzie replay pewnie zrobić. Bo kasa jeszcze długo będzie potrzebna.

Posted

[quote name='danka1234']Ale w formie bazarku czy na allegro?[/quote]

[quote name='teapot']Jeśli bazarek -zgłaszam się.
Natomiast allegro trzeba dokładnie przeliczyć, bo koszt jest spory niestety.[/quote]

Dziewczyny, nie znam zasad bazarku. Jeśli możecie się skontaktować ze mną na gg to będę wdzięczna. Chodzi o to, aby jedna osoba zajęła się akcją sprzedaży przedmiotów dziewczyn z forum decupage.

Czekam na kontakt w tej sprawie - mam nadzieję, ze im chęci nie opadną:razz:

Posted

Nie czekajmy zatem dlużej z odpowiedzią bo faktycznie dziewczyny stracą ochote do pomocy.Skoro sa chetni aby podarować rzeczy na sprzedaz to bierzmy zamiast zastanawiać się co z tym zrobic.Osobiscie uważam że skoro z allegrem jest tyle zachodu i opłat to najlepiej zrobić bazarek,tymbardziej że nawed nie wiemy jakie rzeczy beda do sprzedaży,wiec najpierw je weżmy ,potem pomyslimy.
Teabot wyrazila chęć poprowadzenia bazarku ,ja tez moge go poprowadzic lub któres z tych rzeczy wystawic na allegro ale musimy dodjac juz decycje zeby nie zniechecić dziewczyn które czekaja na odpowiedż.
Mam tylko cicha nadzieję ze nie stanę na ławie oskarżonych za to ze pozwolilam sobie udzielic głosu w tej sprawie.

Posted

[quote name='danka1234']Nie czekajmy zatem dlużej z odpowiedzią bo faktycznie dziewczyny stracą ochote do pomocy.Skoro sa chetni aby podarować rzeczy na sprzedaz to bierzmy zamiast zastanawiać się co z tym zrobic.Osobiscie uważam że skoro z allegrem jest tyle zachodu i opłat to najlepiej zrobić bazarek,tymbardziej że nawed nie wiemy jakie rzeczy beda do sprzedaży,wiec najpierw je weżmy ,potem pomyslimy.
Teabot wyrazila chęć poprowadzenia bazarku ,ja tez moge go poprowadzic lub któres z tych rzeczy wystawic na allegro ale musimy dodjac juz decycje zeby nie zniechecić dziewczyn które czekaja na odpowiedż.
Mam tylko cicha nadzieję ze nie stanę na ławie oskarżonych za to ze pozwolilam sobie udzielic głosu w tej sprawie.[/quote]

Wyjęłaś mi to z ust! :lol:

ps. W razie co we dwie się na tej ławie chyba zmieścimy, a i raźniej będzie!

Posted

Jezeli ta kobieta jest psychicznie chora ,nie bedzie oskarzona.
jezeli uznaja ja za normalna wyrok bedzie mowil ,ze to"mala szkodliwosc czynu"
moze dostanie jakas kare pieniezna,a poniewaz nie ma grosza ,to bedzie wszastko po staremu.
najwatniejsze w obecnej sytuacji znalezc psom DT,DS,a ta kobieta powinna dostac zakaz posiadania psow czy kotow u siebie w domu ,i powinna iles tam godzin przepracowac na rzecz zwierzat w schronisku.Wiezienie to nie dobra kara ,to wczasy,ale 8 godzin pracowac pod nadzorem w schronisku to dobra sprawa.

Posted

[quote name='teapot']Wyjęłaś mi to z ust! :lol:

ps. W razie co we dwie się na tej ławie chyba zmieścimy, a i raźniej będzie![/quote]
Oj napewno.
Teabot to dogrywamy ta sprawę czy czekamy dalej na czyjąś decyzje?
Ja myślę ze szkoda czasu na czekanie,trzeba wchodzić na gg,i dogrywac.Ty to robisz czy ja?

Posted

Grzegorz ma wybudowac u mnie kojce dla psiakow wiec moge dac DT maksymelnie 30pieskom :)mieszkam na uboczu tzn praktycznie w lesie:)wiec p[siaki beda mialy swietne warunki:)obecnie mam 4pieski w tm 2ze schroniska w jedrzejewie wiec wiem jakie maja potrzeby psy po przejsciach i czego mozna sie po nich spodziewac:(:(:(jak tylko plan budowy ruszy dam znac!!!!!!pieski beda bezpieczne a my wszyscy bedziemy mogli spokojnie szuklac im idealnych domow na jakie zasługuja

Posted

[quote name='martaipieski']Grzegorz ma wybudowac u mnie kojce dla psiakow wiec moge dac DT maksymelnie 30pieskom :)mieszkam na uboczu tzn praktycznie w lesie:)wiec p[siaki beda mialy swietne warunki:)obecnie mam 4pieski w tm 2ze schroniska w jedrzejewie wiec wiem jakie maja potrzeby psy po przejsciach i czego mozna sie po nich spodziewac:(:(:(jak tylko plan budowy ruszy dam znac!!!!!!pieski beda bezpieczne a my wszyscy bedziemy mogli spokojnie szuklac im idealnych domow na jakie sasluguja[/quote]

To dopiero dobra nowina,ale ta inwestycja= dodatkowe koszta,wiec tym bardziej musimy wykorzystac każdą okazje do pozyskania jakichkolwiek funduszy.
To tak gdyby ktoś chciał zarzucić że zajmujemy się blachymi sprawami,uważam że pieniądze sa w tej chwili równie wazne jak domki,każdy wie w jakim stanie sa psiaki i ile trzeba na leczenie.

Posted

Słuchajcie, biorąc pod uwagę stan, w jakim są psy, chyba lepiej byłoby szukać im domów tymczasowych, w których będą resocjalizowane (nie mówiąc o doprowadzeniu do normalnej formy fizycznej). Wyobraźcie sobie jakim szokiem dla psa, który od lat nie widział świata zewnętrznego, musiałoby być wsadzenie go do kojca na dworze...Może lepiej pieniądze, które przeznaczonoby na takie kojce, wydać na sfinansowanie opieki w dt, ew. na płatne domy tymczasowe.

Posted

[quote name='MonikaP'](...)Może lepiej pieniądze, które przeznaczonoby na takie kojce, wydać na sfinansowanie opieki w dt, ew. na płatne domy tymczasowe.[/quote]
Względnie, to co proponujesz potraktować jako jedną z opcji (czyli przyblokować część wpłat na taką okoliczność). Niech się tylko pojawi rzeczowa propozycja DT.

Posted

[quote name='Rybka_39']Mam DT w Katowicach.
Czy Margo dogadałaby się z kotami i 2 suczką?
DT jest dla suczki lub wykastrowanego psa.[/quote]

juz się dogadałysmy telefonicznie:)
dziekuję!

Posted

[quote name='Diuna B.']cegiełki się już skończyły,myślę,że jakby było 1000 cegiełek to też
by poszły:lol:[/quote]
Ano właśnie :lol: ale ja się nie załapałam :razz: i to wszystko przez to że wczoraj nie mogłam zalogować się na dogo...
A będą kolejne?? :cool3: