_ChiQuiTa_ Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Jak ja bym pragła, żeby moja była na zawsze.... Ale cio z tego jak ni moge :( Niunia jest prze fajna i tylko do fajnych ludzi trafić musi. A jak będzie nie daleko, to się nie pędzą od moich wizyt po adopcyjnych :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Zibi będzie sprzedana :siara: :diabloti:Dobrze, pomoże dzieciakom i przy okazji w końcu znajdzie domek i nie będzie już tyle czekała Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jej się bardzo fajnie na ten nowy domek czeka :) Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Zibi nadal bez doku. Edyta myślę że to przeznaczenie :cool3::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Edyta specjalnie wbiła później na impreze:cool1: To pewnie taki plan jest:diabloti: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ta :evil_lol: A teraz się tłumaczy że zaspała :siara: Quote
Paulina_mickey Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ta :evil_lol: A teraz się tłumaczy że zaspała :siara::diabloti: Jak nie wbije w ta niedziele to będziemy wiedziały, że to tajny plan, który ma na celu przemycenie Zibi do swojej rodzinki :mad::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Paulina_mickey napisał(a)::diabloti: Jak nie wbije w ta niedziele to będziemy wiedziały, że to tajny plan, który ma na celu przemycenie Zibi do swojej rodzinki :mad::evil_lol: E tam po co niedziela :evil_lol: To już widać :diabloti: Edytko ładnie kombinujesz :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Co Wy gadacie... ja ją bardzo chcę oddać :siara: Quote
Mudik Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Może dacie link na szpice i ozdóbki ? Ona taka chiłkowo[shibowa:-):razz:) Quote
Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ta Edytko tak samo bardzo jak Ty Zibi ja Erge oddaję :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mudik napisał(a):Może dacie link na szpice i ozdóbki ? Ona taka chiłkowo[shibowa:-):razz:)Ja to sie nie orientuje w tych rasowych stronach:oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ta Edytko tak samo bardzo jak Ty Zibi ja Erge oddaję :evil_lol: Prawda ;) ino by się ich jak najszybciej pozbyć :evil_lol: Ja się na tych stronach też nie oriętuję. Mudik możesz dać linka do tych stronek? Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 U Zibi wszystko w porządku :) To złote psisko :loveu: Ugania sie za ptakami, szczeka na starych dziadków i śpi z moim bratem :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):U Zibi wszystko w porządku :) To złote psisko :loveu: Ugania sie za ptakami, szczeka na starych dziadków i śpi z moim bratem :diabloti:no popatrz a niby on tak zwierząt nie lubi:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ojojoj mały ruch w wątku Zibi. Ale dla zainteresowanych powiem, ze mała ma się dobrze i coraz bardziej się przyzwyczaja. Dlatego szybko nowy domek i dobrzy ludzie, żeby pozwalali spać jej na łóżku :) Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Był by domek tylko ta mała małpa kury by ganiała :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Aaaa taki domek. Babka z tego co mi wiadomo, może i krzywdy nie zrobi, ale uczuciowa w stosunku do zwierząt też nie jest. A Zibioszka to trzeba głaskać, pieścić i całować. Właśnie od kilku godzin jest u mojej koleżanki na przetrzymaniu. Myślę, ze koło soboty do nas wróci. Strasznie za nią tęsknie..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ty masz dobrze bo możesz ją chociaż odwiedzić ja tego nie mogę :-( Quote
mm2559 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Edytka, namawiaj tate na drugiego piesa , bo z tęsknoty za Zibi uschniesz i kim my będziemy orać w stowarzyszeniu? Quote
mm2559 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Luzia jak tylko masz ochotę to idź odwiedź Ergę , najwyżej znowu się upijesz Quote
_ChiQuiTa_ Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Już od jutra zacznę, bo właśnie śpi. Z tego co Gośka mówiła Zibi śpi cały dzień, nawet sie nie bawi :( Quote
Recommended Posts