Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kilka słów od Uli...

A moj Morwiczek wyraznie odzyl, tak sie mu dzisiaj przygladalismy, ze o wiele lepiej wyglada no i psychicznie tez lepszy, pewny siebie sie zrobil. Strasznie go kochamy.

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwona213 napisał(a):
kilka słów od Uli...

A moj Morwiczek wyraznie odzyl, tak sie mu dzisiaj przygladalismy, ze o wiele lepiej wyglada no i psychicznie tez lepszy, pewny siebie sie zrobil. Strasznie go kochamy.

nie ma to jak wspaniały domek :cool3: :loveu:

Posted

Przyszła wpłata od mamamuminka :loveu: więc Morwiczkowe finanse predstawiają się tak :cool3:

MAJ
10 zł - Bjuta
10 zł - mamamuminka
5 zł - Redpit
5 zł - Mysia_

CZERWIEC
10 zł - Bjuta
15 zł - Jusstyna85 (dzisiaj dotarła wpłata - dziękujemy :cool3:)
10 zł - mamamuminka
5 zł - Mysia_

WPŁATY - 70 zł
WYDANO - 35 zł
-----------------
ZOSTAŁO - 35 zł

jak tam Ula stoi z Moriwaczkowymi lekami? :cool3:

Posted

nowe wieści...

Jesli chodzi o leki, to konczy sie ten Vetmedin, jest go na okolo 10 dni. Pozostale jeszcze na dluzej starcza, ale zobacze co powie weterynarz, moze zmieni cos.
Jak bede miala zdjecia Morwiczka to przesle, na razie nie mam czasu zrobic. Brzmi to absurdalnie, ale ja wszystko ostatnio robie w biegu. Teraz Morwis byl 2 dni u mojej siostry, bo mielismy wyjazd do Warszawy i bardzo za nami tesknil, przez tel slyszalam jak wyje biedactwo. A widze ze bardzo dobrze czuje sie w naszym domku, lubi to miejsce. I nasze podworko lubi, bo tam go moge puscic ze smyczy. Nie uwierzylabys jak on tam sie bawi! Biega, skacze, goni nas, podszczypuje w palce. Cudny jest!

Posted

Redpit od Ciebie mam wpłatę z 20 maja, chodzi Ci o tą czy już następną? Jeśli następną to kiedy wysyłałeś? bank czy poczta? :razz:

ale się cieszę, że Morwiak tak się u Uli zadomowił :loveu::multi:

Posted

Dzisiaj dotarła wpłata od Redpita :cool3::multi:
to co wysyłać kasę do Uli? :loveu::loveu::loveu:

MAJ
10 zł - Bjuta
10 zł - mamamuminka
5 zł - Redpit
5 zł - Mysia_

CZERWIEC
10 zł - Bjuta
15 zł - Jusstyna85
10 zł - mamamuminka
5 zł - Mysia_
5 zł - Redpit

WPŁATY - 75 zł
WYDANO - 35 zł
-----------------
ZOSTAŁO - 40 zł

Posted

Wyślij połowę i powiedz, że drugą część wyślesz jak dadzą zdjęcia! :evil_lol::evil_lol:
Nie, no dobra. Poczekamy. Cierpliwi w końcu jesteśmy, czyż nie?

Posted

nowe wieści...

Dostalam pieniazki od Dziewczyn, podziekuj im prosze ode mnie bardzo!
Wiesci Morwiczkowe sa dobre, czuje sie dobrze. W tym tyg. idziemy do weterynarza, ciekawa jestem co powie. Slodkie to stworzenie jest starsznie! Czasem takie zadziorne, ale czesciej grzeczniutkie :) Chodzimy na spacerki na Blonia, puszczam go ze smyczy i wtedy jest najszczesliwszy. Mam pare zdjec z ostatniego wypadu, przesylam :)

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
koniecznie pozdrów Ulę ode mnie i podziękuj za wszystko, za to, że Morwiak dostał szansę na szczęście :loveu:

Posted

nowe wieści...

Bylam z Morwisiem u lekarza, potwierdzil ze serduszko bardzo chore i ze ma min. 13 lat. Nadal ma przyjmowac te same leki. Spytalam go czego sie moge spodziewac jesli chodzi o jego stan, powiedzial, ze moze pozyc jeszcze pare dobrych lat, ale moze byc i tak, ze pewnego dnia pojdziemy na spacer i juz z niego nie wroci. Z tym serduszkiem nic po prostu nie wiadomo. Cala droge powrotna ryczalam, nie wyobrazam sobie, ze cos sie stanie mojemu Skarbusiowi :( Zwlaszcza, ze te upaly mu wyraznie nie sluza, calymi dniami lezy i duszno mu bardzo, meczy sie.
Dopiero wieczorami odzywa, jak juz nie jest tak goraco.

Posted

straszne smutne jest to zdjęcie, wysłałam je Uli ale moze niepotrzebnie bo pewnie sie poryczy jak to zobaczy. Mi tez sie zakreciła łezka, dobrze ze juz Morwis jest bezpieczny i tak bardzo kochany :loveu:

Posted

to, że w życiu Morwiaczka znalazła się Ula to prawdziwy cud... chyba to była już ostatnia chwila, bo wszyscy wiemy, że z dnia na dzień było coraz gorzej :-(

naszczęście ostatnie chwile Morwiaczka w schronisku, teraz ma cudowny dom....

Posted

dotarła wpłata od Mamamuminka na 2 miesiące (lipiec i sierpień), dziękujemy :loveu::multi:

tak więc aktualnie mamy:
10 zł - Bjuta
20 zł - Mamamuminka