Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonka, co w sprawie Morwiaczka słychać? ;) Mamy deklaracje na 20 zł miesięcznie póki co, a ja obiecują z mojej strony leki na dobry początek ;)

Posted

czy te 20 zł starczy na leki?? bo z tego co wcześniej czytałam chyba 40 potrzeba :shake:

z tego co mi wiadomo 18 maja Morwik ma jechać do domu.

mało czasu zostało żeby dozbierać te deklaracje...

Posted

mamamuminka napisał(a):
Morwisiu,jeszcze tylko 4 dni.....a potem ciepła kanapa i gorące serce twojej nowej Pani :multi:.
Deklaruję 10 zł.miesięcznie (poproszę nr. konta).

dziękujemy :loveu:

5 zł - Redpit
5 zł - Jusstyna85
5 zł - Bjuta
5 zł - Mysia_
10 zł - mamamuminka

to już razem 30 zł miesięcznie:multi:

Dzisiaj poprosze naszą Panią wet o recepty, żeby kupić Morwiaczkowi zapasik leków ;)

czemu nikt nie mówi, że zjadłam w tytule jedną literkę :oops::evil_lol: zamiast pieniążki napisałam piniążki, już zmieniam :eviltong:

Posted

enarenal i furosemid taniocha :cool3: gorzej będzie z vetmedinem...
Pani vet przepisała tak, żeby bardziej się opłacało, tak więc mi wyszło:
- furosemid 3,74 zł - tabletek 30 po 40 mg, Morwiak dostaje połówkę, czyli tego wystarczy mu na 60 dni :razz:
- enarenal 10,60 zł - tabletek 30 po 20 mg, Morwiak dostaje ćwiartkę, czyli tego wystarczy na 120 dni :evil_lol:
to jest ode mnie prezent na dobry początek w nowym domku :cool3: A z deklaracji jakie mamy uzbierane poki co myślę, że starczy na vetmedin na pierwszy miesiąc.. Będzie dobrze ciotki :cool3:

Posted

tak naprawdę to domek znalazłam dla Rejmusia (to była moja miłość) jednak jak ta Pani z Poznania postanowiła go zabrać, pokazałam Uli Morwika. Co prawda była juz zakochana w Rejmusiu, ale to jest taka dobra dusza, że powiedziała jak ta Pani z Poznania weźmie Rejma to my weźniemy Morwika, żeby dwa pieski znalazły domek. Jej całym światem są zwierzęta i śpiew ;) czasem tylko za dużo bierze sobie na głowe jeśli chodzi o finanse i nie chciałabym żeby musiała liczyć grosze na jedzenie dla siebie bo wiem że zwierzakom napewno niczego nie braknie. Dlatego poprosiłam o te deklaracje na leki, żeby choć troszke ją odciążyć finansowo. Napewno wieści z domku będą na bieżąco ;)

Posted

tak więc skupiłam się na Rejmusiu a skorzystał Morwi :)

żeby tylko Rejmo pojechał do domu, bo jakby się Pani rozmyśliła to chybaby i mnie i Uli pękło serce...