Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na zdjeciach w tle jest kolejny piesio... sparalizowany:placz: oczywiscie siedzi u mnie... niedługo mu wątek założę, taka biedulka, że się w głowie nie mieści:-(

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze a gdyby dawać cos na odbudowanie .... mój syn kilka lat temu miał złamane 2 kości podudzia ...był w gipsie 4 miesiące ....też sie kości nie chciały zrosnąć ....po 3 tygodniach wogóle nie było nic co dawało by nadzieję żekości się zrosną .... potem usztywnienie , gips na nowo i dieta i jakieś tablety

Posted

Maxia wcina cały czas osteovit, no i ma bardzo bogatą dietę, wiec oby było lepiej. Po szczeniakach dopiero 3 tygodnie, wiec musi być lepiej:roll:

Posted

tak, tak, jasne, wiemy! I jej wł też. Dlatego chodzą tylko na smyczy. Po za tym po ciąży jest bardzo chudzińka, muszą ją podtuczyć:cool3:

Posted

tak, tak wiemy;) Maxia wcina kurze łapcie, chrząstki z indyka i w ogóle...:cool3:

ja się tak nie odżywam jak jest żywiona Maxinka:roll::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

i co u sunki slychac? u kogo teraz jest? ten wydety brzuszek okazal sie byc ciaza a nie robakami? katastrofa! co z malymi sie stalo? jak sie teraz miewa sunka?

Posted

teraz to ona się miewa jak królewna:loveu:

jest u swoich właścicieli- zakochani w niej po uszy!
Teraz już nawet z charakterku zrobiła sie jak prawdziwy owczarek- tj panikarz i wariat w jednym:loveu: bo wcześniej była jak ta załamana panikara.

Juz chodzi bez gipsu, chodzi ... :lol: biega jak psychol:loveu: mimo, ze łapa trzyma się tylko na gwoździu, bo kosci jak narazie nie chcą sie zrastać. Za dwa tygodnie około kontrola, zobaczymy co zdjecie nam powie;)