Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Morwi to mały starszy piesek. W schronisku jest bez żadnych szans na adopcję :-( Ma chore serce, przepukline na boku i do tego wszystkiego załapał kaszeł kenelowy! :shake: On zupelnie nie nadaje się do schroniska :placz:
Jest ułozonym psiakiem, kiedy była szkoła był z dziećmi na spacerku, szdł ładnie na smyczy, jst łagodny wobec ludzi, ale nie przepada za wszystkimi psiakami. W schroniskowym szpitaliku jest z innym
staruszkiem, psiaki zgadzają się, ale trzeba pilnowac ich przy jedzeniu, ponieważ Morwi czasem odgania kolegę, który jest mniejszy i starszy. Psiak nie może do końca zycia siedziec w szpitaliku, ale przecież nie może tez trafic na pawilon :placz: Kto mu pomoże?

Kontakt:
[email protected]
tel. 692 581 343
gg:4913896

Ogłoszony na:
Strona przedmiotu - Aukcje internetowe Allegro
Wyszukiwanie (pozostałe)
Wyszukiwanie (pinczer)
[url=http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=25688]Kupi

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest ten co jest w ostatnim boksie w szpitaliku nie? to chyba z nim i jego kolegą szłyśmy kiedyś z Asią i Klaudią na spacer i się tak zastanawiałam co on na tym boku ma... to jest baaardzo kochaniutki psiaczek i bardzo potrzebuje domu :(

Posted

[quote name='sara_rokitnica']to jest ten co jest w ostatnim boksie w szpitaliku nie? to chyba z nim i jego kolegą szłyśmy kiedyś z Asią i Klaudią na spacer i się tak zastanawiałam co on na tym boku ma... to jest baaardzo kochaniutki psiaczek i bardzo potrzebuje domu :(

tak, to dokładnie ten psiak ;) Temu drugiemu - Diszo też założyłam wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111050&highlight=Diszo

[quote name='jusstyna85']A jak wygląda teraz jego leczenie?

furosemid + eneral + Diprophilina

Posted

jusstyna85 napisał(a):
A dostaje te leki?

Będzie miał operacje na tą przepukline?

Dostaje te leki. Operacja chyba nie wchodzi w grę u starszego psa chorego na serce.... Myślę, jedna, ze tak przepuklina mu nie przeszkadza :roll: