Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tym razem nie mam dobrych wieści...

Oj biedny Morwiczek na tym zdjeciu, az zal serce sciska jak pomysle, ile innych pieskow tak wyczekuje na domek :(
Ja dzis znow bylam z Morwiczkiem u lekarza, bo od paru dni ma biegunke, a od wczoraj z duza iloscia krwi. Rano to w zasadzie sama krwia sie zalatwial. Poki co dostal leki, ma stwierdzone zapalenie jelit. Jutro znow ide, musi byc pod stala kontrola. I musze bardziej pilnowac karmy, nie zmieniac, tylko dawac ta sama. Martwi mnie, boje sie, ze z tym zdrowkiem bedzie coraz gorzej :(

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z ostatniej chwili...

Morwisio juz lepiej, przeszly te biegunki na szczescie!!! Ale znow sie wybieramy do weterynarza, bo zauwazulam u niego cos niepokajacego na odbycie, jakby wrzod, lekko krwawiace. Ale to nie powinno byc nic powaznego (mam nadzieje), boje sie tylko, ze go boli.
Dam znac jak sie czegos dowiem.

• 2 weeks later...
Posted

Morwiczek jest od zeszłej soboty na przechowaniu u mojej znajomej (Ula ma trase koncertową i wraca w poniedziałek). W poniedziałek było bardzo gorąco i Morwik miał 3 ataki, Teresa pojechała z nim do kliniki zrobili mu wszystkie badania wraz z badaniem mózgu, dostał witaminki i jest już dobrze. Zdecydowanie nie służą mu upały, ciężko oddycha. Maluch miał byc u mnie ale bałam się żeby moja wredota Zizi zrobi mu krzywdę. Żeby tylko chłopak zawału nie dostał jak Ula wróci, domyślam się jaka będzie jego radość... Ula też bardzo za nim tęskni i nie może się doczekać kiedy znów będą razem...

• 2 weeks later...
Posted

dzowniła do mnie przed sekundą Ulaz pytaniem gdzie nocą przyjmuje weterynarz, Morwik ma zapaść, pojechała do kliniki, oby wszystko było dobrze... trzymaj się Morwiczku...