Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='demi']spoko spoko. jutro o 10.00 jesteśmy umówieni na zmianę opatrunku;)
już zapakowałam aparat, bo ostatnio zapomniałam:oops:

wiec jutro zdjecia bedą napewno:loveu:

to ja już poczekam :p

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się cieszę, cały czas zaglądałam do małej!!!:multi: Demi rozluźni Ci się trochę z czasem??? Pamiętasz o mojej sprawie???

Posted

pamiętam, pamietam;) ale dasz mi troszke czasu...? :roll:W nastepnym tygodniu byśmy sie umówiły co? Dzis i jutro łapie koty- jeden jest tragicznie chory-tzn tragicznie wygląda, napewno domowy, ale przerażony całą sytuacja- kupa roboty i interw za oleśnicą. Chciałabym w tym tyg sie z tym uwinąć, bo męczy mnie ten ciągły natłok zadań...

no to jutro popołudniu zdjątka wrzucę:loveu: MAxiolca mojego kochanego:loveu:

Posted

no to są jaja jak berety. mam troszke zdjęć, ale cholercia zachcmecili mi usb:lol: wiec dopiero wieczorkiem je wstawie... o wile sie wyrobię, bo musze dziś złapać kota z rozwaloną żuchwą... wczoraj na niego polowałam prawie 6h, ale dzis musi sie udać.
bądzcie proszę cierpliwi!:roll:

Posted

to teraz serce moze się radować:loveu:

Maxia po zdjeciu opatrunków

Maksia już po zmianie opatrunku:)

Maxiolec ze swoim właścicielem:)

Posted

niedługo pokaże wam rachunki za sunie. bo pieniążki pozbierałam, a nic nie mówie o kosztach. narazie rachunki do toz zaniosłam, bo 80% przynajmniej trzeba z tamtąd wziać- mam nadzieje, ze sie uzbierało, bo dawno tam nie byłam, a papiery czekają:shake:

ale można sie cieszyc, że biedulka uratowana:loveu:

Posted

ale wiecie co, teraz własnie sobie uzmysłowiłam, że sunia miała takie szczęście, że sie opisać nie da:loveu:
tylko jedna osoba w jej sprawie sie zgłosiła i taki wspaniały dom:loveu:

Posted

[quote name='demi']ale wiecie co, teraz własnie sobie uzmysłowiłam, że sunia miała takie szczęście, że sie opisać nie da:loveu:

:loveu:tak było im pisane :loveu:

Posted

demi napisał(a):
(...... )

widocznie się "betsyja" ;) urodziła w "czepku" :evil_lol:. A poza tym trudno się nie "zaćwiergolić" w takim pięknym pysiu

Posted

a jak:multi:
niedługo mają mi przesłać kilka fotek z domku, to je wstawie. no i w czwartek znów zmiana opatrunku, wiec jak mnie skleroza nie ogarnie to bedą zdjecia:loveu:

Posted

powiem wam, że dzisiaj ratowałam oskalpowanego kota przez cały dzień... i sie z Maxią w lecznicy nie widziałam:oops:

ale za to i na szczęście- bo ja bym chyba została oskalpowana:lol:- jej właściciel wysłał mi zdj z domku:razz: wiec dajcie mi pół godzinki i je wrzuce;)

Posted

kurcze przepraszam was bardzo, ale nie moge ich wypakować... bo sie jakaś dziwna ikonka zrobiła z kopertką. czekajcie, zaraz znajomego wypytam;)