Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz dorwałam się do neta, bo niestety mój komp zginął śmiercią tragiczną :(

Tak więc Zibi po sterylce. Jest tochę smutna, bo chce biegać i skakać a nie może :( trzeba jej pilnować bo włazi na łóżko a potem z niego zeskakuje co kończy się piskiem, ale dajemy rade :)

Mam troche mieszane uczucia, bo nie chce się z nią rozstawac ale mam nadzieje, że ludzie okażą sie super. Luzik trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną. Gadałam z Kasią i Wy to załątwicie bo ja nie mam dostępu do kompa...

Posted

Tylko bardzo bym prosiła panią, która ma adoptować Zibi o kontakt ze mną a nie tylko ze Stowarzyszeniem. Mała jest u mnie od 3 miesięcy także znam ją już dość dobrze i odpowiem na wszystkie pytania.
Mój numer został pani przekazany

Posted

Tak na informacje można liczyć, jesteśmy z panią Małgosią w stałym kontakcie.
Zibi ma się dobrze, pokochała córkę od razu i chodzi za nią krok w krok :)

DogMaster trochę smutno i pusto w domu bo Zibi zapewniała dużo rozrywek :)
Ale cieszymy się że ma domek :)

• 6 months later...
Posted

zostałam poproszona o wizytę u Zibi - i wczoraj u niej byliśmy :)
jak widzicie, Zibi ma się cudnie ;) i niczego jej nie brakuje :razz:

pani Małgosia jest bardzo "reasonable" :) znaczy wiecie, taka... racjonalna :) zdrowo do Zibi podchodzi, widać że obie z córką ją kochają

w ogóle trzeba przyznać, że jak na to, że to ich pierwszy piesek to świetnie trafiły :) bo jak same przyznają Zibi nie sprawia większych problemów, była nauczona czystości, nie gryzie nic, nie jest typen dominanta (no może w łóżku :evil_lol:)

nie wiem jaka była Zibi u Ciebie Chiquita, ale czytałam, że bała się wielu rzeczy.Spodziewałam się, że może być tak nadal, ale gdzie tam :) Zibi czasem się na kogoś zjeży czy naszczeka na rowerzystę - to tyle :)

pani Małogosia dostała od mojego TZta garść porad wychowawczo-behawiorystycznych (mam nadzieję, że zapamietała chociaż z połowę, bo trochę tego było:p)
Zibi lubi podnosić i przeżuwać wszystko, co znajdzie więc TZ poradził co w takim wypadku robić :)

generalnie wizyta na plus ;) nie ma się co o Zibi martwić, mieszka w ładnym miejscu (tuż pod lasem Kabackim) i ma opiekuńczych ludzi

spodziewałam się, że Zibi będzie mała zagubiona, a to cwaniara taka raczej ;)

Zibi jest na diecie :evil_lol: a teraz fooooty!

Chiquita, kazałaś sprawdzić, czy Zibi jest szczęśliwa - jest :) z czystym sumieniem mówię, że jest :fadein:

Posted

Musze powiedzieć, że spotykam się z Zibi prawie codziennie i to jest naprawde cudowny piesek. Bawi się grzecznie z moją Melką i z czystym sumieniem moge przyznać, że nie mógł trafić jej się lepszy domek.;);):multi::multi: