Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='demi']spoko spoko. jutro o 10.00 jesteśmy umówieni na zmianę opatrunku;) już zapakowałam aparat, bo ostatnio zapomniałam:oops: wiec jutro zdjecia bedą napewno:loveu: to ja już poczekam :p Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Tak się cieszę, cały czas zaglądałam do małej!!!:multi: Demi rozluźni Ci się trochę z czasem??? Pamiętasz o mojej sprawie??? Quote
demi Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 pamiętam, pamietam;) ale dasz mi troszke czasu...? :roll:W nastepnym tygodniu byśmy sie umówiły co? Dzis i jutro łapie koty- jeden jest tragicznie chory-tzn tragicznie wygląda, napewno domowy, ale przerażony całą sytuacja- kupa roboty i interw za oleśnicą. Chciałabym w tym tyg sie z tym uwinąć, bo męczy mnie ten ciągły natłok zadań... no to jutro popołudniu zdjątka wrzucę:loveu: MAxiolca mojego kochanego:loveu: Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jasne że dam tego czasu-trochę:cool3: Tylko nie pamiętam co potrzebujesz...tyle mam tego na głowie... Quote
demi Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 no to są jaja jak berety. mam troszke zdjęć, ale cholercia zachcmecili mi usb:lol: wiec dopiero wieczorkiem je wstawie... o wile sie wyrobię, bo musze dziś złapać kota z rozwaloną żuchwą... wczoraj na niego polowałam prawie 6h, ale dzis musi sie udać. bądzcie proszę cierpliwi!:roll: Quote
demi Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 to teraz serce moze się radować:loveu: Maxia po zdjeciu opatrunków Maksia już po zmianie opatrunku:) Maxiolec ze swoim właścicielem:) Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :loveu::loveu::loveu:.......no i siem;) raduję :loveu::multi: Quote
wilczyca Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 i radujemy się barrrdzo :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:teraz szybciutki powrót do zdrówka i wszystko cacy :multi: Quote
demi Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 niedługo pokaże wam rachunki za sunie. bo pieniążki pozbierałam, a nic nie mówie o kosztach. narazie rachunki do toz zaniosłam, bo 80% przynajmniej trzeba z tamtąd wziać- mam nadzieje, ze sie uzbierało, bo dawno tam nie byłam, a papiery czekają:shake: ale można sie cieszyc, że biedulka uratowana:loveu: Quote
agusiazet Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 I to, że Maksiulka uratowana jest najważniejsze!!! I ma swój dom i swoich ludzi!!! Quote
demi Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 ale wiecie co, teraz własnie sobie uzmysłowiłam, że sunia miała takie szczęście, że sie opisać nie da:loveu: tylko jedna osoba w jej sprawie sie zgłosiła i taki wspaniały dom:loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='demi']ale wiecie co, teraz własnie sobie uzmysłowiłam, że sunia miała takie szczęście, że sie opisać nie da:loveu: tylko jedna osoba w jej sprawie sie zgłosiła i taki wspaniały dom:loveu: :loveu:tak było im pisane :loveu: Quote
wilczyca Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 demi napisał(a): (...... ) tylko jedna osoba w jej sprawie sie zgłosiła i taki wspaniały dom:loveu: widocznie się "betsyja" ;) urodziła w "czepku" :evil_lol:. A poza tym trudno się nie "zaćwiergolić" w takim pięknym pysiu Quote
Pusiakowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Rana wyglada coraz lepiej :multi: . :loveu: Quote
demi Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 a jak:multi: niedługo mają mi przesłać kilka fotek z domku, to je wstawie. no i w czwartek znów zmiana opatrunku, wiec jak mnie skleroza nie ogarnie to bedą zdjecia:loveu: Quote
demi Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 ecci napisał(a):zdjęcia:mad: normalnie nie nasyceni :evil_lol: Quote
wilczyca Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 demi napisał(a):normalnie nie nasyceni :evil_lol: a co .... żałujesz nam zdjęć :lmaa: sama chciała byś oglądać oj nie ładnie, nie ładnie :mad: Quote
demi Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 powiem wam, że dzisiaj ratowałam oskalpowanego kota przez cały dzień... i sie z Maxią w lecznicy nie widziałam:oops: ale za to i na szczęście- bo ja bym chyba została oskalpowana:lol:- jej właściciel wysłał mi zdj z domku:razz: wiec dajcie mi pół godzinki i je wrzuce;) Quote
wilczyca Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 demi napisał(a): ( ....... )właściciel wysłał mi zdj z domku:razz: wiec dajcie mi pół godzinki i je wrzuce;) ok. czekamy, czekamy :sadCyber: Quote
demi Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 kurcze przepraszam was bardzo, ale nie moge ich wypakować... bo sie jakaś dziwna ikonka zrobiła z kopertką. czekajcie, zaraz znajomego wypytam;) Quote
Recommended Posts