Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pomóżcie wybrać...

LEGOWISKO PONTON (70x50x25) dla psa i kota ZOBACZ (631628731) - Aukcje internetowe Allegro

LEGOWISKO OSKAR (70x20) dla psa i kota ZOBACZ (635578410) - Aukcje internetowe Allegro

Legowisko, posłanie z poduszką Comfort 1 (625569106) - Aukcje internetowe Allegro (troche dużo za przesyłke sobie liczą, poza tym nie wiem czy za małe nie będzie)

to takie chyba najfajniejsze ;)

chyba że znajdziecie coś dla Morwisia to dajcie znać, musze dzisiaj zamówić i tak się spóźniłam troche :razz:

Posted

co do legowiska to mi się teraz coś przypomniało :lol: Morwiak miał kiedyś takie swoje ukochane legowisko, które niestety długo nie wytrzymało w warunkach schroniskowych - prałam je kilka razy, potem niestety była w nim dziura i w końcu już nic nie dało się z nim zrobić :-( To było takie coś choćby dla kota :eviltong: taka budka (materiałowa, a w środku w gąbka), gdzie można było się schować :cool3:

Posted

Pisze w imieniu Iwona213 ponieważ popsuł się jej komp. Cytuje:
"Ula w poniedziałek przyjedzie z koniem do Gliwic na operacje, ale ponieważ będzie jechała samochodem przystosowanym do przewozu koni (płatnym) nie będzie mogła podjechać osobiście do schronu po Morwika. Gdyby była możliwość dostarczenia go pod szpital dla koni(okolice TESCO) wraz z umową adopcyjną Ula chętnie zabierze go w poniedziałek. (Ja w tym czasie -koło godziny 11 jestem w pracy i nie dam rady go podrzucić) Jeśli nie ma takiej możliwości Ula prywatnym samochodem w Gliwicach będzie dopiero w czwartek. Jednak bardzo jej zależy by pojechał z nią w poniedziałek, bo po co ma czekać do czwartku."

Posted

iwona213 napisał(a):
kurcze szkoda że nikt go nie ma możliwości podrzucić, juz jutro byłby w domku...

a no szkoda.... ale w sumie pociesza mnie myśl, że do czwartku już niedaleko :cool3:

Posted

jutro bede zawozila Kire do Krakowa, moge zabrać przy okazji Morwika, tylko jak to wygląda z umową, mam go wyadaptować na siebie, czy spisac z Ulą i podesłać Wam??

Posted

iwona213 napisał(a):
jutro bede zawozila Kire do Krakowa, moge zabrać przy okazji Morwika, tylko jak to wygląda z umową, mam go wyadaptować na siebie, czy spisac z Ulą i podesłać Wam??

najlepiej będzie jak umowa będzie spisana z nową Panią Morwiaka, a potem nam ją podeślesz ;):razz: o której byś była? ;)

Posted

jeszcze nie wiem jak wyjdzie sprawa z Kirą, w pracy musze byc napewno do 14 potem do weta z Kirą na kontrole i szczepienie. Ale myśle że najwczesniej ok 16, jeśli będą problemy i nie dam rady, Ula napewno w czwartek po niego będzie, ok 22 z nią rozmawiałam. A w ogóle do któej godz schronisko jest czynne?

Posted

iwona213 napisał(a):
przeslij mi prosze na Pw nr tel, ponieważ nie wiem jak Cię zapisałam ;)

mój numer jest w pierwszym poście :razz: ale oczywiście podaję 692 581 343 :razz: