Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Rozwaliłaś mnie tym zdjęciem:crazyeye::-(
I pomyśleć,że mógłby już dawno u mnie dupkę grzać tak jak Myszka(Elia).
Ale ona była biedniejsza:-(

o tak, okazuje się, że Elia była w dużo większej potrzebie...

te oczka mówią same za siebie :-(

Redpit, co z Tobą? dalej chcecie Morwisia? Szukacie transportu? Ja ostatnio mam strasznie duzo na swojej głowie :-(:-(:-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
o tak, okazuje się, że Elia była w dużo większej potrzebie...

te oczka mówią same za siebie :-(

Redpit, co z Tobą? dalej chcecie Morwisia? Szukacie transportu? Ja ostatnio mam strasznie duzo na swojej głowie :-(:-(:-(

Co z Morwisiem,dalej w schronie,bo nie widzę zmiany tytułu na "już w domku":shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
szukamy transportu... Redpit chyba pytał paru osób na dogo :roll: Jeden z dogomaniaków robi ta trasę raz na jakis czas...

Fakt,trzeba przejechać całą Polskę:shake:
Kurcze ale szkoda psiny,bo gdyby nie ten nieszczęsny transport,to Morwis juz dawno mógłby być w domku:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Fakt,trzeba przejechać całą Polskę:shake:
Kurcze ale szkoda psiny,bo gdyby nie ten nieszczęsny transport,to Morwis juz dawno mógłby być w domku:-(

a to jednak kawał drogi :roll:

Posted

trzeba jak najszybciej znalezc mu Dt blisko!On,Rejmo i Puko to wedlug mnie psiaki priorytety z zabrza.Im powinno sie na juz szukac tymczasow....skoro znajduja sie ludzie pomagajacy troche mniej potrzebujacym psiakom jak to sie dzieje ze nie znajduja się dla tych bardzo potrzebujacych?:shake:

Posted

Asiu, masz rację to psiaki potrzebujące pomocy na już.... ale drugi koniec Polski to niestety za daleko dla tego dziadziusia :-( Przepraszam wszystkich za zamieszanie, ale ja nie mogę wziąć odpowiedzialności za wysłanie go w tak daleką podróż.. Radziłam się kilku osób, które znają Morwika, widziały go ostatnio i wszystkie są tego samego zdania :roll:

Posted

Wiecie co, tak się nie robi...zwodziłyście tylko dom,który naprawde był zaangażowany,skoro widziałyście co z psem się dzieje,to mogłyście chociaż napisać i poinformować go,może inny biedny pies skorzystałby.Nie wchodziłąm na dogo,ale myślałam, że on już dawno w domu.

Ja mam nadzieje chociaż, że napisałyście PW skierowane do potencjalnego domu i dom nie musiał o tym przeczytać tutaj na wątku, żeby się dowiedzieć.