jusstyna85 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Może uśmiechnie się szczęście do takiego grzecznego psiaka... Quote
jusstyna85 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Mysia_ napisał(a):oby.... :roll: ssprawdziłaś tą reakcje na koty? Quote
Mysia_ Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jusstyna85 napisał(a):ssprawdziłaś tą reakcje na koty? dzisiaj niestety nie dałam rady :-(:oops: Quote
jusstyna85 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Domek czeka...teraz wszystko w rękach Morwisia... Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 jusstyna85 napisał(a):Domek czeka...teraz wszystko w rękach Morwisia... Jaki domek...Justynko napisz wiecej,plissss Quote
Mysia_ Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 jak już pisałam Justynie, test na koty zdany na piatkę z plusem :cool3: Quote
jusstyna85 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Redpit już wie...napisał, że legowisko czeka:multi::multi: Renatko- 15 letni Antyczek miał jechać do Redpita,zmiłował się nad staruszkiem,została przeprowadzona wizyta i okazało się, że Antyczek znalazł domek.Pomyślałam o Morwisiu,on taki biedny i bez szans na adopcje.Redpit zgodził się od razu.To będzie DT z opcją, że jeśli nie znajdzie sie super dom,to nie będzie problemu z zostaniem... Redpit czytał wątek,jest na bieżąco... Jak bardzo dziękujemy mu....? :) Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jusstyna85 napisał(a):Redpit już wie...napisał, że legowisko czeka:multi::multi: Renatko- 15 letni Antyczek miał jechać do Redpita,zmiłował się nad staruszkiem,została przeprowadzona wizyta i okazało się, że Antyczek znalazł domek.Pomyślałam o Morwisiu,on taki biedny i bez szans na adopcje.Redpit zgodził się od razu.To będzie DT z opcją, że jeśli nie znajdzie sie super dom,to nie będzie problemu z zostaniem... Redpit czytał wątek,jest na bieżąco... Jak bardzo dziękujemy mu....? :) [SIZE="4"]BARDZO,BARDZO,BARDZO:sweetCyb::Rose::Rose::Rose: Quote
Redpit Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 :shake:Nie ma za co :oops: to kropla w morzu - ale jak to piszą - wszystkim się nie da pomóc, ale jednemu zmieni się życie... żeby tak jakieś ranczo mieć :roll::evil_lol:.... Dziękuję za kfiatki ;) a teraz to muszę trzymać kciuki za Haśka, co na DT u mnie jest i ma mieć operację 9 :-( - no i za :painting: Morwisia :thumbs: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 no to ja w takim razie zmieniam tytuł, że potrzebny transport ;) Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Redpit napisał(a)::shake:Nie ma za co :oops: to kropla w morzu - ale jak to piszą - wszystkim się nie da pomóc, ale jednemu zmieni się życie... żeby tak jakieś ranczo mieć :roll::evil_lol:.... Dziękuję za kfiatki ;) a teraz to muszę trzymać kciuki za Haśka, co na DT u mnie jest i ma mieć operację 9 :-( - no i za :painting: Morwisia :thumbs: Nie ma za co?:crazyeye: Uratowałeś mu życie kochany(a):loveu: Quote
Mysia_ Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 teraz tylko transport... na drugi koniec Polski, ale damy radę ;) Quote
Mysia_ Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 jeden z dogomaniaków może w tym tygodniu będzie robił taką trasę, zobaczymy ;) Quote
Mysia_ Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 a co tu taka cisza? :roll: czy domek nadal aktualny? Quote
Redpit Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :roll: skoro się powiedzialo A ... - Mysia czeka - teraz za dużo czasu nie ma na net, bo troszkę zajęcia z tymcz-hasiem (http://www.dogomania.pl/forum/f28/trojmiasto-dt-do-14-marca-husky-nie-wychodzi-z-budy-siusia-w-niej-depresja-132396/index1.html) - w sobotę opuszcza DT i jedzie do Niemiec :-( Quote
Mysia_ Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 OK. czyli teraz tylko kwestia transportu, rozumię? Quote
Mysia_ Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 ostatnio nawet nie mam czasu pomyśleć i pokombinować z tym transportem :oops: Quote
Bjuta Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kto jedzie ze Śląska nad morze i chciałby wziąć coś miękkiego do przytulania? :multi: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 kawał dorgi... ale może jednak? :roll: Ostatnio coś strasznie i mi czasu bakuje, cięzko to wszystko ogarnąć, tak to moze udało by mi się jakiś transport wymyśleć, chociaż łączony? Prosze rozglądajcie się też na transportowym, jakbym ja coś omineła :oops: Quote
Recommended Posts