Lionees Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem:crazyeye::-( I pomyśleć,że mógłby już dawno u mnie dupkę grzać tak jak Myszka(Elia). Ale ona była biedniejsza:-( Quote
Mysia_ Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Renata5 napisał(a):Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem:crazyeye::-( I pomyśleć,że mógłby już dawno u mnie dupkę grzać tak jak Myszka(Elia). Ale ona była biedniejsza:-( o tak, okazuje się, że Elia była w dużo większej potrzebie... te oczka mówią same za siebie :-( Redpit, co z Tobą? dalej chcecie Morwisia? Szukacie transportu? Ja ostatnio mam strasznie duzo na swojej głowie :-(:-(:-( Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mysia_ napisał(a):o tak, okazuje się, że Elia była w dużo większej potrzebie... te oczka mówią same za siebie :-( Redpit, co z Tobą? dalej chcecie Morwisia? Szukacie transportu? Ja ostatnio mam strasznie duzo na swojej głowie :-(:-(:-( Co z Morwisiem,dalej w schronie,bo nie widzę zmiany tytułu na "już w domku":shake: Quote
Mysia_ Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 szukamy transportu... Redpit chyba pytał paru osób na dogo :roll: Jeden z dogomaniaków robi ta trasę raz na jakis czas... Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Mysia_ napisał(a):szukamy transportu... Redpit chyba pytał paru osób na dogo :roll: Jeden z dogomaniaków robi ta trasę raz na jakis czas... Fakt,trzeba przejechać całą Polskę:shake: Kurcze ale szkoda psiny,bo gdyby nie ten nieszczęsny transport,to Morwis juz dawno mógłby być w domku:-( Quote
Mysia_ Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Renata5 napisał(a):Fakt,trzeba przejechać całą Polskę:shake: Kurcze ale szkoda psiny,bo gdyby nie ten nieszczęsny transport,to Morwis juz dawno mógłby być w domku:-( a to jednak kawał drogi :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 tak mi go zal.....kurcze co zrobic z tym transportem...:-( Quote
Mysia_ Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 gdyby to było bliżej to napewno bez problemu dało by coś zorganizowac.... Quote
Asia_Klero Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 kurcze no mozna by bylo go nawet gdzies podrzucic byle by go ktos zabral z tamtad do domku... Quote
Bjuta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Staruszek ma szansę na dom! Bardzo, bardzo prosimy o pomoc w transporcie. Śląsk - Wybrzeże. (Zabrze - Trójmiasto). :multi: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 kochani... Morwiak ostatnio coś nam marnieje :shake: a ja coraz bardziej sie obawiam, że ta droga jest zbyt daleko dla niego :shake: Quote
Asia_Klero Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 w schronisku nie wyglada za dobrze:-(mysle ze musial by jechac NA JUŻ....:shake: Quote
Mysia_ Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 nie wiem czy ta tasa nie jest dla niego za daleka na jeden raz :roll::shake: Quote
Bjuta Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Na początku czerwca będę jechać do Sopotu... Ale to dopiero za miesiąc. Quote
Mysia_ Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Bjutko to dla niego za daleka droga :-( ostatnio jego kondycja znacznie się pogorszyła :-( Quote
jusstyna85 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Mysia_ napisał(a):Bjutko to dla niego za daleka droga :-( ostatnio jego kondycja znacznie się pogorszyła :-( czy to oznacza rezygnację? Quote
Mysia_ Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 jusstyna85 napisał(a):czy to oznacza rezygnację? na dzień dzisiejszy nie wyorażam sobie Morwiak w tak dalekiej drodze :-( Quote
Asia_Klero Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 trzeba jak najszybciej znalezc mu Dt blisko!On,Rejmo i Puko to wedlug mnie psiaki priorytety z zabrza.Im powinno sie na juz szukac tymczasow....skoro znajduja sie ludzie pomagajacy troche mniej potrzebujacym psiakom jak to sie dzieje ze nie znajduja się dla tych bardzo potrzebujacych?:shake: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Asiu, masz rację to psiaki potrzebujące pomocy na już.... ale drugi koniec Polski to niestety za daleko dla tego dziadziusia :-( Przepraszam wszystkich za zamieszanie, ale ja nie mogę wziąć odpowiedzialności za wysłanie go w tak daleką podróż.. Radziłam się kilku osób, które znają Morwika, widziały go ostatnio i wszystkie są tego samego zdania :roll: Quote
Asia_Klero Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 no dokladnie:shake:trzewba znalezc dla tych psiakow cos na juz a dla morwika na juz i to blisko:placz:a tu cicho...straszne..on zmarnial okropnie:shake: Quote
Mysia_ Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 ale się porobiło :-(:-( Hallo, czy ktoś widzi Morwisia? Quote
jusstyna85 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Wiecie co, tak się nie robi...zwodziłyście tylko dom,który naprawde był zaangażowany,skoro widziałyście co z psem się dzieje,to mogłyście chociaż napisać i poinformować go,może inny biedny pies skorzystałby.Nie wchodziłąm na dogo,ale myślałam, że on już dawno w domu. Ja mam nadzieje chociaż, że napisałyście PW skierowane do potencjalnego domu i dom nie musiał o tym przeczytać tutaj na wątku, żeby się dowiedzieć. Quote
Recommended Posts