Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Redpit już wie...napisał, że legowisko czeka:multi::multi:

Renatko- 15 letni Antyczek miał jechać do Redpita,zmiłował się nad staruszkiem,została przeprowadzona wizyta i okazało się, że Antyczek znalazł domek.Pomyślałam o Morwisiu,on taki biedny i bez szans na adopcje.Redpit zgodził się od razu.To będzie DT z opcją, że jeśli nie znajdzie sie super dom,to nie będzie problemu z zostaniem...

Redpit czytał wątek,jest na bieżąco...

Jak bardzo dziękujemy mu....? :)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Redpit już wie...napisał, że legowisko czeka:multi::multi:

Renatko- 15 letni Antyczek miał jechać do Redpita,zmiłował się nad staruszkiem,została przeprowadzona wizyta i okazało się, że Antyczek znalazł domek.Pomyślałam o Morwisiu,on taki biedny i bez szans na adopcje.Redpit zgodził się od razu.To będzie DT z opcją, że jeśli nie znajdzie sie super dom,to nie będzie problemu z zostaniem...

Redpit czytał wątek,jest na bieżąco...

Jak bardzo dziękujemy mu....? :)

[SIZE="4"]BARDZO,BARDZO,BARDZO:sweetCyb::Rose::Rose::Rose:

Posted

:shake:Nie ma za co :oops: to kropla w morzu - ale jak to piszą - wszystkim się nie da pomóc, ale jednemu zmieni się życie... żeby tak jakieś ranczo mieć :roll::evil_lol:....
Dziękuję za kfiatki ;)
a teraz to muszę trzymać kciuki za Haśka, co na DT u mnie jest i ma mieć operację 9 :-( - no i za :painting: Morwisia :thumbs:

Posted

Redpit napisał(a):
:shake:Nie ma za co :oops: to kropla w morzu - ale jak to piszą - wszystkim się nie da pomóc, ale jednemu zmieni się życie... żeby tak jakieś ranczo mieć :roll::evil_lol:....
Dziękuję za kfiatki ;)
a teraz to muszę trzymać kciuki za Haśka, co na DT u mnie jest i ma mieć operację 9 :-( - no i za :painting: Morwisia :thumbs:

Nie ma za co?:crazyeye:
Uratowałeś mu życie kochany(a):loveu:

• 2 weeks later...
Posted

kawał dorgi... ale może jednak? :roll: Ostatnio coś strasznie i mi czasu bakuje, cięzko to wszystko ogarnąć, tak to moze udało by mi się jakiś transport wymyśleć, chociaż łączony? Prosze rozglądajcie się też na transportowym, jakbym ja coś omineła :oops: