j3nny Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ok nie cieszymy sie i czekamy na wiesci z nowego domu:) Quote
mm2559 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Zibi jest po zabiegu i niestety czuje sie dobrze:diabloti::diabloti::diabloti: za tydzień wrócimy do tematu adopcji(M):Dog_run: Quote
j3nny Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 czekam czekam caly czas jak tylko cos bedzie wiadomo to piszcie! Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dopiero teraz dorwałam się do neta, bo niestety mój komp zginął śmiercią tragiczną :( Tak więc Zibi po sterylce. Jest tochę smutna, bo chce biegać i skakać a nie może :( trzeba jej pilnować bo włazi na łóżko a potem z niego zeskakuje co kończy się piskiem, ale dajemy rade :) Mam troche mieszane uczucia, bo nie chce się z nią rozstawac ale mam nadzieje, że ludzie okażą sie super. Luzik trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną. Gadałam z Kasią i Wy to załątwicie bo ja nie mam dostępu do kompa... Quote
Dominika1987 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Takie piękne maleństwo. Domku, gdzie jesteś? Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Domek dla Zibi jest :) Pani bardzo fajna z tego co mi wiadomo :) po sterylce mała czuje się dobrze, a niedługo pojedzie do Warszawy.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Tylko bardzo bym prosiła panią, która ma adoptować Zibi o kontakt ze mną a nie tylko ze Stowarzyszeniem. Mała jest u mnie od 3 miesięcy także znam ją już dość dobrze i odpowiem na wszystkie pytania. Mój numer został pani przekazany Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Ogłaszam wszem i wobec że Zibi dziś pojechała do nowego domu w Warszawie :) Quote
Basia1968 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Bardzo się cieszę:multi::multi: To cudowna sunieczka. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :multi::multi::multi: wspaniale, mam nadzieje ze jej sie tam ulozy beda jakies wiesci? mozemy liczyc na cokolwiek? Quote
DogMaster Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Wspaniałe informacje :loveu: ale teraz pewnie ci smutno bez niej jest :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Tak na informacje można liczyć, jesteśmy z panią Małgosią w stałym kontakcie. Zibi ma się dobrze, pokochała córkę od razu i chodzi za nią krok w krok :) DogMaster trochę smutno i pusto w domu bo Zibi zapewniała dużo rozrywek :) Ale cieszymy się że ma domek :) Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 wspaniałe wieści:multi::multi: bardzo sie cieszę i chyba pora pomyśleć nad zmianą tytułu;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło :) Quote
mru Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zostałam poproszona o wizytę u Zibi - i wczoraj u niej byliśmy :) jak widzicie, Zibi ma się cudnie ;) i niczego jej nie brakuje :razz: pani Małgosia jest bardzo "reasonable" :) znaczy wiecie, taka... racjonalna :) zdrowo do Zibi podchodzi, widać że obie z córką ją kochają w ogóle trzeba przyznać, że jak na to, że to ich pierwszy piesek to świetnie trafiły :) bo jak same przyznają Zibi nie sprawia większych problemów, była nauczona czystości, nie gryzie nic, nie jest typen dominanta (no może w łóżku :evil_lol:) nie wiem jaka była Zibi u Ciebie Chiquita, ale czytałam, że bała się wielu rzeczy.Spodziewałam się, że może być tak nadal, ale gdzie tam :) Zibi czasem się na kogoś zjeży czy naszczeka na rowerzystę - to tyle :) pani Małogosia dostała od mojego TZta garść porad wychowawczo-behawiorystycznych (mam nadzieję, że zapamietała chociaż z połowę, bo trochę tego było:p) Zibi lubi podnosić i przeżuwać wszystko, co znajdzie więc TZ poradził co w takim wypadku robić :) generalnie wizyta na plus ;) nie ma się co o Zibi martwić, mieszka w ładnym miejscu (tuż pod lasem Kabackim) i ma opiekuńczych ludzi spodziewałam się, że Zibi będzie mała zagubiona, a to cwaniara taka raczej ;) Zibi jest na diecie :evil_lol: a teraz fooooty! Chiquita, kazałaś sprawdzić, czy Zibi jest szczęśliwa - jest :) z czystym sumieniem mówię, że jest :fadein: Quote
mru Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 prezentacja: jak Zibi powinna być witana przez obcych ;) Quote
mru Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 bez smyczy też ładnie chodzi, przybiega jak się ją woła :) Quote
Paulina_mickey Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Łaaaa ale super :multi: Jak miło widzieć takiego szczęśliwego pysia :loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ale kobitka się z niej zrobiła - śliczna pysia:loveu::loveu: Quote
Cybulka_m Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Musze powiedzieć, że spotykam się z Zibi prawie codziennie i to jest naprawde cudowny piesek. Bawi się grzecznie z moją Melką i z czystym sumieniem moge przyznać, że nie mógł trafić jej się lepszy domek.;);):multi::multi: Quote
Recommended Posts