Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ta wredna parówka ostatnio w Zakrzowie moje szczeniaki ganiała :mad::evil_lol:

Jaka parówka nie ładnie :mad: a ona nie jest wcale wredna ino chce sie bawić i być przytulana :cool3::cool3: fajna psinka :loveu:

Posted

Luzik bo Zibi to szatan :diabloti:

Paulinka zrobiłaś te ogłoszenia??
Niestety Zibi nie może być moja na zawsze, chyba że coś się zmieni. Ale szczerze w to wątpię... :(

Mamy czas do końca wakacji...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Luzik bo Zibi to szatan :diabloti:

Paulinka zrobiłaś te ogłoszenia??
Niestety Zibi nie może być moja na zawsze, chyba że coś się zmieni. Ale szczerze w to wątpię... :(

Mamy czas do końca wakacji...

Zaraz zrobię, tylko wybiorę najładniejsze zdjęcia. ;)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ale ganiała MOJE szczeniaki :mad::evil_lol:

Jakie twoje przecież one nie są twoje :mad::mad: na razie są niczyje :-(:-( Lecz na bank znajdą domki :cool1::cool1:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Zaraz zrobię, tylko wybiorę najładniejsze zdjęcia. ;)

E to jak paulinka porobi ogłoszenia to migiem zniknie ci zibi :diabloti::diabloti: i wtedy będziesz tęsknić za nią :eviltong::eviltong:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
o matko, aż mi ciarki przeszły :(
Edytko wiem, że będzie Ci smutno się z nią rozstać, ale im prędzej tym lepiej. Wiem,że to kochany pies i gdyby ona była u mnie albo miała bym wiecej kontaktu z nią też bym się przywiązała i to bardzo bo to na prawdę kochana sunia. I nie da się jej nie kochać i nie przyzwyczajać do niej....

Posted

Moja mama dzisiaj mi oznajmiła, ze jej koleżanka z pracy ma się określić czy adoptują Zibi. Miszka na wsi, nie wiem jeszcze czy z dziećmi, mężem, dziadkami, krowami czy kurami (?)
Z tego co mi wiadomo kocha psy... to dobrze.
Ale jeśli Zibi ma mieszkać na podwórku to stanowczo mówię NIE.

A Zibi właśnie leży jak zwykle pod moimi nogami, patrzy tymi swoimi wiernymi oczkami...
Ona ma w sobie coś takiego, co sprawia że chce się ją głaskać, przytulać i pieścić.
Jedno jej spojrzenie i człowiek się rozpływa :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Ja już za nią teksnię, jak tylko sobie pomyślę, ze będę musiała ją oddać....
To jest okropne... to chyba mój ostatni tymczas....

Ja k ci jej tak szkoda to adoptuj ją sobie :diabloti::diabloti: zibi znajdzie domek :loveu::loveu: a ty nie bedziesz musiała sie rozstawać z nią :multi::multi:

Posted

DogMaster napisał(a):
Ja k ci jej tak szkoda to adoptuj ją sobie :diabloti::diabloti: zibi znajdzie domek :loveu::loveu: a ty nie bedziesz musiała sie rozstawać z nią :multi::multi:

Gdybym tylko miała taką możliwość nie zastanawiała bym się nawet... :-(

Posted

Zibi to fajny psiak :loveu: każdy ją lubi i podoba sie każdemu oby jej przyszły domek był tak samo wspaniały jak miała u ciebie edytko :cool3::cool3: jak trafi podobnie to będzie mieć boskie życie :loveu::loveu::loveu:

Posted

DogMaster napisał(a):
Zibi to fajny psiak :loveu: każdy ją lubi i podoba sie każdemu oby jej przyszły domek był tak samo wspaniały jak miała u ciebie edytko :cool3::cool3: jak trafi podobnie to będzie mieć boskie życie :loveu::loveu::loveu:
hehe z tym, że każdemu się podoba to przesadziłeś :evil_lol: